Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 40 969
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 645
Милена има много дразнещи паразитни думи - "нали" , "така" , де факто" , "в смисъл".... И как се хвали, че възпитавала децата си да са "фукльовци", за да успяват в живота. После що е пълно с фукльовци без покритие.

# 646
  • London
Как така се възпитава фукльо? Нещо специално ли прави, странна работа....

Ангел ще почна да си мисля, че си пада по Милена.... Твърде много време й отделя. Надя просто си злобее.... Жена с кариера е Милена, а Надя патките пасе, не се преглъща лесно този факт. Какво фермерство имала, какво казала, почти съм сигурна, че няма никакво значение за Надя.... и отношението й.

# 647
Голям цирк са всички женки вътре. Една нормална няма.

Певицата има ужасен глас - дано пеенето ѝ е само хоби, че...

Жанечето тоя път не плака, за сметка на това останалите пуснаха сълзи за Миро, сякаш ще го бесят на площада.

Тоя като избра Жанета за дуалист, каза нещо от сорта "Тя не е за тая работа, за други работи е..." и аз на ум си мислех, че ще допълни АМА НЯМА НАСТРОЕНИЕ (както шефката Ф каза, че другите работи - само при настроение) Joy

# 648
  • Sunshine state
Очакван избор на Боби. Жалко за Миро. Предполагам, че Жанета ще избере Поли.

# 649
Утре вечер във "Фермата": Любовта е във въздуха

https://fermata.btv.bg/video/videos/utre-vecher-vav-fermata-ljub … -vav-vazduha.html

# 650
Малко странно ми се видя,как цивреше Даяна докато се караха двете кобри.

# 651
  • Sunshine state
Аз това не съм го видяла. Даяна не ми е любимка, има нещо в нея (или по-скоро няма), което не ми харесва. 🤷🏼♀ Все едни политически коретни изказвания прави, като някоя зубърка ми е. Сива мишчица-гризанка. Изобщо не си отиват с фокустника. Супер странни са ми.

# 652
Аз мисля, че Жанет ще избере Дана, защото отдалеч се вижда, че тя е несигурна и психически нестабилна.
Аз не разбрах какво искат от Милена, да си признае, че е сбъркала и не може да се изкачва по въже. Те луди ли са тези, и аз да бях и аз не бих си признала, точно защото враговете ми го искат.

# 653
  • София
Жалко за Миро. Втори много силен и стойностен играч напуска Фермата. Хем го очаквах, хем ми бе гадно.
Иван и Андрей няма ли да вкарат някоя резерва? Знам, че не е специфично за тях, ама много олеква сезона вече. Няма да се учудя ако загубилата на дуела в събота остане в играта по подобие на Асен.
Ангел е страхотен имитатор, добре, че е той за да се посмеем, че иначе супер умряла и скучна работа този сезон.

В никакъв случай не мога да съчуствам на Милена, защото тя сама си го направи. Как да коментираме думите и по адрес на народните цени? Газ пика от злоба. И после как да очаква добро отношение? С какво го е заслужила? Това е супер изкуствен човек за мен от това което виждам до тук. Едно говори пред камерата, друго пред човека и трето пред друг човек за предния човек... Мазна, двулична, с нереална представа за себе си. Когато и да напусне все ще е късно. За въжето пак сама се подкова. След като говориш на всеоуслушание колко си добра и че си тренирала и имаш специална тактика и техника, а после не може да отлепиш и 1 метър пак ще си носиш последствията. Може и грозно да беше това от страна на Надя и Мария, но Милена сам се закопава. Дори и кроткия Петър и го сипа, преди няколко дена и Калоян. Което вече е показателно. От мъжете никой не я трае. Мисля, че загуби и Асен и Данчо. От жените само общия мозък. А в началото не бе така. Т.е. в кой е вината?
Хората са казали, ''Каквото сам си направиш и Господ не може да ти стори...''

Дана почва да ме разочарова вече. Все още ми е сипматична, но то всяко нещо си има граници, а тя стигна границата на търпението ми. И такива думи за рязане на глави отправени от едно крехко момиче стоят толкова нелепо, колкото и грозно.

За утре очаквам Жанета да избера Дана или Поли, по-скоро Дана, заради това, че е психически нестабилна. А защо да не избере и Антония? Няма да го направи, защото са приятелки (уж) ама за мен Тонито е много слаба. Жанета, Антония, Поли и Дана ми се виждат най-кекави от жените. Но Дана има много хъс и злоба и това може да и помогне. Дано.

Даяна ме изненада приятно, не очаквах да спечели битката, защото тези бали сено са сериозна работа. А тя дори там излезе трета след Мария и Милена и дори пред Надя, която бе четвърта. Иначе е слаба, жилава и висока, така че не ме изненада, че изкатери въжето от раз. 3 метра е несериозна височина. Мария, Милена и Надя ме разочароваха. Все пак отиват във Фермата, можеше да се поготвят малко от малко. Същата работа като с мъжете. Там освен Илиян, само Ангел успя да изскачи въжето. Много е зле положението.

# 654
Надя скочи на Милена , защото след битката на мъжете на тази игра тя е казала че това е детска игра и е ходила при треньор да я учи да се изкачва по въже и щяла да го направи по-добре от тях. Имаше нещо от сорта , че ако не се справи ще плюе по него и ще си признае ,че не може. Затова й скочиха Надя и Мария.

Радвам се, че Даяна си спечели имунитет, защото според мен щеше да я избере Жанета. Не мисля, че щеше да си тръгне ама сме гледали всякакви обрати.

С Поли е по-близка, така че мисля че ще избере Дана. Интересно ще ми бъде да видя какви и игри ще им се паднат.

# 655
Аз друго разбрах, Надето няколко пъти преди го разправяше - Милена казала, че ако им покаже техниката на катерене, означавало да плюе на треньора. Затова Надка я нарече егоист, щото мисли повече за себе си, отколкото за нея. 😂 А на Мария избухването - струва ми се, че за пореден път просто си излива нервите - веднъж рева, че не избрали Митко за фермер, на Асен се развика почти за същото, за което вчера на Милена - че не можел достойно да губи, не че не е вярно, де, ама чак такива скандали... Луда работа. О, забравих, Мара щеше да бие Дана, че нещо ѝ каза, че се мазни, добре, че се сдобриха. 😂 Та таА Мара е огИн, ужас, винаги готова да скочи на бой. 😂

Жанетка сигурно Дана ще избере за втори дуелист.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 07:58 от Ензим

# 656
Не ми харесва Йордан и Даяна как се държат, а и ще прерастне в нещо повече. Някак грозно ми изглежда, при положение, че Йордан има връзка от 7 години. Не ми се гледат Митко и Красимира втори номер... Как ли се чувства жената на Йордан в момента като ги гледа? Не знам...

# 657
  • Sofia
Много селско държание има Надя. Първична и не е сдържана, само тя знае и разбира но и тя не стигна далеже в играта. Милена просто реши да не влиза в селския спор. Радвам се, че даяна спечели, само не зная на Данчо приятелката как се чувства като гледа тази игра, той толкова влюбено я гледа, че си ги предтавих директно как си лягат при излизането. Жанета няма много избор за дуел и грешката и е, че няма да избере Антония, която единстено има шанс да победи. Чудя се дали ще изберат по-леки игри за жените, понеже не ги виждам да местят големи гуми или да държат по 100кг тежести. За Миро ми е жал на мен, дори и  с патерицата се опитваще да се включва, някак свестен ми изглежда. Петър също е умен и доста хитро си ги поставя на място определени участници без много да се обяснява.

# 658
По 100 кила чак - не, но по 80 и нещо са слагали на раменете на 50 - 60-килограмови момичета. Simple Smile Но игрите ще са други тази седмица, надявам се.

# 659
  • London
Ангел чисто си пада по Милена. Тия постоянни закачки, пусканици, заядливи циркчета си е чиста симбиоза. Само дето трудно ще му върже Милена, ама знае ли човек..... е това ще е голямата бомба, ако нещо стане. Другите са предвидими.

Жената какво я мислите? Ще й направят услуга, този Йордан си личи, че е леке от километри..... пък и 7 години без конкретизация във връзката, деца и тн.... последващи стъпки си говорят сами по себе си за какво иде реч на тия години. Тъкмо да не й губи повече времето.Bowtie Само за Даяна ми е тревожно, защото е готин човек, а с този льольо не знам дали няма и тя да си прежали едни 7 години напразно.Anguished

Аз не схващам защо Милена е длъжна да си казва техниките на изкачване по въже или изобщо нещо от този род на съперничките си? Няма никаква логика в това, даже е нахалано от страна на Надежда да пита. Да си е платила навън, да й показват и на нея техники. Друг е въпроса, че Милена следва да си мълчи къде ходила, що правила....никой не я бие през устата, но и тя все държи нещо да се покажееееее.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 09:49 от La Catrala

Общи условия

Активация на акаунт