Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 046
  • 758
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Имам въпрос към ползващите боя Oway : Слагали ли сте при боядисване ColorPhlex ? И дали би променил крайния цвят ?
 Знам, че е най- добре с Olaplex 1, но тъй като няма от къде да си закупя на прилична цена, мисля да пробвам с Colorphlex

# 601
  • Бургас
А защо има само сив тонер, нямаше ли и перлен цвят?
Имат и перлен. Аз съм ползвала само сив и то на коса далеч от руса поне според мен.

Имам въпрос: Косата ми ще я свалят до 9ка примерно /надявам се/, ще я боядисат и т.н. Аз се отказах да опитвам сама, тъй като нищо хубаво не се случи след първия път, а е дълга и естествена /преди да я наклепам/ и преди да унищожа косата, предопчетох да я третира професионалист.
Какво се случва когато има вече корен за боя. Задължително ли е да се минава първо обезцветяване и после боя/тонер на новата, израснала коса?
Има ли вариант с боя, която би свалила 4 тона да се прави само корен? Така наречените хай лифт. Изгледах сигурно всичко де що има в тубата за два месеца и още не мога да го измисля.
 Извинявайте за въпросите, вероятно ще питам и фризьора, но ЕЖК е по - достоверно за мен.

# 602
Аз като една ЕЖК да взема да кажа. Купуваш, пробваш като израсте корена и виждаш става ли, не става ли. Принципно в корена става винаги една идея по-различно от дължините. А до 4 тона можеш мисля и със суперизсветляваща и 12 оксидант да пробваш.

# 603
Да, наистина всяка коса е различна. На мен всеки ми казваше, че повече от 2 тона няма начин само с боя и че ще избие червено (моята е доста тъмна, може би 4). Ами свалям си я до 9-10 само с боя и оксидант, просто стоя двойно време. Не червенее, защото добавям малко 9.1 за убиване на евентуално рижавеене. Искам обаче да задържа перления оттенък на дължините. Да пробвам ли този тонер на Лакме перления, за корени става ли да се добави в боята?

# 604
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз пък от сивия тонер на Лакме не съм супер очарована. Ползвала съм го в боя и изобщо не става сиво. На косъм съм да пробвам директно тонер с 3 процента оксидант и малко вода или Ш. 😊

# 605
  • София
Аз пък от сивия тонер на Лакме не съм супер очарована. Ползвала съм го в боя и изобщо не става сиво. На косъм съм да пробвам директно тонер с 3 процента оксидант и малко вода или Ш. 😊
Не сте го пробвали правилно, тонера не се добавя в боя, коректор е трябвало да сложите.

Аз съм силно впечатлена от него, защото буквално изяде жълтото след обезцветяване.

# 606
Жълтото при блондор е различно от жълтото при боядисване с боя. Ако аз си сложа ще стана чисто сива. На места грозно сива.

# 607
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не сте го пробвали правилно, тонера не се добавя в боя, коректор е трябвало да сложите.

Аз съм силно впечатлена от него, защото буквално изяде жълтото след обезцветяване.
Грешката е моя. От коректора не съм доволна. 😊

# 608
  • София
От коректор на няколко марки и аз май не съм доволна,с малко нямаше ефект с много станах тъмна, бях прекалила с него Simple Smile)))))

С тонера, нещата станаха от раз, студено, без да потъмнявам излишно.

# 609
  • Русе
Здравейте, мога ли да смеся две различни бои? Едната ми е на Joc color - 11.11 , а другата ми и на wella koleston -9.97 , целта ми е да не стана много светла в косата , с 11.11 ставам бяло-сива. По скоро ще използвам една цяла боя от 9.97, с малко добавка от 11.11, как мислите?

# 610
  • София
И двете са амонячни, не виждам причина да не може, пробвали и сте до сега велата, да не стане тъмно?

# 611
  • Русе
И двете са амонячни, не виждам причина да не може, пробвали и сте до сега велата, да не стане тъмно?
Не съм пробвала wella , правих се 2-3 пъти с тази на joc , и станах доста светла, след което последно през декември ме правиха с keune 7.22 мисля че беше , да я убия това светлото. Беше се получил  страхотен цвят.

# 612
Здравейтр, дами!
Бих искал да попитам за съвети относно платинено руса(бяла) коса;
Как да я поддържам;
Как се щади за да не се гори до ниво на накъсване;
С какво се третира и как да се изсветлява късата коса?

# 613
  • BG-DE
Здравейте, мога ли да смеся две различни бои? Едната ми е на Joc color - 11.11 , а другата ми и на wella koleston -9.97 , целта ми е да не стана много светла в косата , с 11.11 ставам бяло-сива. По скоро ще използвам една цяла боя от 9.97, с малко добавка от 11.11, как мислите?
Ако 11-та е от супер изсветляваща серия мисля, че не може да се смесва с друга боя освен пак със суперизсветляваща, поне така съм чела върху някои бои, а иначе и аз се чудя същото какво би станало ако смеся 12-ка с 8-ца 😂 но засега не ми стиска, а и не знам колко оксидант да сложа 🤔 Нат, нали щеше да пускаш снимка 🤗

# 614
  • София
Ако 11-та е от супер изсветляваща серия мисля, че не може да се смесва с друга боя освен пак със суперизсветляваща, поне така съм чела върху някои бои, а иначе и аз се чудя същото какво би станало ако смеся 12-ка с 8-ца 😂 но засега не ми стиска, а и не знам колко оксидант да сложа 🤔 Нат, нали щеше да пускаш снимка 🤗

Пълна лудница вчера.... изобщо не стигнах до коса. Тези дни, като я измия и изсуша ще пусна снимка.

Общи условия

Активация на акаунт