Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 47 468
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Колорплекс също е хубава система,но е адски недоизчислена. Олаплекс в момента е безобразно скъп навсякъде. 460 лв. взех големия сет преди малко повече от година. Лятото от парфимо се сдобихме с 2-ката 2л. за 140лв.

# 646
О да цената е чудо,миналата година март месец беше последно на тая цена 460 лв,а травъла ноември в нотино беше 193лв сега 235 лв ,не знам... толкова чакане

# 647
  • Пловдив
И аз пуснах покана във фейса. И за мен там е доста по лесно. Олаплекс онзи ден го гледах, доста скъпичко е. До сега никога не съм правила. Confused

# 648
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също пуснах заявка за групата-Ивелина Иванова.

# 649
Някоя от вас ползвала ли е серията на Чи с арганово масло? Поръчах маската и голямата опаковка от серума и се чудя дали не избързах. Ако има значение съм с коса почти до кръста на ниво 9,която не е особено увредена,а е по-скоро суха и чуплива.

# 650
Здравейте, искам за попитам какъв шампоан използвате след като си боядисате косата? Моля и за мнения и препоръки за тонер, който дава розов нюанс на русото. Благодаря!

# 651
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, искам за попитам какъв шампоан използвате след като си боядисате косата? Моля и за мнения и препоръки за тонер, който дава розов нюанс на русото. Благодаря!
Аз лично два пъти след боядисване ползвам серията на Лореал и после вече импровизирам. 😊 Разрови се назад имаше сякаш снимки на едно момиче, което беше ползвало на Алфапарф пигментите по спомен.

# 652
Свършил ми е оксиданта към боята Вела Колестон
https://www.notino.bg/wella-professionals/welloxon-perfect-aktiv … chki-vidove-kosa/
но за сметка на това имам еднолитрово количество от Блондорския
https://www.notino.bg/wella-professionals/blondor-aktivirassha-emulsija/
дали да рискувам боядисване с него ?
еднакъв процент са 6%
Дали са взаимнозаменяеми ...

# 653
Точно преди 2 дни попитах едно момиче с какво поддържа разкошния си бежово-розов перлен оттенък, каза ми за някакви шампоани на Шварцкопф, които били за поддръжка на руса коса. Слагала по малко в нейния си шампоан, за да придава лек оттенък с всяко миене.

# 654
  • София
Точно преди 2 дни попитах едно момиче с какво поддържа разкошния си бежово-розов перлен оттенък, каза ми за някакви шампоани на Шварцкопф, които били за поддръжка на руса коса. Слагала по малко в нейния си шампоан, за да придава лек оттенък с всяко миене.

Какви са тези Ш на Шфарцкопф?
Не успях да намеря коментара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 655
Тези придават много приятен лек нюанс,държат до 5 измивания
Скрит текст:
Тези са силно пигментирани,те боядисват яко
Скрит текст:

# 656
  • Parsberg
Момичета кажете ми кой номер на Wella koleston да си взема? Косата ми е доста изрусена. Искам да е хубаво Русо, не сиво и не оранжева а по-скоро хубаво светло перлено Русо. Спрях се на 13/16 май беше, но каталога им в различни сайтове е с различни нюанси и не знам на кой каталог да се доверя

# 657
Naraia, такъв номер не съм виждала да имат Колестон. Може би имаш в предвид 12/16?! Anyway, мисля че по-добре да зарежеш Колестон, особено ако основата ти е тъмна. Естествения ми цвят е сравнително светъл и въпреки това с Колестон се получава топло русо,студените отенъци се измиват бързо.

# 658
  • Русе
Ето и моя резултат от wella koleston 9/97+ joc color 11.11(1/4 добавих само). На мен ми харесва много.  
На вън се вижда по един начин , вътре друг. Но ми харесва много. Ще видя как ще се отмива.

# 659
  • Parsberg
Naraia, такъв номер не съм виждала да имат Колестон. Може би имаш в предвид 12/16?! Anyway, мисля че по-добре да зарежеш Колестон, особено ако основата ти е тъмна. Естествения ми цвят е сравнително светъл и въпреки това с Колестон се получава топло русо,студените отенъци се измиват бързо.
Грешката е моя 12/16. Ами имам оксидант цяла литър и ми се искаше да го ползвам та за това търся хубав цвят. Иначе съм ползвала 12/89 май беше, но мноого сиво стана.
А за Матрих имате ли впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт