Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 47 459
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ще бъде супер, ако някой качи снимки преди и след измиване с Ш на Шварцкопф праскова Grinning

# 676
Днес ако получа моя довечера ще го ползвам и ще кача снимка.

# 677
И аз получих днес моя, но не знам дали ще ми се занимава да я мия точно днес. А и ако отенъкът е лек много трудно ще го уловя с камерата Grinning но ще опитам де. Значиии... Който ще се мие с кайсията/прасковата да разреди с друг шампоан, защото резултатът при мен е потресаващ меко казано.. Като петниста хиена съм и цветът е наситен лилаво - цикламен на най-светлите участъци. Не е за снимки, сори Joy

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 18:37 от Christina-89777

# 678

Първата снимка горе е от вчера, която качих. Опитах се няколко пъти от различни стаи 😁 да снимам заради светлината. Не бих казала че ми харесва резултата, но пък детето казва че не вижда разлика с преди 😁 Незнам дали ще го ползвам шампоана, май си харесвам по-студено русо..

# 679
Момичета, моля за отговор на малко тъп въпрос, предстои ми ежемесечното боядисване ( изсветляване на корени и цялостно с безамонячна боя после) но фризьорката ми ме е предупреждавала да не ходя ако съм в цикъл, защото нямало да хване боята. И се опитвам да се съобразявам с този факт, но за беда този път така ще се получи, а не искам да отлагам, защото и без това закъснях доста този месец и положението с косата ми е повече от трагично.
 Вярна ли е тази приказка, че няма да хване боята (направо се виждам как отивам в темата със смешките на форума с този въпрос, но....)?

# 680
Момичета, моля за отговор на малко тъп въпрос, предстои ми ежемесечното боядисване ( изсветляване на корени и цялостно с безамонячна боя после) но фризьорката ми ме е предупреждавала да не ходя ако съм в цикъл, защото нямало да хване боята. И се опитвам да се съобразявам с този факт, но за беда този път така ще се получи, а не искам да отлагам, защото и без това закъснях доста този месец и положението с косата ми е повече от трагично.
 Вярна ли е тази приказка, че няма да хване боята (направо се виждам как отивам в темата със смешките на форума с този въпрос, но....)?

Според мен е относително. На мен си ми хваща, но на една приятелка не и се получава. Пробвала е и си знае. Ако искате пробвайте и ще знаете как е и при вас

# 681
  • София
На мен ми се струва смешно, но фризьорката е специалиста, странно е да разнася градски легенди...

gerinceto, аз за това писах, че прасковата си е чисто жълто+розово, ако вече имате жълто в основата, яма да стане праскова а нещо оранжевеникаво... но хората са различни и харесват различни оттенъци.

Аз бих си взела розов и бих го смесила със синьо, да стане още по-студено и да неутрализира евентуалните жълти оттенъци.
Чудя му се още на този по-цапащия, има го в Арлен, 50лв.

# 682
Според мен връзката с боядисването и цикъла си е някакъв мит. Не мисля че едното пречи на другото. Никога не съм се съобразявала с това да не се боядисвам когато съм в цикъл.

# 683
А бе този си е доста цапащ:grinning: като палячо съм в главата, искрящо лилаво, нищо общо със снимките на peach blond, които качих, добре, че ще съм си вкъщи тия дни

# 684
И аз чакам сега с нетърпение да се измие. Ако някой го иска му го подарявам.

# 685
Аз бих го взела,но съм доста далеч Confused първата ти снимка горе в дясно много ми харесва

Christina да не би да си стояла с него,че толкова наситен цвят се е получил? Цветът не става равномерен,а и няма как,аз не знам да има някой с абсолютно равномерен цвят на косата,по-светлите избелени кичури стават по-наситени,но в това му е чарът

Nad,този по-цапащия прави крещящи цветове,като светофар ставаш.Но може да се смесват няколко капки с нормалния Ш

# 686
Най-накрая успях да постигна що годе нормален цвят на косата ми. След около година и половина с безамонячни, натурални бои заради бременност и кърмене, косата ми беше в оранжево-ръждиво. После пробвах с Колестон 10/16 и 9% окислител,но не останах доволна. Вчера сложих 12% и резултатът е доста по-добър.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 10:16 от Sissy

# 687
  • Бургас
Според мен връзката с боядисването и цикъла си е някакъв мит. Не мисля че едното пречи на другото. Никога не съм се съобразявала с това да не се боядисвам когато съм в цикъл.
И аз не намирам връзка. Дори и да има някаква, тя би трябвало да е само по отношение на скалпа. Самия косъм как ще се влияе?
Може усещането за щипане да е засилено. По - мазен/по - сух скалп. Такива неща.
Примерно ако скубя вежди в определен етап от цикъла ме боли повече и т.н.
Обаче да не хване боя? Защо да не хване? Няма логика.

Sissy, какъв е естествения ти цвят /корена, като покриваш/? Ако не ти е проблем може ли една снимчица на преди, когато си била с Колестона и 9% . Искам и аз да намеря подходящ цвят, а твоя много ми харесва.

# 688
  • BG-DE
Сиси, страхотна коса и резултат 😍

# 689
Ванеса, колко си далеч? Само доставката си поемаш и е твой. Ще си стои така неизползван и ще дойде ден когато ще го хвърля най-вероятно. А пък ми е жал.

Общи условия

Активация на акаунт