Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 185
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, аз пак с моите глупави въпроси... Налага ми се да сменя фризьора, но когато се видяхме като си запазвах час разбрах, че ще ми боядиса само корените, а аз не искам само тях, защото все още не ми е напълно еднакво русото, но ми каза, че малко под корена има една част на косата, която трябвало да пазим... Не разбирам, чувствам се като абориген, но се налага смяната на фризьор. Какво мислите - да настоявам ли за цялата коса или да я послушам - според нея с времето ще се уеднакви + подстригване - аз не искам да я режа всеки месец (винаги съм се подстригвала през месец само връхчетата). Използвам шампоан за възстановяване на Мараконойл + тяхното масло, мажа и масло с арган и корен от репей (ако има някакво значение)

# 421
  • София
Здравейте, да споделя опита ми с витамин ц Simple Smile

Преди 3 дни, смесих 2ч.л.витамин ц на прах от ДМ с 1/4каф.чаша силно протеинова маска, нанесох внимавайки да не докосвам скалпа и оставих за час, смъкна цвета от 2-3 на 7-8, без изобщо да пресуши косата, но се появи неприятен рижав оттенък.
Днес смесих 2ч.л. витамин с 1/4каф.ч. дълбоко почистващ шампоан, нанесох пак за час, отново много внимавайки да не докосвам скалпа, косата беше много суха, още докато отмивах я усетих заплетена, но се бях подготвила с терапия Олаплекс(1+2), която оправи косата. Смъкнах цвета до 8-9 с леко жълт оттенък, очаквах странен цвят, като на не боядисвана 3 месеца, но е интересна и ми харесва, ще видим кога ще стигна до боя.
Преди следващото боядисване, ако не си стигна до колористката, ще направя още едно изсветляване с витамин, не знам дали ще махне жълтото, но гледам, че поне не вреди.

# 422
  • BG-DE
Е, супер, радвам се, че ти се получи. Сега започвам да се чудя дали и аз да не пробвам, че пак съм в процес на изсветляване, хич не ми се искаше но с тези бели коси просто нямам оправия 😖

# 423
  • София
Е, супер, радвам се, че ти се получи. Сега започвам да се чудя дали и аз да не пробвам, че пак съм в процес на изсветляване, хич не ми се искаше но с тези бели коси просто нямам оправия 😖

Ако го правиш с маска, както писа, косата е супер след процедурата, но тези жълтеникави оттенъци ме побъркват...

# 424
  • BG-DE
Да, и при мен, доколкото си спомням, се получаваше жълтичко но аз го матирах с някакъв балсам, и сега съм взела един, макар че в момента косата ми е по-тъмна и не съм сигурна, че ще има ефект.

# 425
  • София
Да, и при мен, доколкото си спомням, се получаваше жълтичко но аз го матирах с някакъв балсам, и сега съм взела един, макар че в момента косата ми е по-тъмна и не съм сигурна, че ще има ефект.

На ниво 8-9, май няма да си личи нищо матиращо  newsm78

# 426
  • В полите на Пирин планина
На мен ми хваща матиращ балсам. Боядисвам се с 8ци. 👍

# 427
  • София
А основата ви каква е?

# 428
А основата ви каква е?

Пепелива 7-ца. Правя се със 6% оксидант.

# 429
  • София

Пепелива 7-ца. Правя се със 6% оксидант.

Точно като мен Simple Smile
Кой матиращ балсам използвате?

# 430
nad_tab:

https://www.zlatnaribka.com/lakme/lakme-teknia-white-silver-toni … shti-za-rusa-kosa

https://www.zlatnaribka.com/lakme/lakme-violet-levender-otsvetqv … -violetovi-tonove

Вторите добавят лек виолетово - розов оттенък. Simple Smile

Харесвам и балсамите на Леганзца и Престиж.

# 431
Здравейте дами, интересувам се дали някоя от вас е ползвала обливката за коса на Camelio-лилавата. Понеже от скоро съм в клуба на блондинките, ако мога така да се изразя  и съм с омбре. Преди няколко месеца, когато ми го направиха стана малко по-топъл цвят, към който обаче аз не се стремях...В резултат на което реших, че ще се опитам да го изсветля по не толкова изтощаващ за косата начин и отидох да ме матират. В край на сметка, жената реши, че няма да използва боя, понеже не знае с какъв продукт е работила фризьорката, която ме е изсветлила( при която аз реших че няма да се върна тъй като имах малки забележки към работата й, лично според мен). Та жената реши че ще ми направи обливка точно с този продукт за който реших да попитам...и тъй като цената е в пъти по малка от цената която тя ми взе реших, че сама ще си го закупя и ще последвам инструкциите които тя ми даде...и които естествено са описани на продукта. Та дами надявам се някоя да сподели мнение и се надявам да няма друга такава тема- ако има се извинявам😊

# 432
  • София
Имаше ли ефект, когато ви я направи? Аз я имам отдавна, но не съм я използвала, много цапаща ми се струва.

# 433
  • София
Може ли линк към тази обливка?

# 434
  • София
Здравейте блондинки,

Някой боядисвал ли се е с Kevin Murphy?
Може ли отзиви Hug

Общи условия

Активация на акаунт