Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 44 117
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • I Love You 3000
Те от първата вечер бяха бая наредените там , та може и да е от тях.На мен ми заприлича на тази от асансьора дето и гепи близалката. (Малеее как изтръпнах като я видях тази сцена. Взех да му крещя от екрана ---- неее бе, Джано има корона вирус).Тамън 4 -5 месечна ще е.
То е ясно , че ще е някоя бременна новата или скоро ще дойде такава. Но да го направят по-интересно и уникално  им предлагам да са поне две три от първата нощ. Ей тогава гледай екшън Simple Smile

# 196
Ама Йозко, освен красив, е и много внимателен престъпник и хулиган Grinning Как само пита жертвата си добре ли е, успокоил ли се е Grinning

# 197
Тройката Сердар Толга и Гизем умуват как да оправят нещата със записа

Гизем трябва да следи какво прави Й иначе Толга ще я уволни

Трябва да попречи на Й да вземе записите

Този от охраната набараха, за записите...🤣🤣

Тихо, няма да ти направим нищо, не сме убийци

сега ще те писнем, вземи дълбоко въздух и отговори на въпросите ни

аз ви познах

чудесно, кажи кой взе записите

Ще ме уволнят

Разбрах от Толга каквото ми трябва

Ишим всичко ще реша и ще се видим

===========================
Гизем се опитва да измъкне Толга от разговора с лелите

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 22:46 от grozdence.

# 198
Пабло как гo бие ток докато пипа Йози Grinning Мен ме бие ток само докато гледам Grinning Ако пипна реално Йозгюр, ще спре тока на цяла Турция Grinning Grinning Grinning

# 199
Уф, момичета, усещате ли  как пислиците ще ни изиграят на края, хич нямам добро предчувствие за края на серията.

# 200
Видяхте ли предложението с пръстена? Joy Щом има пръстен... значи идва КРАЯТ!   Прословутият КРАЙ! Joy

А за това нещо.... ще кажете ли нещо? Joy
Колко по- не добре има от мен... ехее Joy

# 201
Видяхте ли предложението с пръстена? Joy Щом има пръстен... значи идва КРАЯТ!   Прословутият КРАЙ! Joy
Това слушалки ли бяха? Grinning Да, идва краят, моя край, щото за малко да пукна от смях Grinning

# 202
Моя лаптоп заби... 15 минути гледах с луд поглед  из нас Joy Не знам как не го хвърлих от прозореца Joy

С тези тапи за уши... ще свърши МГ Joy  това е КОНЕЦ!

Когато очакванията се разминават с действителността Joy

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 22:44 от grozdence.

# 203
  • I Love You 3000
Айде , да го пускат в тубата , че не ми се пуска от средата. А пък като ви чета ми стана интересно. Явно има екшън Simple Smile 

Няма край, чакай да дойде бременната. Цяла зима какво ще правим без Джан. Аз няма да издържа Simple Smile

# 204
Ей, така като станее Grinning Grinning Grinning

# 205
Този Тудорс ще ме умори бе момичета...Can gibi...Can gibi...Can gibi ol... Nature Fire много са нахални повтарят го безспир ..тези ризи се веят вече в мозъка ми, и всичко , което е под тях ми се е забило някъде вътре в съзнанието... трябва да си купя шапка с магнит, да ми лови съчмата..  Joy

# 206
Видяхте ли предложението с пръстена? Joy Щом има пръстен... значи идва КРАЯТ!   Прословутият КРАЙ! Joy

А за това нещо.... ще кажете ли нещо? Joy
Колко по- не добре има от мен... ехее Joy

Еее и кво сега стана....няма пръстен,няма сватба и няма край....... така ли?
Сега ще трябва да го гледаме още този Джан..еее аман бе само ни го натрапват Smiley Smiley Smiley

А за колата какво да кажа ДЖАНОМАНИЯТА тресе всички Smiley

Момичета аз закъснях,горе долу от прочетенето навлезнах,ама после ще го погледна по-обстойно.Изглежда серията е трепач?

Забравих да ви кажа,че сте уникални,докато ви четях се напиках от смях,супер забавни сте

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 23:15 от Viviqn765

# 207

Ехеее може да доведе и детенце в първи клас Scream Joy

# 208
  • I Love You 3000
Копирам се и тук , че тотално съм шашната с тези две теми.

ХАХАХАХА айподиии, ХАХАХХАХА Бравоо!!!!

Значи , аз предния път казах , че ще е ключ, те ме хвърлиха в тъча. Тъй че за следващият път вдигам залога - бременна с тризнаци.  И без това Джан бей все по толкова му носи щъркела. Езга и тя искаше три , че и пет месеца да ги носи , за да не е със стрии. Тамам Simple Smile   

ОХХХХХХ голям смях. После като го гледам , не знам Simple Smile

# 209
Епизода е УНИКУМ!!......... после ще си го гледам, че голям смях изпуснах,... да си се смея сама по нощите..Това ми подхожда напълно Joy

Joy

Joy

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 23:18 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт