Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 44 097
  • 735
  •   1
Отговори
# 225

Yum Джан* със смокини, Джан с мед и орехи*,
Джан с  шоколад, Джан с банан..само Джан е върха на сладоледа..
представяте ли си закуски, пица,кафе и напитки с името Джан..
нЕма да ставаме от масата.!
Joy

Heart Eyes

# 226
Привет грешници

Аз пристигам с една не хубава новина.. но, каквато съм си.. такава и ще си остана.. Винаги гледам, откъм позитивната страна на нещата.. Ако тази новина излезе истина (чакаме офиц. изявление).. ще почакаме и с търпение и трепет следващия проект на нашето Слънце.. Различен проект..различна визия.. различна роля.. различно изпълнение..  Heart Още по прекрасен и талантлив Джан! Heart

Сега имам гости, и не мога да пиша дълго.. но после ще се включа!
Ако финализират МГ, дано не чакаме дълго..за инфо за следващия проект на Джан : ))

Журналистката Бирсен съобщава, че сериалът "МО" ще направи финала на епизод 14 ...

Ашк

Ах тези малки сладки ушички .. Joy

Държах аз да сложа новината.. за да е поднесена по правилния начин! : )) Защото МГ може и да свършва, но Джан продължава Heart

Приятен ден момичета Hug После ще се полюбувам на мръсно и рошаво пате Joy

================================================
Нямам време за превод.. но, май стават съмнителни неща..

"Новостной портал TV 100
Сообщает, что Мастер ошибка делает финал на 14 серии. Эта новость уже разлетелась по всему интернету и новостным сайтам.
Но еще вчера сотрудники выложили видео о том, что начались съемки 15 серии. Так же съемки продолжают и сегодня. 🤔🤷‍♀🤷‍♀🤷‍♀. Официальные источники как всегда молчат. ( но исходя из опыта нет дыма без огня). Надеемся все же, что дадут еще две серии для логично года финала.

Но о том, что вчера сериал был самым обсуждаемых в ТТ и имел обсуждения и поддержку в 82 стран. Ни один новостной портал не написал, также сам канал Фокс этого даже не отметил.
В ТТ поклонники начали возмущался и писать обращение к каналу, по чему так? Если бы это был какой-то другой сериал, то об этом уже бы писали и все издания, но о МО ни слова. У многих сложилось впячетление, что МО просто игнорируют и в первую очередь сам канал."

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 17:31 от grozdence.

# 227
Какво пък, може това да е за добро и да му донесе нужният времеви прозорец, за да участва в друг проект. Той отдавна искаше да заснеме филм, но все не оставаше време... Пък и Нетфликс дава доста готино турско съдържание. Като цяло мистър Грешен  беше готин сериал, завързан, много надежди даде, имаше потенциал... Жалко е наистина, но то не се и знаеше есента дали няма да ги изпоспрат снимките, сега и грип, и корона... Може да му се е разминало на Джано.  Само се надявам да не изчезне някъде извън хоризонта, да не можем да го виждаме, поне в папарашки снимки, и да има новини около него... Много трудно ще преживея пак няколко месеца застой.

# 228
Съобщение от Режисьора: Безкрайно благодарим на всички, които ни подкрепиха от първия ни ден Heart С любов от екипа.

И ние сме им благодарни за приятните минути, които имахме с този прекрасен екип!
Жалко, че приключват, но каквото, такова.. : ))
Можем, само да пожелаем на целия екип, бъдещи успехи Heart
А на нашия Джан, ще продължим да се любуваме.. и на кариерата му и на него! Heart

С нетърпение очаквам, следващия проект на Божествения!! Heart
Всички знаем, колко талантлив актьор и обичан човек е Джан.. и то по цял свят! Heart

# 229
Не тъжете , сигурна съм , че Джано няма да стои без проект.
Да е нещо различно от комедия този път .
По - добре финал отколкото рейта да пада.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 19:25 от femmi2

# 230

Момичета, предлагам да не си разваляме рахатлъка с догадки и коментари около неофициалната информация на Бирсен. (за цяло лято тази жена изнесе толкова невярна информация, че не си струва да я коментираме)
    Не ми се иска тази прекрасна тема да се превръща в копие на старата. Бях поразена от лицемерието на някои съфорумки, припадащи доскоро по Джан, сценария, режисурата и т.н. и изведнъж започнаха да намират кусури - изказват се като вещи кинокритици - съветват, напътстват и нападат. Грозно и пошло!
    Да продължим да се наслаждаваме на Джан и участието му в "Мистър Грешен". Колкото - толкова! Краят на сериала ще бъде ново начало за Джан! Никой не е в състояние да отнеме харизмата, таланта, интелекта и красотата на този сладур. Напук на всички завистници ще продължи да израства, да покорява и пленява уважаемия зрител.
    А ние ще му се радваме, ще го следваме, ще го аплодираме и ще мечтаем заедно с него! Защото Джан Яман е запазена марка! Джан Яман е звезда, с неподражаемо излъчване!

# 231
Банално е, но е истина - всеки край е ново начало! Blue Heart
Ние сме си тук, както и всички Джанови фенове по целия свят, и ще очакваме с нетърпение следващия му проект!

# 232
Ето и последната новина, която прочетох : ))

От момичетата от ФБ Джан Яман БГ.. източник доколкото разбирам е ТВ100

Още другата седмица ще си го гледаме Heart И то ще ни говори на Италиански..мама миа... Nature Fire Heart

Освен това и във финалния епизод...

================================
П.П
Еми поздравления за прекрасния коментар! Heart

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 19:39 от grozdence.

# 233
Грозде и аз го прочетох при рускините за гостуването му в Италия.
Не се изненадвам обича си Италия ,а фенките там са мама мия луди та дрънкат. Джани е свикнал.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 20:53 от femmi2

# 234
Здравейте,
важното е, че Езги тръгва с него Grinning От рожденният ден си има и билет.

# 235
Къзлар, вижте какво си купих днес Joy
Скрит текст:

Чудя се сега като се изкъпя и намажа, дали Джан ще си играе така с косата ми? Thinking

П.С.: Джан може да е накадърен и сериала да не става, НО поне за 13 серии успяха да ме убедят да си купя козметика на Пантен JoyJoyJoy

# 236
Момичета,толкова съм тъжна,та аз си живеех със сериалчето,знам че неминуемо ще има финал,но не очаквах,толкова скоро и по този гаден начин.Яд ме е,място не мога да си намеря,не ми се пише,не ми се чете ,толкова ми е тъпо.Сигурно ще ми мине в някакъв момент,но сега съм тъжна и разстроена и същевременно бясна на тъпите им рейтинги,хейтъри и какво ли не още там.Дано поне му напрвят що годе някакъв финал,иначе съвсем ще изтрещя.Знам,че всяко зло е за добро,но като ми мине ще го приема,че е за добро.Иначе аз не се притеснявам за Джан,той доказа,че е силно момче и няма да се даде,знае как да преследва мечтите си,достатъчно амбициозен е ,трудолюбив е,което е много важно и най-вече добър ЧОВЕК.Извнявайте,че съм толкова унила,но така се чувствам в момента.Когато се освеста и ми премине мъката пак ще се появя.Дерзайте момичета великолепни сте.

# 237
Не съм гледала вчерашния епизод още, но ми стана и на мен неприятно от тази новина. Дано да е само спекулация...Та нали само преди няколко дни писаха, че 13 епизод е символичен край на 1 сезон, а от 14 започва втори, с тепърва нови интриги и развой на събитията...
Тъкмо набрах инерция да коментирам и да се чувствам съпричастна и аз - досега всички сериали, които бях гледала, ги гледах доста след като вече са приключили, съответно четенето в темите беше без да мога да съпреживявам наравно с останалите.

Не смятам, че е честно да съдят екипа на сериала за несъответствия в сюжетните линии - едно е да знаеш, че примерно разполагаш с минимум 20 епизода - тогава е по-нормално да разпределиш развитието на събитията по-разтегнато, като добавиш и малко пълнеж (няма сериал без пълнеж, част от пейзажа е)...и съвсем друго, да се окаже, че в един момент си орязан до още 1-2 епизода само, кое по-напред да направиш, как да стане плавно?
Естествено, че няма начин и те не са виновни. Ако знаеха, че ще бъде само 13-14 епизода, щяха да могат поне смислово да си разпределят градацията, така че да пасва на темпото на сериите.

Не разбрах защо Зейнеп си е тръгнала (нито откъде си е тръгнала) и защо Джансу е върнала пръстена, след всичко, което преживяха, за да стигнат до там. Не, че няма да разбера от серията, но ако може някой да ми каже преди това, търпението не ми е добродетел.

Ако имаше начин да повлияем на тези, от които зависи дали спира или продължава сериалът, бих вложила цялата си енергия в ей такъв поглед...

То камък да е, ще се спука...ама на.

# 238
Беа, на сватбата на Левент и Джансу, Зейнеп избяга и се разтури сватбата. Не подписаха. После в трейлъра за следващия епизод дадоха как Джансу връща пръстена. Зейнеп избяга, защото едно случайно хлапе и обясни някакви тъпотии за баща му, за втората му жена и как ще имат дете.

Момичета, горе главата! Недейте сега да се ядосвате и да тъжите! Джан не би искал това Simple Smile Да се радваме, че ги има и тези 13-14 епизода. Те са си в интернет, благодарение на прекрасните ни преводачки си имат и субтитри. Ще може да си гледаме и МГ, и РП и другите сериали, когато поискаме Simple Smile Има и рекламата на Тюдорс Wink Сега Джанче ще отиде в Италия, феновете там ще му вдъхнат много кураж, сигурна съм Simple Smile Аз не съм се отказала от надеждите за чужбински сериал с нашето момче и си чакам търпеливо Simple Smile

Ето ви една усмивка да ви дойде настроението Simple Smile

# 239
Хайде, още една усмивка от нашето прекрасно и лъчезарно слънце! Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт