💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 280
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 660
Циркаджий.
Т умира от кеф в момента, получи му се .

# 661
  • Варна
Христа е ултра зле. Николай се излага ужасно в момента, но тази Екатерина  ако можех да скипна всяка една секунда, в която я показват

# 662
Христа ще я ошамари накрая.
Даже съм изненадана, че все още не е.

# 663
Уникална обида - не знам дали имаш телевизор у вас. Grinning

Между другото аз в момента нямам телевизор.

# 664
Драги зрители, гледате дърлянето на двете проскубани сини кокошки - едната тунингована, другата - надрусана. 😂😂😂

# 665
  • София
А Александър къде е в целия цирк,?

# 666
Аз пък не разбирам кога и с какво Николай ви е бил симпатичен?! Тъп като галош, с речник и възпитание на гьотферен. Външния му вид няма да коментирам, защото не е виновен, ама кореспондира на характерчето му пролетно.

# 667
  • IT
Онзи ден почнах да го гледам, защото започнаха епизодите с Чудомир, който познавам и който все едно там ли е или не. Два епизода гледах на запис с превъртане, сега го гледам и нямам думи...

# 668
Хах дойде ми гениалната идея, не може ли Христа и Катя да се сбият сега, а после Иво да отпадне на елиминационните игри и така да се отървем и от тримата още тази седмица...Trollface

# 669
Еми в ситуации, в които човек нито може да се сбие, нито да си тръгне се случват такива търкания.
Неизбежно е.. Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 21:51 от bobby_me

# 670
  • София
Ох, от такива  като Катя значи произлиза лошата слава на скорпионите.Срам ме е, че съм същата зодия.Добре,че
 има и други скорпиони между участниците, които не се държат  като Катя.

# 671
  • София
Христа и Ники изринаха дъното.
Катя много яко ги храни, те се не усещат. Стават за смях. Дано сега се гледат колко са жалки. А това да не и оставят храна е без коментар.

Вайс си показа мурафета. Влади и Любо се опитват да набавят храна, а Вайс, Митко и Сюзън всъщност плетят интригите. Емемееца даже заплашва, че ще избива зъби, смешник. Толкова му е и акъла.

# 672
  • Варна
Хах дойде ми гениалната идея, не може ли Христа и Катя да се сбият сега, а после Иво да отпадне на елиминационните игри и така да се отървем и от тримата още тази седмица...Trollface
твърде хубаво е, за да го позволят

# 673
Страшни идиоти...не знам как гледам още. Толкова вулгарност и агресия в този сезон, че чак е противно.

Иван Дракона правилно си би камшика от това циркаджийско племе...

# 674
Катя,ги пощури.Да я преместят в друго племе за малко,това вече блесна.

Общи условия

Активация на акаунт