💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 258
  • 1 254
  •   2
Отговори
# 810
  • София
Между другото, учуди ме, че Тодор се изказа, че считал Ваня за най-слабата жена в отбора до тази игра. Може би и игрите яко ги редактират, защото за мен Ваня винаги е била най-силната при ловците. Веднъж за малко тя реши да плува по гръб и Тодор я разпъна на кръст, въпреки че това е по-бърз стил на плуване примерно от бруста, който показаха някои участници.

Тодор просто си я е нарочил от самото начало. Той е от типа да ги побеждава, като ги мачка с агресивно поведение. Ваня добре се усети да отстъпи като видя, че не може да разчита на жените, ама вчера изпълнението с новия беше много слаба работа.

# 811
  • Испания
Открийте разликите! За мен е само една.

Екатерина проявява простотията си не само във формата.

Скрит текст:

Ако ви се гледат видеа на Любомир с негов коментар, тук. Кликвате на IGTV.

# 812
Александър много хубаво списва дневника си, но...очевидно силата му е в писаното слово. Ако всички тези неща, които е натракал на клавиатурата ги беше изразил ясно и достойно пред племето си, можеше и да има повече смисъл от тях. Все ми се струва, че нарочно не иска да се набива на очи, за да не го набележат за гонене. Похвално е все пак, че макар и не толкова силно, но настоятелно успя да убеди останалите да оставят малко храна и за Катя.
Чудомир засега ми е напълно безличен.

# 813
Станимира може би ще я запомня като най-гладната жена в предаване.. Grinning
За номинациите днес, предполагам че ще са Димитър и Любо/Влади. Пък може и някоя от жените да е.. примерно Ивана.
Скрит текст:
и очаквам да си ходи Ивайло или Димитър.

# 814
  • Sofia
Снощи не ми стана ясно,как Катя разбра,че точно след съвета е най-подходящо да си "изкълчи" крака? newsm78 
И ние не гледаме сценарий,налЕ...Wink

# 815
  • София
Екатерина няма как да ми хареса по никакъв начин.Колкото и усилия да полагат да влезе в ролята на различната,амазонката,дори ако щете жертвата,мен лично няма да ме убедят в това.И не само,защото аз виждам в нея една жена без амбиции,цели,устата,нагла,завършен егоист,интелект не знам къде видяхте,той не води към това поведение.А защото съм наясно,че зад нея стои продукцията със скалъпения си сценарий и подава команди да прониква на чужд терен,да краде,да лъже и прочие.Единственото,което й признавам е,че пред камерите е откровена с нас,не че одобрявам мисленето й,но поне не се опитва да ни манипулира.
Докато една Ваня не е докрай честна с нас.Аз не мога да си обясня лашкането й от стратегия в стратегия.Кога премина към съюз с мъжтете,не усетих точно.Възможно е да го е споделила някога,но то на преден план винаги са рибарите.Нали искат да ни покажат трудния,пълен с препятствия и жертви път на победителката.
Малко да се осъзнаят вече и да започнат да ни показват и други племена.Та тук има хора,които не познават поименно жътварите например,това нормално ли е и вината не е тяхна.Аз например имах представа ,че Димитър и Ивана стояха срещу Вайс,а вчера гледам дъвчат маргаритки заедно.Значи нещо се е случвало там,но ние как да разберем.По-важно е да гледаме онзи инфантил,който уж си чупи крака,после всички му хапват бобеца,а накрая двама от тях се правят на бели и добри.

# 816
Снощи не ми стана ясно,как Катя разбра,че точно след съвета е най-подходящо да си "изкълчи" крака? newsm78 
И ние не гледаме сценарий,налЕ...:wink
Е, вероятно са казали преди съвета да измисли нещо, когато е давала интервюта.. че трябва да остане на мястото на съвета, по някакъв начин.

# 817
Въобще не ми харесва в какво превърнаха предаването. Ако ще дават тайни мисий, да не бяха спирали Биг Брадър и там да си ги дават. Но какво можеш да очакваш от такъв продуцент, който преди години така се изложи, а има жена и деца.

# 818
Доста често чета, как пишете за някаква сцена с риза в миналият сезон и тъй като не съм го гледала, може ли някой на кратко да обясни за какво става въпрос?

# 819
Да, тук можеш да прочетеш за случая с ризата. https://www.kliuki.bg/435957/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0% … %B0-%D0%BD%D0%BE/

# 820
  • Испания
Доста често чета, как пишете за някаква сцена с риза в миналият сезон и тъй като не съм го гледала, може ли някой на кратко да обясни за какво става въпрос?

И коментари във видео /от минута 2:16/. Вдясно не виждат кадри от разправията.

# 821
  • USA
Какво малко братче има пък Екатерина?Щом е на 30,родителите й са 55+

Изненадана съм,че в темата има защитници на Катя.Тя е причината за проблемите в отбора и ако я няма,нещата ще се успокоят и играчите най-накрая ще се фокусират над игрите.Не мога да си представя ужаса,който изживяват 24/7 с тази откачалка.От железни нерви да си,ще се пропукаш.

# 822
Какво малко братче има пък Екатерина?Щом е на 30,родителите й са 55+

Изненадана съм,че в темата има защитници на Катя.Тя е причината за проблемите в отбора и ако я няма,нещата ще се успокоят и играчите най-накрая ще се фокусират над игрите.Не мога да си представя ужаса,който изживяват 24/7 с тази откачалка.От железни нерви да си,ще се пропукаш.
Факт. Но само за микроклимата в отбора, не за представянето на племето в игрите. В игрите е един от най-силните играчи на Рибарите ( защото те са трагични като цяло ).
Но странното е, че гласовете на съвета бяха 4-2 в полза на Ивайло.

# 823
  • Испания

Факт.
Но странното е, че гласовете на съвета бяха 4-2 в полза на Ивайло.

Което отново потвърждава теорията ми, че им забраняват да я номинират.

Вчера писах, че имаше въпрос към Александър - защо Ивайло не номинира за втори път Екатерина. Отговорът му беше, че Ивайло има своя стратегия и, освен това, се е опитвал да привлече Екатерина на своя страна.

# 824
Е, и? Мой  познат е на 57 и има син на 7 годинки, неговата по-голема сестра е на 30 плюс години.

Само да не се окаже новият в отбора на ловците брат на Катя и Йоанна ... сериалът ще е пълен.

Общи условия

Активация на акаунт