💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 346
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 795
Колкото и да харесваХ Николай като шут, снощи наистина изора дъното.
Много грозно беше това, което направи той.
Дето се вика, врагове си поделят коричка хляб, но спирам да му симпатизирам.
В никакъв случай не оправдавам и Катя- каквото почукало..
Детска градина.
Айде, в Чудомир ми е надеждата за племето, ако има изобщо такава.
И Ботев не ме кефи- инфантил ми се вижда.

# 796
И да, победата беше за целия отбор, а Ваня държа благодарствено и себеизтъкващо слово все едно е лична.

Да не забравяме, че ние не знаем какво тя я казала и какво преди това са я попитали. Ние гледаме редактирана версия. Тя може за 20 минути преди това да е изказвала благодарности на съотборниците си, но да са ни показали само това. На мен ми звучеше, като отговор на конкретен въпрос - примерно, "кой е най-големият ти съперник"

# 797
  • София
Във Фейсбук пишеше, че
Скрит текст:
са се объркали и са качили снимката на Любо като номиниран, после са се усетили и са я свалили. Сега гледам, че на Ивайло снимката са сложили.
Май им стана навик да правят гафове.

# 798
  • Бургас
Къде мога да видя визитките на участниците, че се включих по-късно и да се ориентирам кой как са го представили?

# 799
Къде мога да видя визитките на участниците, че се включих по-късно и да се ориентирам кой как са го представили?
На първа страница на темата. Смайли ги подредила прилежно, дори с новото попълнение.

# 800
И да, победата беше за целия отбор, а Ваня държа благодарствено и себеизтъкващо слово все едно е лична.

Да не забравяме, че ние не знаем какво тя я казала и какво преди това са я попитали. Ние гледаме редактирана версия. Тя може за 20 минути преди това да е изказвала благодарности на съотборниците си, но да са ни показали само това. На мен ми звучеше, като отговор на конкретен въпрос - примерно, "кой е най-големият ти съперник"

Но си съгласен, че по начина, по който ни го представиха, думите на Ваня си звучаха точно, както Cafelate описа?

Между другото, учуди ме, че Тодор се изказа, че считал Ваня за най-слабата жена в отбора до тази игра. Може би и игрите яко ги редактират, защото за мен Ваня винаги е била най-силната при ловците. Веднъж за малко тя реши да плува по гръб и Тодор я разпъна на кръст, въпреки че това е по-бърз стил на плуване примерно от бруста, който показаха някои участници.

# 801
  • София
Управител на верига известни заведения. Отговарял за 150 човека в заведенията.
Абсурд! Първо, веригата от заведения е доста къса - двечки в София плюс едно на морето. Едното е в моя квартал и мога да кажа, че персоналът е максимум 10 човека пряко сили, и то барабар със самовлюбения управител. В другите и по два пъти по толкова хора да работят, пак преувеличението е изключително силно.

Аз се чудя лесно ли намериха толкова много хора с тежки характеропатии. Предаването се превръща в абсолютно мъчение. Такава тотална излагация са рибарите, че направо ми е неудобно да ги гледам. Христа е толкова жалка и смешна в опитите си да блесне колко е преуспяла, начетена и умна, опитвайки се безуспешно да ползва непознати думички, които дори не са сложни, но пусто хич не й се удават.

# 802
  • София

Но си съгласен, че по начина, по който ни го представиха, думите на Ваня си звучаха точно, както Cafelate описа?

Между другото, учуди ме, че Тодор се изказа, че считал Ваня за най-слабата жена в отбора до тази игра. Може би и игрите яко ги редактират, защото за мен Ваня винаги е била най-силната при ловците. Веднъж за малко тя реши да плува по гръб и Тодор я разпъна на кръст, въпреки че това е по-бърз стил на плуване примерно от бруста, който показаха някои участници.
Тодор си хапе Ваня за спорта и като цяло и по-бърза да е от него, пак ще и намери кусури. Сега просто нямаше как да и отрече заслугите. Аз пък не виждам защо толкова величае Симона и я провъзгласи за най-силната жена - на мен не ми е направила такова впечатление. Или игрите се реактират наистина по много или пък той просто си е такъв типаж и за него са силни тие, които се съгласяват с него,а са слаби тие, които му противоречат.

# 803
Тодор изобщо не го слушам какво говори.
Той сам не се слуша, та гледам изобщо да не му вниквам в дълбоките мисли. В повечето случаи явно трябва да каже нещо или си прави вятър на устата. Според мен с Ваня си имат уважението. И не приемам това за лицемерие. Просто може да не понасяш някого И уважавайки го. Можеш да смяташ някого за конкуренция, но да запазиш уважение към него. За контраст - Уибауите.

# 804
  • Испания

И като писах за Александър - той няма ли нови мемоари? /последно четох за втората елиминационна битка/. Интересно ми е да чета неговата гледна точка за игрите, а нямам инстаграм да го следя.

Не, няма. Снощи в живото включване каза, че е поизостанал, но тези дни ще навакса. Просто не му остава време.

Преди час е публикувал това:

Давай и ще получиш са казали старейшините! Аз имам по-добра мисъл за вас, или по-скоро идеология за живот да я наречем!
Споделяй безрезервно това, което наричаш "свое", винаги, когато го почувстваш, абсолютно неочаквайки нищо в замяна! Така хем ще си щастлив, хем няма да си разочарован! Животът за мен винаги се е измервал в пътите, в които съм допринасял към нечие съществуване, отколкото в пътите които съм го рушил! Да изграждаш е смисълът на живота, да рушиш го може всеки!
Верно, всички сме хора и не можем да сме хрисими ангели с ореол над главата 24/7 и все пак можем да се уважаваме, когато преминаваме през трудни моменти!
Аз съм един обикновен човек, изтъкан от противоречия и също толкова съм се ядосвал на Катя, колкото и останалите! Едно знам със сигурност и то е, че никога не бих ощетил някого от това, което той е заслужил с труд, пот и кръв!
Просто да бъдем хора, преди всичко!

# 805
А защо никой не попречи на Ники да изхвърли нещата на Катя? Или поне да каже, че така не е правилно? Всички си мълчаха и подсмихваха.
На Христа децата от сегашния мъж ли са или от предишния? Само това говори колко е ценно семейство, да така е. Но има други хора, които не са намерили точния човек и нямат още семейство. Значи ли, че те живеят непълноценно?!

# 806
  • София
Аз разбрах, че на Христа едното дете е от предния ѝ мъж, другото е от сегашния. Може и да греша обаче. Толкова ми е неприятна, че гледам да не я слушам, когато я дават.

# 807
Толкова ми е неприятна, че гледам да не я слушам, когато я дават.

"Собственик и управител е на център за красота"

Scream Антиреклама си е

# 808
  • Варна
Не знам дали е обсъждано, но откакто предаването почна, приятелят ми на всеки епизод казва, че миналогодишният каст е бил много по-интересен от сегашния като цяло. И наистина миналата година чакахме с нетърпение всеки епизод, тази година....

А това с тези сестри така да ме изнервя, че не е истина! Йоанна ми е много неприятна.

# 809
Две деца има + 1 на мъжа ѝ от предишен брак, аз така разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт