💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 370
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 780
За мен пък Катя смъква рейтинга на предаването. Снощния епизод не можах да се насиля да го гледам и повече стоях на телефона си. Става все по-скучно. Ако ми се гледат сериали ще гледам сериали. Предаването ще има аудитория, просто ще е различна.

# 781
Много телевизионно време им е дадено, затова грозните интриги, скандали и актьорски напъни ни отегчават до степен на отвращение. Не е добре разпределено времето "взаимоотношения"/битки. Конкурентното риалити и то отегчава до смърт...Направо е борба за приспивен рейтинг тая есен.

Миналата година епизодите не бяха ли по час?

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 13:55 от Cafelate

# 782
Бяха интересни, защото имаше един участник срещу режисурата. Тази година всички са по сценарий, за сега

# 783
Ами аз не мога да разбера що за "мъж" трябва да си, за да гледаш как някой се гаври с една жена, как ѝ хвърля вещите и сипе грозни обиди по неин адрес и да седиш отстрани и да си траеш. В случая визирам въпросния Чудомир. То другите двама са псевдо мъже, единствено Алекс взе адекватно отношение. Не знам и защо от продукцията толерират това. Жалко е!
Взе ми думите.
Толкоз да нямаше един на място да ги усмири и да реагира наистина по мъжки. Клепат като мишоци и гледат да не се опърлят от огъня. Христа толкова ли се вижда какво чучело е и как бидейки самата тя майка, си позволява такива груби обиди към Катя. Каквато и да е Катя и тя е нечие дете и родителите би ги заболяло да слушат такива неща за него. Освен това Катя си върви по нейния си път - не виждам какви са тези асоциации със семейния живот. Трудно ми е да си представя отбора на Рибарите като семейство. То заченки на някакво приятелство няма, та камо ли такава сплотеност като на хора с кръвна връзка.

Вайс наистина се представи много добре на игрите, но това със заканите беше много грозно.
Освен това беше много смешно как искат да номинират Ивайло и Влади и се виждаше как двете момчета през това време се опитват да хванат риба, докато коментиращите късаха маргаритки...

В отбора на Ловците не ми допада никак това, че още от сега се опитват да елиминират Боби Тошко и Милен.
Не бил издържлив: ама чакай, те тогава поне 3-ма души му бяха скочили на главата на момчето. Който и да беше от тях, щеше да види зор. Ваня се държи много обрано дотук и също като водещите смятам, че от всички жени дава най-сериозна заявка за победа.

# 784
Бургаският бияч видя реална конкуренция в новия съотборник и затова си намила своето и иска да организира вот за елиминирането му.

# 785
  • София
Ами аз не мога да разбера що за "мъж" трябва да си, за да гледаш как някой се гаври с една жена, как ѝ хвърля вещите и сипе грозни обиди по неин адрес и да седиш отстрани и да си траеш. В случая визирам въпросния Чудомир. То другите двама са псевдо мъже, единствено Алекс взе адекватно отношение. Не знам и защо от продукцията толерират това. Жалко е!
Взе ми думите.
Толкоз да нямаше един на място да ги усмири и да реагира наистина по мъжки. Клепат като мишоци и гледат да не се опърлят от огъня.

Е явно не сте гледали миналия сезон и сцената с ризката. Липсата на мъжество в тоя формат отдавна не ме учудва.

# 786
Оставете какъв мъж трябва да си да не го спреш мислещия се за забавен сервитьор.Като мъж ви казвам,че трябва да си абсолютно дъно да правиш не само на жена,а на друг човек такива грозни номера.Това показва,че видимо е интелектуално по-слаб от нея и не може с думи да е пребори и почва с инфантилните номера да чупи и да хвърля.С изключение на Чудомир,който не сме гледали достатъчно всички други са хора с големи проблеми ментални.Екатерина е видимо,че е интелигента жена,но по стечение на обстоятелствата нещо се е пречупило в нея.Не малко хора с глава на раменете не могат да понесът съществуването на тази земя,като го погледнеш малко по задълбочено и като потърсиш смисъла.Станимира мисля,че обясняваше,че иска да е криминалист или нещо подобно,а от нея виждаме изключително наивно и детско поведение.Не е много по-малка от мен,а видимо мисленето и е като на детенце.Като се гаврят другите и тя да не остане по назад и тя седи до тях и хихика.Освен това не спира да мрънка за храна,а не прави нищо по въпроса.Александър е видимо странна птица и са го избрали,защото разчитат да говори глупости и да натоварва другите с мирогледа си,но момчето се оказа,че не е такова и пази за себе си вътрешния си свят.Христа е отвратителна.Пластичните операции няма как да скрият слабостите в характера.Покажат ли и слабост започва да търси фактори извън нея да се защити.Можете да разберете,че един човек е слаб като започне да те атакува за семейство,за колко пари има,за външен вид.Парадира с пари,а тогава какво прави в това предаване,като колата и е за 100 000 лева.Николай и Ивайло са избрани защото са страшни егоцентрици.Толкова си вярват,че умеят да правят всичко,че не виждат абсолютните си провали и като им каже Екатерина истината и започват да са супер агресивни,защото вътрешно в себе си знаят,че е истина.Изкараха Иван,че е лош,че напусна,но ако се поставим на негово място или да си малко по-нормален човек и ние не бихме издържали да сме сложени в племето за подигравки.

# 787
  • SF
Николай в нито един момент не е блеснал с акъл и мисъл. В началото искаше да бъде шута на формата, най-забавния участник, веселия щур съплеменник. Обаче няма нервите за поддържане на такъв сърдечен образ за повече от 3 часа. Тръгва с добра нагласа - да сготви, да поднесе, да подреди, и след минути вече някой го е взривил, вбесил, погледнал зле, кихнал до него, муха кацнала..., и палячото от забавен става зъл и отблъскващ.

# 788
....В началото искаше да бъде шута на формата, най-забавния участник, веселия щур съплеменник.....
Хаха, да. В снощната серия как се самопровъзгласи за участника, който забавлявал зрителите Simple Smile

# 789
Да, Николай си изтърва нервите с това хвърляне - което означава, че е слаб. Жалък и смешен беше.  А на Катя целта й беше точно това - и успя Simple Smile
Дори и да е лесбийка Катя, не виждам това с какво я прави по-лоша от пошлата й съплеменничка Христа. Последната се опитва да натрапва собствените си ценности на хора, които се вълнуват от далеч по-различни неща. Толкова ли не вижда, че няма как да цакаш някого с някакви козове, които са само в твоята глава. Можело и да нямала телевизор Катя. Еми...и да няма. Голям праз.
Или някой потен свинчуг за мъж, че да му роди дечица? Еми...още по-голям праз.
Това сега ме навежда на мисълта, че Боби пък може да е гей.
А Ванчето уж ще се сваля с него. Нищо, де Simple Smile

Станимирка...говори като детенце на рецитал в детската градина. Но, ако наистина следват някакъв строг сценарий, искам да знам кой е този бездарен писател, който го е написал...

Междудругото :
Скрит текст:
Боби е със същата фамилия като двете сестри: Лазаров. Хм...

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 12:50 от Анонимен

# 790
Изкараха Иван,че е лош,че напусна,но ако се поставим на негово място или да си малко по-нормален човек и ние не бихме издържали да сме сложени в племето за подигравки.
Иван нали влезе със заявка, че имал много добри ръководни способности, как бил управлявал хора от 130 националности. Да, но тук не може да плаши с уволнения, парични наказания и подобни първични прийоми, срещна човек, който умее да се обосновава и точно да формулира мислите и целите си. Иван, Христа, Ивайло са едни балони пълни с хелий.
Групирането на хората в рибарите е абсолютно отражение на случващото се извън играта. Стадното мислене, ценностите в живота, критериите за успялост и отношението към "различния" (било то с различна сексуалност, с различна чувствителност, инвалиди и др.).

# 791
Бяха интересни, защото имаше един участник срещу режисурата. Тази година всички са по сценарий, за сега

👍 Нека да добавим и Веско 😀 . И той им се опълчи към края. Затова не можа да си "сметне" задачата на финала и остана трети.

# 792

👍 Нека да добавим и Веско 😀 . И той им се опълчи към края. Затова не можа да си "сметне" задачата на финала и остана трети.
Продуцентите го прецакаха. Бяха му обещали задачи за 2-ри клас, а му дадоха задача за 3-ти.

Реших отново да му видя визитката на Иван - Дракона

Цитат
Единственото от което се страхувам са слабаци и лигльовци.

От тези имаше доста в отбора му. Може да са го наплашили.

Управител на верига известни заведения. Отговарял за 150 човека в заведенията.

Цитат
През годините съм работил с над 130 националности
Това е друго. Той не е отговарял за тях, а най-вероятно е работил с/за тях по корабите (най-вероятно круизни кораби).

# 793
Миналата година Юлиян също не се открояваше в началото на предаването, освен че беше набеден за женомразец от една реплика на Роберта, извадена от контекст и раздухана като държавен проблем. Така че, ако не отпаднат в началото поради лош късмет, по някое време хора като Владислав, Милен, Ваня, с напредването на предаването ще прескочат интригантската част и ще гледаме нещо по-нормално. Или поне се надявам...

# 794
На мен ми направи лошо впечатление Мира.
Когато Николай хвърли храната на Катя, всички мълчаха и мишкуваха. А когато тя им я скри, Мира такъв вой нададе, как не било човешко да оставиш хората гладни т.е. нея гладна.
В това племе май Катерина взе да ми допада най-много и като психическа и физическа устойчивост.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 14:10 от Punk_GirL

Общи условия

Активация на акаунт