💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 273
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
Каквато и да е Екатерина, покрай нея лъсна цялата простотия на Николай и Криста. И в други предавания е ставало така - някого го нарочат (с право или не) за дразнител, нахъсат се да се правят на по-добри от него и накрая излагацията е пълна, лъсват в целия си блясък.

# 826
  • София
Нищо не оправдава поведението й. Има хора, които нямат подкрепа на семейство (тя живее и разчита на тях, по думите на Йоанна), но не са такива. Тя е готова да "скача на бой" за всичко. И не защото е бунтарка, просто е анти. Винаги опозиция. Все някой се опитва да я изкара чувствителна, прекалено интелигентна и т.н., но истината е че изглежда завършен егоцентрик, по това което се показва. Не знам дали човек може да води разговор с нея, без да се опитва да се изкара права за това, което се говори. Държи се като малко дете - физиономии, фръцването й тръгването нанякъде. Много е незряла и нестабилна.
Николай реагира грозно на провокациите й, но мисля че хората като Екатерина имат способността да вадят от равновесие околните си.

# 827
Каквато и да е Екатерина, покрай нея лъсна цялата простотия на Николай и Криста. И в други предавания е ставало така - някого го нарочат (с право или не) за дразнител, нахъсат се да се правят на по-добри от него и накрая излагацията е пълна, лъсват в целия си блясък.
Схемата на Т е ясна и проверена - и с Никита, и с Миглена, и с Кулагин. Нищо ново.

# 828
  • USA
Аз пък в голяма част от нещата,казани от Николай и Христа съм съгласна.Първата седмица и двамата спазваха добър тон и игнорираха скандалите,явно нещата са ескалирали.А за да ескалират,това се дължи на Катя,която ги е провокирала с нещо.
Никога през живота си не съм се сблъсквала с толкова лабилно,конфликтно същество като Катя и дори още не мога да приема,че наистина съществуват такива.Все очаквам да се провикне - "Хора,аз съм актриса,завършила НАТФИЗ и ми платиха,за да играя роля.Не се връзвайте"

Ами те мъжете и на 70 могат да станат бащи,ама жените как..Освен детето да е на бащата,защото не виждам как една жена на 55-60 ще има малко детенце.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 19:12 от Adoralova

# 829
  • Испания
хората като Екатерина имат способността да вадят от равновесие околните си.

Точно затова е във формата.

Активизирала се е. Явно се смята за неотразима. Вижда се, че е и неграмотна на всичко отгоре.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 19:04 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 830
От таговете и в инстаграм вече знаем със сигурност кои ще са другите двама номинирани.

# 831
  • София
Нищо не оправдава поведението й. Има хора, които нямат подкрепа на семейство (тя живее и разчита на тях, по думите на Йоанна), но не са такива. Тя е готова да "скача на бой" за всичко. И не защото е бунтарка, просто е анти. Винаги опозиция. Все някой се опитва да я изкара чувствителна, прекалено интелигентна и т.н., но истината е че изглежда завършен егоцентрик, по това което се показва. Не знам дали човек може да води разговор с нея, без да се опитва да се изкара права за това, което се говори. Държи се като малко дете - физиономии, фръцването й тръгването нанякъде. Много е незряла и нестабилна.
Николай реагира грозно на провокациите й, но мисля че хората като Екатерина имат способността да вадят от равновесие околните си.

Николай (така ли се казваше сервитьорчето?) първо беше изваден от нерви от Ивайло, че не го взе за съюзник на елиминационната, после от Станимира, че не беше търпелива с неговия кулинарен шедьовър и накрая чак от Катя, та не му е тя виновна. Христа, която се цани за капитан и за бизнес дама, първо реагира тотално неадекватно, когато идеята й да крият посуда от другото племе на реката беше оспорена и после приложи грозни лични нападки в спора с Катя. Като искаш да си отгоре, но нямаш нервите и аргументите за това, по-добре си мълчи и не се бутай, където не ти е мястото. Самият факт, че хора тръгват да защитават Катя, която е видимо нестабилна, негативна и дразнеща, говори колко ниско са паднали другите и що за стока са.

# 832
  • София
Явно добре си върши работата. Но все пак някои не се връзват и успяват да я игнорират. Може би тя е "игра на волята" за тях. Нищо чудно накрая да обявят, че тя е част от изпитанието и не участва за парите 👀 😆
Хората защитават Катя, защото им е жал, според мен.

# 833
Ами те мъжете и на 70 могат да станат бащи,ама жените как..Освен детето да е на бащата,защото не виждам как една жена на 55-60 ще има малко детенце.
Жена на 50-55 може да има дете на 10 години и то пак да е малко братче на 30 годишна жена.

Не мога вече да ги гледам тези нито Катя е за търпене нито съотборниците й.... биг брадърс никога не съм гледала, явно е това, но на мен ми прилича на нискобюсжетен сериал

# 834
Хммм ...

Скрит текст:
Катя в екип на Жътварите може би означава, че Рибарите са останали 4-5 и са ги разпилели в другите две племена?

# 835
  • Испания
Скрит текст:
Явно добре си върши работата. Но все пак някои не се връзват и успяват да я игнорират. Може би тя е "игра на волята" за тях. Нищо чудно накрая да обявят, че тя е част от изпитанието и не участва за парите 👀 😆
Хората защитават Катя, защото им е жал, според мен.

Или защото не им е в обкръжението.

# 836
С екипа на жътварите?

# 837
  • Вестерос
Защо Ники е хвърлял багажа и млякото на Катя?
Аз не можах да гледам много днес.

Племето се върна от племенен съвет без Катя, която се престори, че се е спънала и изкълчила крака, за да може да остане насаме с Ралица и сестра си. Та останалите Рибари, водени от Николай, ѝ изядоха храната, която си беше отделила и започнала да приготвя. Тя на свой ред се закани да им го върне и на другия ден го дразнеше, като му казваше, че Христина му е "мама" - държал се за полата ѝ и т.н. Той съответно запали и заподскача като петел и започна да ѝ хвърля нещата по покрива - раница, възлгавници и завивки, а накрая и млякото ѝ някъде към гората.
Пълна селяндурщина от негова страна....

# 838
  • София
Нали не трябваше да се публикуват бъдещи неща от инста или фейса?
Докато се сложи в скрити се видя от всички.
Ама иначе се размахва с "пръст".

# 839
  • Sunshine state
Хммм ...

Скрит текст:
Катя в екип на Жътварите може би означава, че Рибарите са останали 4-5 и са ги разпилели в другите две племена?
А, дано!

Общи условия

Активация на акаунт