💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 128
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Испания

Нищо интересно. Вече многократно беше разнищено.

Въпрос (понеже идиотите от фейсбука не ги чета изобщо). Там никой ли не коментира излагацията от продукцията със стола, дневната светлина и тъмата, с шортите и клина на Ваня, с куцукането на Катя???
Слепи ли са, тъпи ли са или има яко триене, което не е еднопосочно във възхвала на шоуто и Катя?

Четох снощи. Всичко, което видях, беше постове, изпълнени с негодувание към продукцията и Екатерина.

А за Мая да ни осведомят ще бъде ли, какво се случи....

Отговаряйки не знам кой пък за Мая, Александър каза, че 6 дни не била ходила до тоалетната и била много зле, затова линейката я е откарала. Не каза дали се е върнала, защото отговаря на въпроси само за това, което е излъчено до момента.

# 1 036
  • Sunshine state
Доста хора са се усетили и във фейса за стола и тъмното и светлото. Кел файда - те пак си ни мислят за баламурници.

# 1 037
Оф, не знам какво да мисля за Катя. Това, което казва в много случаи е това, което и аз мисля. Не знам дали я харесвам или не, но знам, че Николай и Христа са ми в пъти по-противно, като оУигофУена води класацията. Реално погледнато са само трима срещу нея, не цялото племе. Ако се обединят в два лагера са си трима на трима. Аз ако съм на мястото на Станимира, ще спра моментално да контактувам с Николай, а не с Катя. Той се държи отвратително с нея, сякаш му е гадже или по-малка сестра, която да командири, да ѝ кзва кога с млъкне, кога да говори и с кого!! Нямам думи! Не бих била близка с такъв човек изобщо!

# 1 038
  • София
А видяхте ли Катя как отправяше негативна енергия към пилота и подкрепяше Любо.Получих дежавю с Добата.
Като нищо ще я правят и тази победител. Simple Smile

# 1 039
По- скоро ше я държат до последно, че да дразни останалите, а и нас също. Това ще бъде голяма подигравка да спечели такъв човек. Иначе за едно я признавам Катя - успя да изкара истинските страни в някои хора. Човек, когато е възпитан и знае как да реагира на такова държание, никога не би говорил и правил такива тъпотии като Христа и Николай.

# 1 040
  • Испания
Чудесна Алекс

Кой твърдеше, че Екатерина е интелигентна? Риторичен въпрос.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 18:48 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 041
По- скоро ше я държат до последно, че да дразни останалите, а и нас също. Това ще бъде голяма подигравка да спечели такъв човек. Иначе за едно я признавам Катя - успя да изкара истинските страни в някои хора. Човек, когато е възпитан и знае как да реагира на такова държание, никога не би говорил и правил такива тъпотии като Христа и Николай.

Как точно биха реагирали възпитаните хора на такова държание? На тях им се налага да живеят с нея по цял ден и тя нарочно ги дразни и провокира. Не всички успяват да я игнорират.

# 1 042
  • София
За мен рибарите са карикатури. Не ги приемам сериозно като племе. Катя изпъква за момента, защото наистина не е зле на фона на останалите в племето, а защо не и във формата, особено жените. А особено като гледам злобата и простотията на Христа и Ники и една идея съм на нейна страна, но всичко това ще приключи когато Ники, Христа и Иво отпаднат. В момента съм на по-малкото 'зло' така да се каже. Та според мен и от продукцията сигурно готвят нещо такова. Тя да си разчисти сметките в племето и после няма да е толкова интересна. Докъде се стигна, да тълкуваме едно състезателно реалити като сериал или филм, какво е замислил сценариста и какво ще се случи. Язък за големия потенциал в това шоу.

# 1 043
Каузата, с която Христа влиза в ''Игри на Волята"

Хубава кауза, но не разбрах какво общо има с Игри на Волята? Тя това може да го прави и без да влиза във формата... Thinking

# 1 044
Скрит текст:

Как точно биха реагирали възпитаните хора на такова държание? На тях им се налага да живеят с нея по цял ден и тя нарочно ги дразни и провокира. Не всички успяват да я игнорират.
За мен няма абсолютно никакво оправдание, че да тръгнеш да говориш кой имал дете и кой не, както и да тръгнеш да мяташ лични вещи по покриви. Това наистина е тотална липса на възпитание. Колкото и да си изпуснеш нервите има много други начини с думи, с които да контрираш дразнителя и да си запазиш достойнството в същото време.

# 1 045
  • Испания

Хубава кауза, но не разбрах какво общо има с Игри на Волята? Тя това може да го прави и без да влиза във формата... Thinking

Ако не беше във формата, аз нямаше да разбера за тази кауза. А ти?

В момента Ваня излъчва на живо: https://www.instagram.com/vanessaseemore/live/

# 1 046
...
Докъде се стигна, да тълкуваме едно състезателно реалити като сериал или филм, какво е замислил сценариста и какво ще се случи. Язък за големия потенциал в това шоу.

Аз затова го следя вече без особени очаквания и не се вълнувам кой ще спечели и кой ще отпадне, защото очевидно всичко може да се изманипулира.

# 1 047
Гледах лайфа на Ваня и разбрах
Скрит текст:
вече има избран победител ,знае се кой е.Някой от наблюдаващите написа отдолу,че няма да сме очаквали кой ще е победителя Rolling Eyes И че Ваня отпада на прага на финала .Колко е вярно -не знам

# 1 048
Любовта на феновете във ФБ:

..

# 1 049
Защо къпят прасето?

Общи условия

Активация на акаунт