Как разбра майка ви че не сте девствена

• 32 171
  • 124
  •   1
Отговори
# 90
  • София
На въпросната Нова година бяхме се снимали с видеокамера (целия купон, не аз и младежа Laughing), та бях забравила касетата във видеото и нашите са погледали как най-дребната от всички порка като за последно и си ляга с най-грамадния от всички Joy След два месеца и половина станах на 19

# 91
Когато ми се случи се прибрах много късно от училище и от разни други обстоятелства и двамата са се досетили веднага. После, след няколко дни се случиха разни други работи и тогава просто седнах и им разказах всичко. Казаха, че не са очаровани от начина по който е станало (много тъпо стана  Laughing ), но го приемат за нормално, все пак рано или късно ще се случи. И толкоз. После като смених гаджето им беше ясно какво правя (аз не, че скъсвах, де - нямах кой знае какво желание, но пък не ми беше неприятно). 
Иначе тези теми не са били табу у нас - и майка и с ътатко сме си говорили свободно.

# 92
  • Пловдив
Ааааааа, невероятно хрумване е тази тема  bouquet

С гръм и трясък научи- нищо не й бях казала, ама за малко да стане един фал(не първия път, а малко по-нататък, аз бях много притеснена какъв ще е резултата и един ден просто не издържах на напрежението и на въпроса защо съм нервна й казах Confused

# 93
  • Пловдив
Изпра ми кървавите бикини  Confused

Как може да ги оставяш???  Аз като се сетя как крих дрехите там, където беше станало, после как скришом ги пренасях у дома.........

# 94
  • ville de Quebec
Ами беше ми прочела в дневника  Crazy.Когато ме попита - потвърдих, ама ми стана много кофти.

Същото. И рева, а пък аз няма да й го простя.

# 95
  • На едно ветровито място...
Не е имало конкретен разговор. Просто с времето нещата си се избистриха... Joy
мдаа и при мене така,помогна също и това че намери в портфейла ми едно грижливо изрязано с опаковката хапченце постинор Shocked и аз станах Embarassed hahaha

# 96
Сама споделих с нея. Може да не ми вярвате, но тя наистина е най-добрата ми приятелка.

# 97
Ами беше ми прочела в дневника  Crazy
, но в него не бях писала точно какво се е случило. Подозираше само. А иначе бях на 16.  Embarassed

# 98
Бях на 17, а си имах приятел от 4 години (все един и същ и то не особено любим на майка ми). С нея не сме говорили на темата, тя не ме е питала и аз не съм й казвала нищо.
Смешното е, че когато бях на 20 и си имах друг приятел, който те с татко одобряваха, една вечер й се обадих да й кажа, че ще спя при него в квартирата, а тя ми се скара и ме пита: Ти къща нямаш ли си?  Joy Joy Joy А после като ходехме у тях на гости нищо не е казвала, пределно ясно е било, че няма да спим в различни стаи.
Но със сигупност се е убедила като им заведох старото си гадже за ръчичка вкъщи и им казахме, че трябва да им съобщим нещо Embarassed, че съм бременна!

# 99
Пита ме директно дали спя с това момче и аз и отговорих с 'Да'  Simple Smile
Бях на 17 години.

# 100
Беше близко до акъла, като почнах редовно да нощувам у гаджето ми, който ме караше на училище на другия ден. Laughing

# 101

И аз  Rolling Eyes ,майка ми как разбра .... ами чак като взех да нощувам вече в мъжат си /бяхме гаджета тогава/

# 102
ха, сега се сетих...
то майка ми добре, ами авторката на темата как разбра, че не съм девствена!?  newsm78

# 103
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
ха, сега се сетих...
то майка ми добре, ами авторката на темата как разбра, че не съм девствена!?  newsm78
Гледа на кафе, ръка и боб Mr. Green Много е сензитивна. И на снимки гледа Joy

# 104
ами след като ходих с едно момче 1 година тя по едно време (към 7-8 месец) ме пита на майтап-"айде бе не го ли направихте"-аз изпаднах в шок,казах й "тва си е моя работа а и сега не искам"-бях малка...смяхме се много.след време го направих със същото момче(вече бяхме разделени година и нещо) и аз й каза след няколко дни-"сега доволна ли си че го направих с иван.нали много го искаше"..много се смяхме тогава.жената се чудеше защо след като сме се разделили сме го правили.как да й обясня детските ми истории като и аз не ги знам.за протокола-преди 2 години беше

Общи условия

Активация на акаунт