Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 829
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Ай, какви са сладки.

# 451
Да ви черпя един сняг, момичета? Nature SnowflakeNature SnowflakeNature Snowflake

Сутринта беше още малко понатрупал, но сега вече го разчистиха. Започва се, брррр. Все се надявам тази зима да е миналата - сравнително суха и по-топла.

Привет на Люси и Плами! Hug

Ама големи са ви сладури домашните любимци! Аз съм повече фен на кучетата, отколкото котките, но никога не отказвам да помачкам някой котак. Stuck Out Tongue Winking Eye

Вале, дръж се! Виждаш, че и при тримата нещата отиват на подобрение. Ще мине и замине! Страхът сам не си отива, но ти можеш да не му се даваш без бой, нали? Hug Като попремине бурята, говори с вашия лекар за някакви леки успокоителни. Няма да навредят, убедена съм! Kissing Heart

# 452
Добро утро!
Усмихната Бубка, сняг, палави кучета - как да не ти е на място кафето!
Вале как сте?

# 453
Влизам само да видя Валето, продължавам да стискам палци. Много ми е натоварено присъствено/ онлайн ..... Всяка свободна минута гледам да съм далеч от устройства.

# 454
Смърфи, дръжте си снега здраво, не го пускай по нашите земи. Поне още месец, месец и нещо. Ама иначе е красиво!

# 455
  • при късмета
Аз кафе съм забравила да сложа, ама много се радвам като повече сме тук.
Вале, дано днес са по-добре, чакам да пишеш
Плами, големи са сладури.
Аз обратно на Смърфи, само се радвам на чуждите кучета, не бих поела ангажимента. С котката не е по-лесно, но поне си спестяваш излизането навън, 2 пъти на ден, без значение от времето. Сутрин не мога да си отворя очите и да оправя детето за излизане, само куче ми липсва за разхождане.
Смърфи, и аз да ти кажа да си държиш снега. Дано ти се сбъднат желанията за зимата.
Джейми, ако си и присъствено и онлайн едновременно, си е направо мъка.
Ние уж по първата заповед сме вкъщи до края на месеца, но вчера се чух с класната по друг повод, каза, че мислят до края на годината да е така
Мария, аз съм с котка, кастрирахме я, ама да ти кажа и при нея дивото си остана. Продължава най-голямото ѝ забавление да е да преследва и дъвче шефа

# 456
Ма ко, а аз да не отварям дума с колко котки съм......

# 457
  • гр.Варна
За желаещите да мачкат куче, аз съм насреща.
 Вале, как са децата днес?

# 458
  • София
Златни палци имате, ей!
Ангел си прави рентген, защото свърши 7 дневния АБ, чиста е снимката.
Момичетата спаха спокойно. Не са вдигали температури, чук чук, изморени са, но днес са съвсем различни от вчера. Стават, лягат. Умората вероятно ще ги държи още. Дано не вдигат повече температура.
Сега останах аз. Толкова се моля с всички тия мускулни и ставни болки, дето имам от 5 дена, да го минавам, ама надали.
Абе страх си ме е яко. Ама яко.

# 459
# 460
  • при късмета
Вале, радвам се на добрите новини. Браво и на тримата, а на теб 3 пъти браво. Няма да се даваш ни на страх, ни на вирус Kissing Heart

# 461
Вале и ти явно караш вируса,ама от притеснения по другите не остава време за теб.
Плами научи се да качваш снимки,браво.Готини сладури си имаш.Ама не знам как издържаш с две кучета.
Смърфи показвай снимки да се радваме на снега,още не ми се иска да има тук.
Ма ко дано не се сбъдне това за онлайн обучението.
Мария ще се кротне кучо ,още е бебе.
Тук е облачно и валя,мразя такова време.

# 462
  • Бургас
Валка,ще мине и при теб,мила!Ти си боец,ти си спойката,душата и всичко за твоето семейство!Ще мине,ще видиш!

Смърфи,как ми напълни душата с този сняг!Как искам сняга в Бс!!!

Не бях чувала отдавна моят в Германия.Все пишеше,нямал време и сега разбрах,че е прекарал Ковид,но не ми е казал,че си знае стоката детето.Сега е вече добре,но много е кашлял и е бил с Т ,болки и умора.След два дни ще си прави пак тест и стискайте палци да е отрицателен.

# 463
Славе, стискам палци. А снахата заразила ли се е?

# 464
  • Бургас
И двамата са болни,но тя е без кашлица.Тяхна колежка и приятелка от Бг им е пазарувала.Добре,че си помагат децата!

Общи условия

Активация на акаунт