Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 864
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
О, Лейди, твоето меню много ми се хапва.

# 421
Калинче следващия път ще е...направих мусака и то в машинката .
Седнах да плета,нападнаха ме на страничката с едно 30 бр играчки...Та хубаво, че мм помогна и успях да сготвя.

Одеве се чухме с Валето,ще ви помоля за стиснати палци.Бубка и тя е покачила температура и явно се е накачила.Има нужда от вашите добри мисли и стиснати палчета.Хайде момичета можем да го направим,да насочим всички дори помисли към тях... Валето ме помоли,ама аз забравих и чак сега пиша.Извинявам се много Вале.
Обичам ви и пожелавам кураж, утре да ни почерпиш с хубави новини сутринта.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 22:22 от pisenxeto

# 422
  • София
Здравейте, момичета!
Дали ме помните Simple Smile
Как сте сладури, как са ваши пораснали деца?
Който има профил в фейса - следя го Simple Smile
Нещо изведнъж толкова ми домъчня за всички вас, за нашите разговори...
Не, че имам напоследък време... Имам много промени при мен

Работя в детската градина като госпожа, преводач съм, студентка- магистър,
преместихме се под наем в Иван Вазов, останахме се без апартамент...
Детето ми е в 8 клас прието по 1 желание в желаната гимназия.
Миленка завърши бакалавър в Съри, премести се в Лондон и кара
магистратура в САС. Търси работа засега безуспешно.

Аз създадох една детска игра, сега търся кой ще ми я направи,
довърших учебника по ментална аритметика. Водя ,освен всичко, и уроци по
български (голям смях). Почивам само в събота, ако може този ден с тези лекции
да нарека почивка...

Това е. Няма как да се връщам години назад за да видя кой и къде е, но ще
си идвам тук, да знаете Simple SmileHeart Exl

# 423
  • при късмета
Люскаааа, колко се радвам да те видя! Наистина много промени при теб, отдавна явно не си ни навестявала. Браво на Петьо и Миленка! Аз няма с какво ново да се похваля, едно и също при мен. Надявам се този път да се върнеш истински.

# 424
  • София
Люскаааа, колко се радвам да те видя! Наистина много промени при теб, отдавна явно не си ни навестявала. Браво на Петьо и Миленка! Аз няма с какво ново да се похваля, едно и също при мен. Надявам се този път да се върнеш истински.
Hands Metal

# 425
Люсииии, ще ти се карам! Никъде в резюмето не спомена домашния любимец!

# 426
  • при късмета
Добро утро!

Вале, чакам да пишеш и съм стиснала всички палци всичко да е наред

# 427
Люси добре си се завърнала.Доста промени,дано са за хубаво,важното е да сте здрави.Браво на теб и на Миленка.
Вале пиши как сте.
Днес е облачно и ми е още по мързеливо.Ще видя какви планове да правя  за днес,няма да готвя.

# 428
  • при късмета
Навъртам се и аз да видя Валето дали е писала. Снощи видях поста на Люси, но не и редакцията на Писето, сутринта го прочетох.
На мен ще ми се наложи да готвя, от кюфтетата по чирпански от вчера има само за обяд на шефа. Едни китайски спагети съм планирала, но с появата на Люси може и нейното китайско да направя, та да ми е пълно менюто

# 429
  • София
И двете ми момичета са болни, с температура засега под 38 и с ужасяващи болки в мускулите. Бубка снощи плака от болка, показваше ми, че дори пръстите на краката я болят.
Толкоз за просто грипчето.
Ужасно се страхувам.
Засега и двете имат завиден апетит. Но си лежат, не стават. Гледката вкъщи е като в болница, отвратителна работа.

# 430
Добър да е деня!
Вале силно те прегръщам! Ще се справите! Имаш цялата ми положителна енергия!
Люси липсваше ни!

# 431
  • при късмета
Вале, с теб сме и ви мислим Hug Пак да кажа, ако имате нужда от пазаруване или каквото и да трябва да се вземе, звънни ми веднага

# 432
Eх, Вале. Да минава бързо и на двете! Сега видях редакцията на Писето, но и ти си се включила вече. Чак няма да посягам към бонбоните от кафето на Ма ко, че ще ми загорчат.

# 433
  • гр.Варна
Валеее, съжалявам много, че не се разминахте. Стискам палци да мине и при двете леко. А ти запази спокойствие колкото е възможно. То отстрани знам, че лесно се дава акъл, но вече и да се панираш файда няма. Събери се до крайност и заради тях не показва страх.
Люси липсваше бе жена. Я да се засрамиш и по често на отчет. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 434
  • София
И двете ми момичета са болни, с температура засега под 38 и с ужасяващи болки в мускулите. Бубка снощи плака от болка, показваше ми, че дори пръстите на краката я болят.
Толкоз за просто грипчето.
Ужасно се страхувам.
Засега и двете имат завиден апетит. Но си лежат, не стават. Гледката вкъщи е като в болница, отвратителна работа.

Валенце, знам, че знаеш всичко за лекуването, но мога ли да ти препоръчам нещо?
Бях доста скептична към хомеопатия, но като помагат на децата ми, Миленка дори в Лондон
ги взе, а последния път и на мне ми свали температурата, която 4 дена не можах дори да намаля
с нищичко. Аз ще напиша, а ти си знаеш какво е най-добро за момиченцета ти.

Това са Шуслеровите соли:
От болките в мускули - на Петьо давам за сърдечния мускул, много често го хваща - това е сол №7 (по 1-2 да се снучи, те се стопяват за секунди и минава моментално - поне при нас)
От температура: до 38,5 - на всеки 10 минути в течение на 2-3 часа -  и после 3-4 пъти на ден
Над 38,5 - по 1 таблетка от Шуслерови соли №3, №5 и №8 като се редуват през 10 минути пак около 2-3 часа

Много помага на нашето семейство. Друго не съм пробвала, но за тези неща - да
Люсииии, ще ти се карам! Никъде в резюмето не спомена домашния любимец!
Джони е супер, яде, дебелей и завзема нови територии Simple Smile Все още нямаме булка, а с тези мерки по
границите - скоро няма и да има. Ако чуете в някой град за норич-териера - свиркайте

Общи условия

Активация на акаунт