Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 778
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • София/Севлиево
Момичета много съм щастлива.Нали съм в подготовка за пункция и малко бях настинала,а трябваше да правя пср тест-отрицателен е.Никога не съм се радвала на отрицателен тест като сега.И докторът ми се обади да каже,че хормоните ми са супер,ще стигна до свеж трансфер почти на 100% Знам че много от вас ми стискат палци-не ги пускайте поне още няколко дни Hug

# 496
Ели Kissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing Heart
Писе хич не ги харесвам този тип "обиколки", но в момента това е положението... С Кратун "обиколихме" 7 училища, следващата седмица имаме последно училище и трябва декември да вземем решение и да кандидатства. Това, което показах е училището в което учи сега - когато го избрахме ходихме "на живо" и е доста по-добре. Това са рекламните клипове, а иначе се регистрираш и имаш определен ден и час за онлайн връзка с преподаватели за да си зададеш въпросите, ако нещо не ти е ясно.
Иначе да се похваля - дойде данъчния номер на Кратун - вече можем да го наритваме да работи LaughingLaughingLaughing

# 497
# 498
Добро утро. За мен вече е ден.

# 499
  • София
И аз мен е добро утро, а всъщност си е добър ден. Плета по нощите и после поспивам до по-късно през деня.
МАРИЯТ, ние май сме от една партия. Тази на спящите красавици. Stuck Out Tongue Winking Eye
Честит празник на християнското семейство! Flowers Hibiscus
ЕЛИСЛАВА, стискам палци с все сила. Този път всичко да е отлично. Hands Plus1
ВАЛЕ, как са момичетата? А ти? За ТМ не питам. Той показа, че е пушка.
ЛЕЙДИ, разходих се из колежа дето си показала. Вярвам, че ще изберете най-доброто за порасналото ви момче.
ПИСЕНЦЕ, плетеш ли? Аз направих 6 комплекта шалове и шапки.  Мисля, че е достатъчно. А може и да продължа. Прежда имам. Ще видя.
СМЪРФЧЕ, имате ли сняг? При нас обещават покрай 8.декември да е снежно.
МА КО, като слагаш с кафето шоколад, слагай по повече. Wink
ПЛАМИ, каква е ситуацията при дъщеричката ти? Тя в Европа ли е или на другия континент?
ДЖЕЙМИ, как си?
Радвам се, че ЛЮСИ се появи на хоризонта, с много новости. Миличка, успех във всичките ти начинания.
Изпих си кафето, разсъних се, подхващам домашните задачи.
Спорен ден и на вас. Hug

# 500
  • при късмета
И на мен ми е добро утро, с кафето съм още. Тук няма да слагам, че срамота, хората обядват вече Joy
Честит празник, във всяко семейство да има  здраве и любов!
Вале, как си? Драсни нещо при първа възможност Hug
Ели, този път ще успеете, стискам палци!
Писе, и друг път съм казвала, това е някаква инквизиция с водата при вас.
Калинче, и аз се разходих из училището. Сигурно на живо е друго, но си е интересно
Люска, харесва ли ти новата работа? В частна градина ли си или държавна?

# 501
  • гр.Варна
Честит празник момичета.
Фло щерката и годеника се установиха за по дълго явно в Берлин. Отложиха и дипломната работа в Австрия заради ковид кризата, смениха и професора и темата на бакалавърската. Нищо, не се ядосва, защото сегашната е по добра.
Преместиха се в хубава квартира, в хубав квартал, започна работа и тя и така. Осиновиха си и куче, че и двамата са кучкари и вече не издържаха без муцунка до тях. Щяха да идват по Коледа, но... няма да е сега. Не ги искам тук в тази ситуация. И аз и ММ сме на работа и все по често се случва да сме контактни с положителни болни с ковид.
Синът е доволен от онлайн училището щото се мотае из къщи и пак е в час. А и успеха му се вдига така. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм на работа другата седмица присъствено, но ще ви следя из късо.

# 502
  • Бургас
Ели,радвам се за хубавите новини!

Плами,сякаш вчера изпратихме момичето ти!Как отлетя и то и времето!

Влязох да видя Валка дали е писала,но явно не и е ден и днес!Валюци,дръж се!

# 503
  • при късмета
Вале, не писа вчера и малко се притеснявам. Надявам се да се появиш по-скоро с добри новини Hug
Славе, направи ли тест твоето момче?

# 504
Сигурно е отворила работилницата за коледни сладки.

# 505
  • Бургас
Валя и мен ме притеснява!

В понеделник ще си прави тест и снимка,че още кашля.Тогава му изтича и карантината и може да излиза.
Всичко ми е свито на топка!

# 506
  • гр.Варна
Влизам за новини за Валя, а то... нищо. Валенце драсни два реда да знаем че си добре.

# 507
  • при късмета
Нося новини от Валето. Без Т е и вчера и днес. Не иска да влиза във форума, защото само теми за ковид ѝ излизат и психически не издържа. Физически е добре
Славе, дано и ти имаш добри новини в понеделник

# 508
Супер новина!

# 509
Mako  Благодаря за новините!

Общи условия

Активация на акаунт