Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 779
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Вале, стискам палци и при теб бързо да отмине, както и при останалите!

Ели, стискам и на теб палци!

Аз днес се занимавам с нова лична карта. За мм е за периода на договора му, а моята е само за една година. Тази ми е третата, аман...

# 481
  • при късмета
Смърфи, кога станаха 2 години откак сте там. Догодина пак ли ще има местене и знаеш ли от сега къде ще сте?
Аз трябва да отида до у-ще да взема от госпожата тетрадката за домашно на шефа, той докато пише другите домашни. Другата седмица пак ще я предаваме, по-другата пак ще ги взимаме проверени. Егати системата.

# 482
Ма ко - а, де! И аз това питам, кога минаха?! На 1.10. влязохме в третата година, но засега нищо не се знае за понататък. Тази година нямаше никакви местения, заради вируса. И никой нищо не знае за следващата година.

# 483
  • София
Здравейте и от мен!
Бързо оздравяване на всички болни.
Тази корона се настани при хората, няма да премине, значи трябва да се пребори
Като от обикновен грип. Този страх, който ни насаждат отвсякъде, понижава нашия имунитет...
Пожелавам всички да сме живи и здрави.

Аз няма как да се пазя. Всеки ден в градината има някое дете, което има родител с корона...

# 484
# 485
  • при късмета
Добро утро!

Кафето за вас, шоколада за Валето

# 486
  • София/Севлиево
Добро утро.Вземам си кафе,даже две,че нещо доста ми се спи и отивам по задачи.
Успешен ден на всички ❤️❤️❤️

# 487
  • гр.Варна
И аз глътнах от кафенцето и хуквам по задачи.
Вале как си?

# 488
О, тъкмо идвах да разбутам навалицата около шоколада, а той бил за Валето. Ако се забави още малко- всичкия е за мен. Да си го мириша.

# 489
Добро утро!
Вале как си?
Към кафето, на който му е интересно може да се "разходи" в училището на Кратун. Това е рекламната обиколка за децата, които догодина ще са 7година/ 11 годишни/. Училището е за деца 11-16години.
Скрит текст:

# 490
  • София
Здравейте
Все така уплашена, даже повече. Защо ми трябваше толкова месеци да следя новини и всичко....
През нощта имах малко температура, днес нямах, сега обаче вдигам.
И ме е страх.

# 491
Вале Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
По-силна си от страха!
Ще премине!
Как са децата?

# 492
  • при късмета
И това ще мине, Вале, а  ние ще се страхуваме и надяваме с теб, да е по-бързо и леко. Т както видя и при мъжа ти е нормално да се повишава към края на деня. Ако не я държиш висока, а спада и се качва вечер, няма да е за дълго, както и беше при него и децата. Ще го пребориш и няма да се даваш Hug

# 493
Вале, хайде ,че виж колко шоколад те чака.Градинката и тя чака,кокошките също да ги навестиш.
Калинче ами много модерна тая обиколка.
Ели внимателно с кафетата.
Аз пък си стоя на топло,пак няма вода хаха,ама ми дойде поръчка с цели три гоблена от Алито,та като свърша с играчките почвам да лепя.

# 494
Ей, Писе, какво е това безводие при вас?
Вале, сега лягай ти и ТМ да те обрижва.

Общи условия

Активация на акаунт