Предстои ми лапароскопия - тема 11

• 56 025
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
Единия разрез е в пъпа така че е напълно нормално да те боли там.

# 406
Здравейте искам да попитам някой имал ли е усложнения след премахване на жлъчката със
лапароскопия.Благодаря предварително.

# 407
След всяка операция е възможно да имаш усложнения. Какво точно те интересува.

# 408
Ами събирам информация интересуваме всичко което може да стане след премахването на жлъчката.

# 409
И ако ви кажа, че можете да получите ужасни усложнения какво?
Защо непременно очаквате май- лошото ?

# 410
И ако ви кажа, че можете да получите ужасни усложнения какво?
Защо непременно очаквате май- лошото ?
просто  питам това е

# 411
Здравейте! Днес ми е четвърти ден след лапаро за премахване на маточните тръби. Все още имам вагинално кървене, макар и не толкова силно. При вас колко продължи?

# 412
Здравейте! Днес ми е четвърти ден след лапаро за премахване на маточните тръби. Все още имам вагинално кървене, макар и не толкова силно. При вас колко продължи?
Е, няма как. Все пак си е сложна интервенция.

# 413
Е, няма как. Все пак си е сложна интервенция.
Разбирам, че е нормално. Затова въпросът ми е просто колко е продължило 🙂

# 414
Напротив операцията е рутинна и добър хирург може да в направи за максимум 1 час.
Нормално е да имаш кървене и ори всеки е различно, така че не се сравнявай с другите.

# 415
  • Сливен
Искам да попитам-за Стара Загора ,някой премахвал ли си е тръбите при Д-ор Бузалов или Д-ор Иванов.И ако може мнение.Благодаря.

# 416
На мен ми махнаха само една и продължи около седмица. Но не съм на ясно дали това че беше в следствие на извънматочна бременност има значение.

# 417
harlequinN, Около 8-9дни продължи при мен, като на моменти беше по-обилно. Но всичко беше наред. Бързо възстановяване!

# 418
Благодаря ви за отговорите!

# 419
Здравейте, момичета. И моята операция мина преди два дни. Отстраниха ми ендометриозна киста и ендометриози в корема, а ега съм с дренаж. Трябва да го махнат след ден-два. Имам, обаче едно голямо притеснение. Утре ще говоря с лекаря, но исках да попитам и вас дали се е случило при някого. След този катерър много ми пари при уриниране и първоначално имах вагинално течение, но сега забелязах, че при уриниране идват винаги капки кръв и след това имам кървене от уретера. Това случвало ли се е при някого и ако да отшумява ли или нещо лошо се е случило? Sad(((( Много се притесних като се видях така. Ще съм благодарна на всеки, който се отзове.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 05:13 от AvaDavina

Общи условия

Активация на акаунт