Магазини Pepco 3

• 58 541
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Чорапите как са?Имам към 20 чифта от ония невидимите за маратонки,но обикновени не съм купувала.

# 466
Имам към 20-30 чифта от чорапите които са до глезена (виждат се малко над маратонки)- на -30% купувани. Много съм доволна, не са мръднали Simple Smile Предполагам, че и по-високите са ок...

# 467
Имам към 20-30 чифта от чорапите които са до глезена (виждат се малко над маратонки)- на -30% купувани. Много съм доволна, не са мръднали Simple Smile Предполагам, че и по-високите са ок...
20-30 чифта ? Това сериозно ли

# 468
Разбира се, че е сериозно. Grinning Бяха намалени с 30%, редовната им цена беше 3 чифта за 1,99 лв- на мен ми излезнаха доста изгодни с -30% Laughing Заложих на количеството и скоро за чорапи (поне от този тип) няма да мисля. Yum

# 469
Преди си взех къси -три броя комплект ..хубави са не са стегнати, не са мръднали сега искам и коледни ако имат....Simple Smile))))

# 470
В сряда ходих и взех коледна блузка за детето, формички за сладки, коледна чаша и купичка, коледна звезда, бельо за детето и разни дребни неща за коледния календар. Аа взех и опаковъчна коледна хартия, макар че нямаше голям избор, а ще трябва да опаковам доста подаръци.
Питах една от касиерките дали ще затварят, но каза, че още не знаят. Спред мен е неизбежно, защото нашият магазин е в търговски център.
Ако някой днес ходи може ли да сподели дали ще има някакво намаление да изпращам мъжа след работа за последно.

# 471
Здравейте, 
Нека някой да пише, ако отвори днес магазинът на ул. Монтевидео.

# 472
  • София
За Джъмбо Плаза не съм сигурна дали нвма да затвори. В наредбата пише търговски центрове от 1 или повече сгради. Ако са под една "шапка", вероятно попадат в забраната.

# 473
  • Beyond the stars
За Джъмбо Плаза не съм сигурна дали нвма да затвори. В наредбата пише търговски центрове от 1 или повече сгради. Ако са под една "шапка", вероятно попадат в забраната.

Според мен ретейл парковете от този тип са извън обхвата, тъй като всеки магазин има отделен вход и не са търговски център по принцип.

# 474
Какво се чудите на Долче?
Аз имам 42 чф., само че от НМ, някои момичета в темата знаят защо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 475
Аз не се чудя хич на Долче,от невидимите чорапи имам над 20,много обичам да си купувам бельо.Но вчера взех да ровя за чорапи с които да си нося ботите като захладнее,и ко да видя-5 чифта ми останали.Мъжа ми и той я окъсал и той с 5 чифта Grinning

# 476
  • Бургас
Какво се чудите на Долче?
Аз имам 42 чф., само че от НМ, някои момичета в темата знаят защо. Stuck Out Tongue Winking Eye

Моите отдавна заминаха, с тези момчетии вкъщи. И от тогава вече все ми се струват скъпи всички чорапи, които купувам. 😄 Още ме е яд що не поръчах 100-200 чифта, ами само 42. 🤭🤣

# 477
  • Пеликания
Dolce ти за този магазин ли се чудеше кога ще отваря?

# 478
Мари, не за този. Hug
Скрит текст:
Нашият предполагам, че ще се води на Пещерско шосе или поне Лидъл и Кауфланд които са в близост са така...Ох, явно щом го няма в сайта, няма да отварят още....а са наредили стока още от края на лятото, и от бебешките сиви якенца (т. е. има и по-нова стока заредена)- само те си знаят защо Stuck Out Tongue Winking Eye Дано поне за Коледа отворят..  Но започват да никнат като гъби магазините Пепко в града и очевидно предпочитат да не отварят обекти в молове (защо ли Stuck Out Tongue Winking Eye )
Mомичета, развеселихте ме с чорапите Grinning И на мен вече не ми се дават пари за "по-скъпи" чорапи Joy

# 479
Здравейте, 
Нека някой да пише, ако отвори днес магазинът на ул. Монтевидео.

Изглеждаше подреден днес, но имаше ограда. Явно са отложили откриването.

Общи условия

Активация на акаунт