Магазини Pepco 3

• 58 543
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
При нас единият магазин е в Т-маркет, т.е. минаваш през входа на супермакета и си има вход за Пепко.
За Стара Загора ли говориш?

# 496
  • Русе
Не знам, но не мисля да си го причиня Wink
Аа, и аз. Къде са Дружбите? Далече ми е. Аз съм до долния Кауфланд. За това и преди писах, че ни първия магазин ми е удобен, ни втория.

# 497
Което е доста добра идея. Особено в комбинация с Кауфланд. Но не одобрявам рекламния лозунг " елате с цялото ви семейство на откриването".. особено в момента
Утре отварят, да. И какво значи "Отваряме с ниски цени"?

Може би ще имат някакво намеление. В нашия град като отвориха магазин имаше 30% на всичко известно време. За други новооткрити магазини също съм виждала такава реклама на страницата им.

Нашият Пепко е в мол и не работи, ще ми спестят някой лев. 😄

# 498
В Пепко има ли метални кутии за сладки - на етажи - тип куфарче или не знам как да го обясня . Нещо ала кутия за шапки на етажи

# 499
  • Пазарджик
В Пепко има ли метални кутии за сладки - на етажи - тип куфарче или не знам как да го обясня . Нещо ала кутия за шапки на етажи
Да,има.

# 500
Има ли шейни в Пепко ? Ако има на какви цени са някой ако знае

# 501
Някакво подобно одеало 
Скрит текст:
  И ориентировъчна цена .
 Цена и на тези кутии за сладки.
Благодаря .  / Ще ги поръчам да ми ги купят и е нужно да знам горе - долу цени и т.н./

# 502
Бебешко такова има със сигурност за 8лв. Кутии , като описаните, не съм виждала.

# 503
Бебешко такова има със сигурност за 8лв. Кутии , като описаните, не съм виждала.
Аз искам голямо .  140 на 200 - не за спалня.

# 504
  • Стара Загора
Одеяло имаше 20 лв цена.
Нещо обаче не съм възхитена. Трудно изсъхна след пране, с голям ентусиазъм го взех  иначе. Феите и аз ги харесах, но незнам кога ще стигна до магазина

# 505
Отворили са на Монтевидео.

# 506
Одеяло имаше 20 лв цена.
Нещо обаче не съм възхитена. Трудно изсъхна след пране, с голям ентусиазъм го взех  иначе. Феите и аз ги харесах, но незнам кога ще стигна до магазина
Може ли снимка на одеалото ?
Трудно съхне след като е изпрано с центрофуга или

# 507
  • Стара Загора
На 1000 оборота  пера в пералнята
 След това в сушилнята . Нещо лъже датчиците и сушилнята спира преди да е изсъхнало напълно. Заради разликата в материите предполагам. Само одеялото бях пуснала.

# 508
Саня,днес видях подобно ,но Коледно,18 лв струваше.
В нашето Пепко много обрано беше,но шаловете са по 6 лв вече,ама имам към десетина зимни и се въздържах.Взех си наскоро един сив,много е мекичък и приятен,и той намален сега .

# 509
Саня,днес видях подобно ,но Коледно,18 лв струваше.
В нашето Пепко много обрано беше,но шаловете са по 6 лв вече,ама имам към десетина зимни и се въздържах.Взех си наскоро един сив,много е мекичък и приятен,и той намален сега .

Аз коледно искам - но да е нормална големина - не бебешко .
Тази зима имам проблем с парното и определено имам нужда от одеалце

Общи условия

Активация на акаунт