Нашите second hand находки - тема 43

• 90 461
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София, България
В София има и Зиг заг, но и там нищо не съм откривала.
А, да. Там пък ми е много сложно с този техен начин да подреждат дрехите по цветове. Всичко ми се слива и много трудно намирам по нещо. Общо взето, добре че бях напълнила гардеробите до пръсване преди 1-2 години, та сега още имаме да носим. Laughing

# 91
Еее, в Манията 100 лв. гонят само зоната за находки. Аз особено Зала Б много си я обичам. Последно купих три страхотни и качествени пуловера за 9 лв. Зиг Заг ми е много прашен, тъмен и не ми е приятен да го посещавам. Самото изживяване не ми е приятно. Иначе като дрехи са ми сходни с тези в Мания. Последно, като съм минавала и съм хвърляла едно око вътре на плаката с цената, ми се е виждало скъпо. За зимни продукти пък ще е съвсем.

# 92
  • Пловдив
От днес забърсах /синковеца де/,  пак от Фрея

Не съм фен на Хелоуин, но като гледам малкото човече ми се прииска да го пременя. Малко ще му е голямо, ама...

Много ми хареса щампата, само заради нея я взех, дано намеря място, където да ми я изработят на дамска тениска

# 93
Деси, ти си от моята партия. Чудни дрешки.
Аз днес взех на голямото от Скандинавия дрешки за като стане по- голям. Тотал беше 6 лв Wink

# 94
  • Пловдив
Така в перспектива Simple Smile
Аз така както тръгнах сега ще търсим скрин за дрехите на малкия, първоначално мисле, че чекмеджето на кошарата е достатъчна, ама се оказа че не е Laughing

# 95
И аз днес в Манията влязох "само да надникна" ... и изнесох бая неща пак - кашмирено пончо в цвят камел /имам и такава шапка, та вече са комплект/; 7/8 Пума долнище за вкъщи; панталон меланж някакъв интересен; рокля от съвсем фино плетиво; копринен шал - много красив; на детето - софтшел яке в Милка цвят, направо ѝ заспа цветово; и плюшена мекичка рокля тип нощница за вкъщи.
На думи нищо особено не звучи, но съм много доволна. Тотал за днес 9 лв.

О, Деси, и скрина не е опция, давай направо поне трикрилен гардероб.

# 96
Аз всички дрехи, които са за "каот порасне" съм ги вакуумирала и съм ги сложила под дивана

# 97
  • Пловдив
При нас е сложно...на бащата дрехите са в два скрина, моите са под дивана и в чували извън сезонните. Надявам се догодина да смогнем с ремонта на втория етаж и да има гардеробна, където всичко да е подредено и на едно място.

# 98
Здравейте! Може ли някой да ми каже колко време след заявяване на връщане през сайта на Ремикс идва куриер?

# 99
Два пъти е идвал още същия ден, по обед ми носи пратката, след обед идва да я вземе. При заявка за връщане вечерта, на другия ден. Не знам дали навсякъде е така, възможно е да зависи от заетостта им.

# 100
  • Mostly in my mind
Дебело, топло пуловерче.

# 101
Пратиха ми смс, че откриват нова Хумана в Младост 4, на 09.11

# 102
Да се похваля с оригинална раница fjallraven kanken от Хумана за 13 лв. За справка - нова е £135.

# 103
Уау, завидях
Може да се замъкна и аз утре някъде на псзар

# 104
Раницата е топ находка! Със здраве да си я носиш!😊 Имам такава и определено това е най-удобната чанта, която съм имала!

Общи условия

Активация на акаунт