Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 102

• 25 962
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Те са зайченца, не са гълъбчета вече. Wink Smile

# 691
  • София
Тая серия бяха я сглобили много нескопосано. Защо Кръстева каза, че бебето трябва да го види офталмолог / следиш ли мисълта ми Humble/, а прегледът при Наков пропадна някъде 😜.
Изобщо наблегнаха на психарщината 🤮
Музиката на Дотан ли беше?

# 692
Не го виня, всеки на негово място би си извадил заключение, че коментират него. Кофти случка.
А Куртева си е баш с фамилията... в началото ми беше забавна, но вече стана противна 😒

Захариев, Тасев и всички останали не си правя труда да разбера кой какво и защо прави с тая болница.
Да вземе да ги купи някоя нормална външна корпорация и да се приключва.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 23:19 от Вαнилия ♡

# 693
Тая серия бяха я сглобили много нескопосано. Защо Кръстева каза, че бебето трябва да го види офталмолог / следиш ли мисълта ми Humble/, а прегледът при Наков пропадна някъде 😜.
Изобщо наблегнаха на психарщината 🤮
Музиката на Дотан ли беше?
Защото Кръстева каза, че трябва да го види неврохирург.

# 694
Алмаджи, отрязали са тази сцена за сметка на лигавщинитв с пациентка та и Кръстева.
Ох, честно, повръща ми се от Фотев🤢🤢🤢🤢
И аз чух неврохирург, не чух офталмолог, но помислих, че съм пропуснала този моментпоради технически причини. Видеото постоянно забиваше. 😤

# 695
Те са зайченца, не са гълъбчета вече. Wink Smile
И са...как беше "сладки" Joy
Ама и Зайо се държа лошо, като й обясняваше, че била сестра, а не лекар. Animal Rabbit

П.С. Какво развитие обаче - Пенев и Врабчев искат експертизата на Зорница и показват високо мнение за нея, а Романова нарича Кая "моето момиче" Joy

# 696
Аааа, зайчето бе Табаков, много моля Grinning

Промо:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-1 … ot-vtornik/550648

# 697
  • Велико Търново
Кръстева каза, че бебето трябва да го види неврофирург. Ако е имало нужда от консулт с офталмолог, за какво ѝ е да праща майката в друга болница?

# 698
Сега ще ме изкефи Зорница да има близнаци. То и без това многоплодните бременности са по-рискови, тъй че идеално за сценария.
ХХ супер тъпо се отнесе с Кая в болницата. Много комплекси има това момче. Обаче Кая като каза, че излиза с бастун ми напълни душата. Joy И все пак и мен ми дожаля за него накрая.
Кръстева не може да замести Жени достойно. А двамата с професора се имат за някакви светци, които са там да вкарват останалите в правия път.
На сцените на Тасев, Фотев и сие вече си гледам телефона и не следя въобще.

# 699
Що тъй се бавят с епизода тази вечер. Друг път веднага е качен, сега. 🤔

# 700
Зайо е мъжкар и се пали лесно. Кайчето и тя се цупи като ученичка. Малки са още, ще има да се изясняват цял сезон. Той от време на време се показва като гаднярчето от миналия сезон, но при нея става друг човек. Дано все пак останат заедно. Blush

# 701
  • София
Аааа, зайчето бе Табаков, много моля Grinning

A  заешката опашка? 😉
Кръстева каза, че бебето трябва да го види неврофирург. Ако е имало нужда от консулт с офталмолог, за какво ѝ е да праща майката в друга болница?
То и тук имат неврохирургия - нали Жекова и Ненева коментираха, че новата сестра в неврохирургията се сваляла с доктори. Нищо, че не сме видели нито тая сестра, нито неврохирурга 😂 Главната сценаристка поне да чете какво пишат отделните сценаристи като сглобява.

Абе в промото Зорница и Марио какво са се сдухали?

# 702
Аз се чудя защо всеки път сценаристите намират начин нещо да се разчуе в цялата болница и всеки да го обсъжда. Тайната на Хаджито, гащите на Кая, намека за връзка с гей по незнание и т.н. Все каквото се случва на докторите бива обсъждано и с пациенти с такъв случай и т.н. Как пък точно в този момент изникват все тези хора със същата съдба? Изнервящо е. Все навързват всичко. Няма нужда.
Захариев вижда пишле, а те искаха момиченце. Толкова проблеми и сега претенции.

# 703
  • Разпиляна във въображението
Професорът по телефона колко бодро звучеше щом ми направи впечатление. После с Кръстева пак се задъхваше и е пред умирачка.

# 704
Цонев стана банален вече. Развалиха героя му като на Банков. Отначало какъв беше, а накрая стана досадно лигаве.

Общи условия

Активация на акаунт