Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 102

• 25 952
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Алмаджи, Табаков е зайчето, с Поли като се правеха на двойка, за да дразнят Зорница и Захариев, тя му казваше "Зайче" Joy а пък Зорница му се подигра с "Чао, Зайченце"+ жест с ушичките Grinning

# 706
Аз наричам ВладКо Зайо, щото ми е много сладъК и са като зайчета в леглото с Кайчето. Smile

# 707
  • София

Откраднат живот (8.10.2020)
Сезон 10    Епизод 15

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА
и да се предава на телевизор

трябва  да се инсталира разширението  

Скрит текст:

# 708
  • София
Ха-ха, Майче, Табаков и Поли даже се целуваха за “достоверност” 😂 А сега, тия младите, не могат да се целуват, а тези, които могат, се държат на метър разстояние 😂

# 709
Май като гледам Грънчарова и Куртева ще се хванат за гушите до края на сезона 😅 даже и на партито на Кая изобщо не се навиждат тия двете 😅😅

# 710
На Куртева изобщо не й пука за Поли или Захариев, тя много внимава с него, за да не я изрита от болницата и Пенев да спечели. От друга страна Грънчарова няма как да забрави как стана заверката с Петър и дали няма тя да се окаже на мястото на Галя този път.

Време е да изпълнят плана с проблемната бременност на Зорница и да я пратят да си почива, за да оправдаят липсата й.

# 711
  • София
Майче, но липсата на Марио как да го оправдаят, ако просто изкарат Зорница да си почива вкъщи? Ще готви супа на бременната си жена.... А отсъствието на Велислав май се очертава и по дълго от това на Диана. Пък ако спукат сега патрона с проблемната бременност, за финала никаква драма няма да остане 😂😂😂
Аз да питам къде е тази интересна история, за която Веснаков говори и спомена за изнасилването....

# 712

От друга страна Грънчарова няма как да забрави как стана заверката с Петър и дали няма тя да се окаже на мястото на Галя този път.

На там отиват нещата.

# 713
Роси, Марио се подхлъзва, пада, чупи крак и отива да пази леглото с жена си Grinning

Мира ме разсмя, когато Кирилова спомена за приятелката си и мъжът й гей, как сръфа чипса и направи физиономия Joy

# 714
Ами репликата беше написана за нея и Лили. Ама Лилито нещо не се усети. Smile

# 715
Аз пък искам да споделя, че Хаджихристев има страхотна химия с... Марио Joy
Много ми хареса Буков в стаята за почивка как очарователно хленчеше и после болката от чутото я изигра разкошно,направо ми идваше да го гушна.
Там на сбирката Зорница беше много смешна как ревна заради хормоните.
И изобщо, ако намалят още малко присъствието на онези досадните, пак ще си стане чудесен сериал Joy

# 716
  • София
😂 Врабчо е дъ бест - хлорохин !

Малко е извратено, но Фотев почва да ме кефи...🤪

# 717
Алмаджи, извратено е, предвид, че става още по-противен😁

# 718
  • София
😂 На мен ми става комично - нито историите на професора с Катя, нито на Нора са ми драматични 😉...

# 719
Аз пък искам да споделя, че Хаджихристев има страхотна химия с... Марио Joy
Много ми хареса Буков в стаята за почивка как очарователно хленчеше и после болката от чутото я изигра разкошно,направо ми идваше да го гушна.
Там на сбирката Зорница беше много смешна как ревна заради хормоните.
И изобщо, ако намалят още малко присъствието на онези досадните, пак ще си стане чудесен сериал Joy

Добре, че има и такива моменти, че иначе хич не става за гледане като зациклят на Фотев-Кръстева-Цонев-Нора-Тасев. Страааашна досада, през цялото време съм в състояние *някой да подаде оня гиф с въртящия очи и пуфтящ Тони*.

Общи условия

Активация на акаунт