Парфюмни размисли и страсти - 250

• 68 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Моля, някоя дама която е имала Линстан едт в старата и новата версия да сподели дали има осезаема разлика.Имам го, чета ви и все едно за друг парфюм пишете.Моят е в новото шише.

# 226
Сдобих се и аз с едно 30 мл. Black Perfecto благодарение на съфорумка на която не и е застанал Flowers Rose. Тази рокля харесвам най-много точно защото усещам и леката кожена нотка. Нося я с дънки и никакви рокли и поли не ми се връзват с нея. Всички останали от серията са ми по- скучни. Сега ще ги тествам паралелно с Велурса и може и да го разкарам него.
Мен също не ме напъва към никакви Сааби, Кавалита и Версачета дори за проба, та дори да има нещо читаво там съм го пропуснала. Grinning

# 227
Азалия,как е L'Instant Magic от новия бургаски сайт ?

# 228
На мен ми се приноси Кирке, но нямам и се чудя дали да не сложа Касиопеята като много близък.
Освен това се чудя дали да си купя още сега с намалението онлайн, новия ексклузив на Герлен, който много харесвам или да изчакам за коледа.

# 229
Линстант го имам само в старата версия, тези новите, като ви чета хич не искам да ги пробвам, за да не си развалям мнението.
Герлен Блек перфекто  ми е интересен и на мен, гледам в Прфимо, че са 2 версии, пирамидите- еднакви...много странно...Ще ида днес да си тествам аз наяве, иначе не става...
Благодаря за предложението за Бушерон, ще взема идеи и от другите линкчета. Азаро наистина са чудесни предложения, сещам се за Булгари Аква...

# 230
Азалия,как е L'Instant Magic от новия бургаски сайт ?
Идеален! Точно днес съм с него ❤️
Скрит текст:

# 231
Линстант го имам само в старата версия, тези новите, като ви чета хич не искам да ги пробвам, за да не си развалям мнението.
Герлен Блек перфекто  ми е интересен и на мен, гледам в Прфимо, че са 2 версии, пирамидите- еднакви...много странно...Ще ида днес да си тествам аз наяве, иначе не става...
Благодаря за предложението за Бушерон, ще взема идеи и от другите линкчета. Азаро наистина са чудесни предложения, сещам се за Булгари Аква...
Блек перфето със по-светлия етикет е флорале. Имах го, но е много разводнен и като аромат не ми допадна. Този който е чисто черен за него говорим.

# 232
[..... Азаро наистина са чудесни предложения, сещам се за Булгари Аква...
Аквите са много хубави(Класическата,Марин и Амара са ми любими),наистина,но от няколко години са доста скъпи.Преди бяха около 50 лв,сега са над 70 лв! За това не ги споменавам Bowtie

# 233
Жената търси сладък мъжки парфюм, какви Акви, какви Азаро...🙄 Това са свежаци!

# 234
За мен сладък и жесток мъжки парфюм е 1 Million. Най-добрият ми приятел го носеше нон-стоп в 12 клас и всички припадахме по него.
Честно казано, и до момента ми харесва и се усмихвам когато го усетя върху мъж.
Проблемите тук са два - прекалено комерсиален стана и има прекалено много (лоши) копия.
Ако не се търси нещо оригинално и различно, това е моето предложение.
50 мл се намират на читави цени Simple Smile

# 235
Щото скачаме от тема в тема, аз за моят син си пиша...Понеже нямам идея за хем сладък, хем за млад мъж и затова си преминах на моето си...
Благодаря за пояснението за Блек Перфекто. Ще го потърся днес.
Булгари наистина се увличат в цени...

# 236
Благодаря ви много, мацки. Ще предам всички предложения! Heart Exl

# 237
Жената търси сладък мъжки парфюм, какви Акви, какви Азаро...🙄 Това са свежаци!
Класическия Хром и Аквите са перфектните сладникави, младежки аромати!!!!
 Под свежи разбирам други аз . Мое мнения,не ангаживам никой! Никой да не ме ангажира и мен със своите усещания Laughing

SOTD: Амбре наргиле в косата,на китките Отровното момиче на Диор.Размазвам се и сама си се чудя как понасям толкова сладко нещу върху себе си Mask

# 238
  • виртуално
И за мен Аквите и Азаро са акватични свежаци.
За съжаление и аз не се сещам за друг сладък мъжки освен този на Пако, но пък не е евтин.
Евентуално може да се вземе лидълската имитация на 1 милион, на пък не е марков...

# 239
  • Стара Загора
Аз препоръчвам този :
https://parfium.bg/dupont-be-exceptional-gold-parfyum-za-maje-edp-50-ml

Племенника ми на 20г. го носи и му стои жестоко.

Общи условия

Активация на акаунт