Парфюмни размисли и страсти - 250

• 68 971
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

Ох да Shalimara ми е любим и той .Не го намирам в бг сайт 🥴 нещо?  Търсих във Венера и Нотино-изчерпан Sad И чрез пазарувай -никъде не ми излиза.

Пробвала ли си Dior Homme Intense като заместител?

Него дори предпочитам през зимата.

# 76
Благодаря за темата, Денси! Flowers Fallen Leaf
Тази есен нямам нови любимци, някаква парфюмна апатия ме е обзела, даже не следя новостите. Нищо не ме е грабнало, повече въображение намирам проявено в ценообразуването, отколкото в самите аромати напоследък.  Реших да не сменям толкова често парфюмите си, тази седмица нося Shalimar Souffle, много успокояващо ми действа, купих си още една бутилка, че тази намаля.
За по - тежки аромати ми е рано, планирам да нося някои от летните си, които не държат в жегите - смокинята на Аква ди Парма и Водата на чудесата.
Получих проба от So Iris Intense Purple Heartи съм приятно изненадана, при мен се развива подобно на Пудрения Шанел 19, леко по - сладък и опростен, но с хубав баланс между свежест, лекота и издържливост. Ще изчакам да захладнее още малко и ще го понося с хубаво напръскване, за да преценя дали да си взема бутилка.
Само аз май не се спогодих с Инишъл, не мога да му открия подходящ сезон.
Ще следя вашите предложения и вълнения с интерес. Flowers Maple Leaf

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 08:20 от silver pearl

# 77
  • На черешатааа
Някой сподели за тези два аромата https://www.fragrantica.com/perfume/Moresque/Seta-52360.html  и  https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Sheikh-Al-S … dition-31327.html . Може ли леко припомняне и откъде са поръчани ароматите. Благодаря предварително Flowers Hibiscus, много много ме грабнаха пирамидите им Gift Heart

# 78
Дилема ме мъчи от ден-два-три... пробвах, разнасях, мислих... и съм до никъде.
Реших, че есенно ми трябва Живанши.
Dahlia Divine EDP или L'interdit EDP? Клоня към Забранения. Close
За есента - L'interdit

# 79
  • В сърцето на един мъж
Дилема ме мъчи от ден-два-три... пробвах, разнасях, мислих... и съм до никъде.
Реших, че есенно ми трябва Живанши.
Dahlia Divine EDP или L'interdit EDP? Клоня към Забранения. Close

От мен Линдердит..... Последните няколко дни съм новата му версия и е разкошотия. А черното бутилче е прелест. Отпределено ще си го подновя, като ми свърши

# 80
Някой сподели за тези два аромата https://www.fragrantica.com/perfume/Moresque/Seta-52360.html  и  https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Sheikh-Al-S … dition-31327.html . Може ли леко припомняне и откъде са поръчани ароматите. Благодаря предварително Flowers Hibiscus, много много ме грабнаха пирамидите им Gift Heart
Вторият е от емаг на прекрасна цена. Изключително добър сам по себе си! Един от любимите ми арабски напоследък.

# 81
А Сета се продава в бутик за нишова парфюмерия в София.

# 82
  • при морето
Хубава тема!Аз предната още не съм успяла да изчета,а като гледам и тази как набъбва много се кефя,така хубаво се вдъхновяват всички и пишат едни поеми да ти е драго да четеш.Аз само да споделя -днес направихме един хубав септемврийски плаж с ММ и ...посегнах към един красавец,който предимно вечер употребявам,някак сластен го чувствам,затова.Става дума за Валентино Дона Ноар Абсолю.Офъщях се както аз си знам ,а ла Врачанската школа,че и отгоре.До плажа си го усещах то се знае,но по улиците ,общо взето,ветрец слаб и мараня.Еех, като стъпих на пясъка и ме грабна моряка и стана красота неземна.Морето гладко като тава,и прозрачно,чудно направо.Естествено гмурнах се ,поплувах ,оставих се на усещането да потънеш...Да знаете каква красота е този парфюм в морето.Отвсякъде те обгръща,носи се на талази,залива те едновременно мирис на сол и свобода и мирис на шоколад и коняк.Горещо усещане.На безвремие и на огън,на страст,това изпитах.Нямаше как да не го споделя с вас,които чувствам по някакъв начин близки...Уникален парфюм,направи деня ми прекрасен,различен,огромен!                               з

# 83
  • На черешатааа
Само там ли? Sad  На каква цена е и може ли малко описание а аромата Flowers Hibiscus

# 84
  • Виена
Този така прекрасно презентиран Мирсаал го видях в амазон за 47 Евро плюс чудовища сума за доставка. Откъде го поръчавате на прилична цена?

# 85
  • На черешатааа
Вторият е от емаг на прекрасна цена. Изключително добър сам по себе си! Един от любимите ми арабски напоследък.
Благодаря. Поръчах, сега ще тръпна докато го получа. Мисля, че ще е многоо мой

# 86
Само там ли? Sad  На каква цена е и може ли малко описание а аромата Flowers Hibiscus
Около 260 лв. Описала съм го, както и други момичета в предишната тема на последните страници. Виж с търсачката.

# 87
gold laydi , с доставка 13лв. ли го поръча и доставчик не е Емаг?

# 88
  • Чукарландия
Твърдо за L'interdit EDP, ама пробвай и новата Интенз версия. Тя също е разкош.

Аз си измих косата и смених Афнана с Мон Герлен Интенз. Разкош е!

Какъв съвпадък! И аз си измих косата (прозвуча сякаш си мием косите по веднъж в годината🤣) и сега съм с Интезния Мон! Прелест! ❤️

Благодаря за новата тема, Денс! 🌹

Ако докопам изгодно и Интенз версията на Линтердит, ще си я нося през есента! 😉

# 89
Mirsaal with love зчезна от бг онлайн пространството:)явно темата е много четена...днес съм с montale Attar..тази сутрин е много интензивен,типично за монталче,по дрехи стои с дни:)

Общи условия

Активация на акаунт