Парфюмни размисли и страсти - 250

• 68 967
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • В сърцето на един мъж
Последните няколко дни, така добре ми е с тези ❤

# 91
  • София
Аз съм в отпуск по провинцията, вкл бях в във В. Търново в последният ден от празниците на града.Blush Беше много топло и взех със себе си Signature Mont Blanc. Оказа се, че топлина и слънце не му се отразяват добре и изчезваше напълно:thinking:. Почти го нямаше, а иначе си има прилична трайност.
Сега лятно-есенно си нося Слънчевата Орхидея и си мисля, че май сезонът на кестените най и подхожда, защото самата тя има кестен в пирамидата си и се стеле много плавно и равномерно около мен! Много уравновесено стои върху мен в този сезон - точно- на границата на лятото и ранна есен!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 13:26 от kopche

# 92

Ох да Shalimara ми е любим и той .Не го намирам в бг сайт 🥴 нещо?  Търсих във Венера и Нотино-изчерпан Sad И чрез пазарувай -никъде не ми излиза.

Пробвала ли си Dior Homme Intense като заместител?

Него дори предпочитам през зимата.

Dez не никога не съм 🥴🥴

# 93
SOTD: LVEB Intense. Има малко общо с Girl Of Now, но сякаш е по-закачлив, безгрижно ми е с него.

# 94
Tемпературите паднаха, навън вали като из ведро, а на мен ми се носи нещо сочно, киселко и свежо, с малко течен карамел за разкош.
Днес Nina Rouge е особено жизнена и енергична, и далеч не се крие така, както в по-топло време. Спомних си защо всъщност я купих. Усещам я като глътка оптимизъм в набит откъм събития ден.
Вече имам съвсем мъничко на дъното, 2-3мл, и ще я довърша на 4.10. на много специален излет и планинско тичане.

Bulgari_bs,  пробвай Dior Homme Intense, има го по парфюмериите. Нещо прекрасно е. Не е идентичен с Shalimar Parfum Initial, но е подобна интерпретация на пудрен ирис и червила.
Valentino Uomo Intense също е красив, пудрен ирис, и си е съвсем унисекс, не бих казала, че е мъжки парфюм.
Мъжете в моето обкръжение ги намират за дамски, и категорично не биха ги носили.

# 95
gold laydi , с доставка 13лв. ли го поръча и доставчик не е Емаг?
Мисля да го поръчам, защото освен в Емаг, никъде другаде не го предлагат- Lattafa, Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition и да, пише доставка 13 лв/ доста висока цена за доставка, но нямаме избор /.
Аз искам да помоля Jollie за малко повече инфо за парфюма. Никога не съм носила унисекс парфюм и нямам идея какъв може да е аромата. Четейки пирамидата, мисля, че би ми харесал - обичам силни, сладки, пикатнти аромати.

# 96
  • На черешатааа
gold laydi , с доставка 13лв. ли го поръча и доставчик не е Емаг?
Да от там с друг доставчик е иии съм в чуденка в момента, но не го окрих на друго място за поръчка

# 97
Получих си мострите от ПШ, ланком-Хипноуз доста приятен, понеже по мен няма място, нафъщяна съм навсякъде, омбрето на Ермес пръснах на блузата, но нещо ми мирише на химикал или лекарство, може би с омекотителя се смесва....

# 98
Не е от омекотителя... И при мен не се развива добре на кожа

# 99
На кожа утре ще пробвам, че днес съм с НР фльор, а на китките с Хипноуза.
Хипноуз много ми прилича на Лалик ле парфюм, само дето е 3 пъти по-скъп.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 14:30 от Ая

# 100
Имам питанка към любителките на скандалите имам класическия скандал, Нощния скандал също толкова сладък ли е като класиката? Благодаря на отзовалите се -сън не ме лови😁😁😁

# 101
  • Бургас
И Нощният Скандал е много сладък, разпръсквач на секс е.Smiley Главозамайващ, меден, секси, много хубав парфюм.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 16:57 от Bright Crystal

# 102
Супер направо ме нави.. да го пробвам!

# 103
  • До сърцето...
Този така прекрасно презентиран Мирсаал го видях в амазон за 47 Евро плюс чудовища сума за доставка. Откъде го поръчавате на прилична цена?

От Елинор са поръчвали момичетата.
Има го наличен в -spam292-, за 55 лв.
Виж тук, ако решиш да поръчваш.

# 104
  • при морето
Е,аз като не съм от София?Ама айде,ще махна с ръка.
Днес водих Принцесата на плаж,изоообщо не я регистрирах,моменталически биде издухана от вятъра.Иначе като си изляза на терасата на по-кротък ветрец е добре,гали обонянието ми,една нежна такава,миличка,приятна.

Общи условия

Активация на акаунт