Парфюмни размисли и страсти - 250

• 68 959
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Е,аз като не съм от София?Ама айде,ще махна ....

Помоли някой от София да ти вземе поръчката.

# 106
На "сляпо" по отзиви в Нотино си поръчах  Narciso Rodriguez Pure musk, да, ама като пуснах тук търсачката той все е в размените. Чиста пот ли си поръчах сега..☹

# 107
За мен е потен, но много момичета го харесват и носят. Ще прецениш сама, дано ти хареса.

# 108
На "сляпо" по отзиви в Нотино си поръчах  Narciso Rodriguez Pure musk, да, ама като пуснах тук търсачката той все е в размените. Чиста пот ли си поръчах сега..☹
Аз съм от феновете...🤪 По принцип харесвам много Нарцисо, всичко, което съм пробвала ми харесва, никъде не съм усещала муска гадно, както много момичета споделят. Може и да си допаднете. А в размените не е чак толкова често срещан, може би си попаднала на съвпадение точно по времето на поръчката ти.

# 109
Игнорирах цветнят, предупредителен надпис и вероятно ши рИва:) Не бива да купувам нови аромати, докато не видя дъно на поне един от моите:) уж....

С Бушерон Куатре бях днес. Ще ги въртя с Мон Герлен и Мон Пари, докато ми омръзне.
Ще се разяснявам с Шанел шанс и любимия ми Идол.
Конкретен аромат за по студени дни имам само черната орхидея на Том Горд, Номада, Долче и Габана Дъ Уан и Бърбети тъч. От всички само Орхидеята нося с удолволствие.
Гърл оф Нау толкова го четох, че все е едно го имам😂🤪 Той зимен ли е? Между него и Шелимара за кой гласувате като аромат и трайност?

# 110
  • Бургас
На "сляпо" по отзиви в Нотино си поръчах  Narciso Rodriguez Pure musk, да, ама като пуснах тук търсачката той все е в размените. Чиста пот ли си поръчах сега..☹
При мен не е потен, аз го имам и си го нося, единствения който ми харесва от парфюмите на НР.Повече пролетни цветя са върху мен, много як аромат е.

# 111
Игнорирах цветнят, предупредителен надпис и вероятно ши рИва:) Не бива да купувам нови аромати, докато не видя дъно на поне един от моите:) уж....

С Бушерон Куатре бях днес. Ще ги въртя с Мон Герлен и Мон Пари, докато ми омръзне.
Ще се разяснявам с Шанел шанс и любимия ми Идол.
Конкретен аромат за по студени дни имам само черната орхидея на Том Горд, Номада, Долче и Габана Дъ Уан и Бърбети тъч. От всички само Орхидеята нося с удолволствие.
Гърл оф Нау толкова го четох, че все е едно го имам😂🤪 Той зимен ли е? Между него и Шелимара за кой гласувате като аромат и трайност?

Аз харесвам Shalimar много.Ползвала съм го доста. Поръчах на сляпо Girl of now -надявам се ,да не е прекален  натъртващо сладък. Колебаех се между него и shine.Поръчах и Black perfecto да видим 😁🥴.
 Харесвам по-силни аромати като цяло.

# 112
SOTD: Santal de Kandy. В пирамидата са обявени и други нотки, но аз усещам само подправки. Пикантен и сгряващ, тъкмо днес се захлади още и времето е подходящо за него.

# 113
  • Sofia
Днес не сложих парфюм,  вчерашният стои отчетливо -  NR Lextase rose absolue. Много ми харесва тази роза, взех я без проба. Отваря се сочна и сладко- сиропена роза, изсъхва с леко ретро луксозно червило, като се затопли кожата излъчва меко смолисто, а през цялото време в композицията се прокрадва тънка нишка на червено вино. Много красив и разточителен аромат, създава ми усещане за клуб от друга епоха, т.е. кабаре.

# 114
Денси, радвам се, че ти е харесал Mirsaal with love. Много го ценя в колекцията си, макар да е леко встрани сякаш от излъчването ми, нооо страхотна презентация. И като външен вид – опаковка, флакон, дизайн. И като изпълнение на сока – а трайността му е наистина чудовищна. Пръснала съм в началото на седмицата на ръкава на суичър, четейки отзивите тук, да си го припомня. Ами, това нещо още се усеща, а през седмицата съм се пръскала с поне още 5 парфюма.
Купих го зимните месеци от парфюми шоп си спомням с някакъв код и излезе без пари, затова побързах да поръчам и "другарчето му" – Mirsaal Of Trust. Нямах много време да ги разносвам, защото се стопли, а те определено не са за топло време за мен. Предстои да ги разцъкам сега през есента и зимата. Любопитна съм как ще се развиват в различните хладни температури и влага.
Но, определено мога да заключа, че за цената им качеството на сока е невероятно. Очаквах много по-малко, получих повече.

Благодаря за есенната тема! Yellow Heart Ще се запиша по-натам, че не мога да смогвам да ви изчета! Animal Bee

# 115
Initio Rehab Eau de Parfum по-скоро мъжки или дамски го намирате?Дават го унисекс,какво мислите?

# 116
Включвам се да споделя за последната ми придобивка - Afnan Supremacy Purple💜

Явно е запазена марка на този бранд да имат много красиви и масивни, и издържани бутилки. Тази е жестока! Много стилна и кокетна, въпреки че лилавият цвят далеч не ми е любим. Кутията също е доста пипната. Като цяло, усещането е за нещо, което спокойно може да струва два пъти повече, че и отгоре Simple Smile

Ароматът е изключително интересен. Аз съставки не мога да отделя, мъча се, но нищо не изпъква. Чета пирамидата, но пак .. нищо. Явно са смесени много добре или аз съм бъгната😀

В момента, в който пръснах, си казах, че този аромат ми е изключително познат от някъде и че съм мирисала друг парфюм, даващ идентично усещане. Мислих, мислих, не го измислих 😀 (ако някой може дс помогне бих била благодарна). Всъщност установих, че ми мирише на една линия продукти за коса на Клаудия Шифър, които ползвах докато живеех във Варшава (2014г). Не знам дали ги е имало и тук, вероятно да, нито дали са ухаели по същия начин (темата за разликата в качеството и състава на продуктите за различните пазари няма да я засягам).

Този парфюм ме върна в едни прекрасни и безгрижни години. Напомня ми и за полския стил и манталитет на жените. По времето когато аз бях там, младите момичета се носеха изключително спретнато, с малко грим, почти винаги “грим ама без грим”, винаги чисти коси, меки и лъскави, и весели. Знам, че повечето хора имат кофти асоциации с държавата или хората, но аз имам само изключително положителни спомени. Та да, това ще е моето напомняне за лекота и безгрижност, в съчетание с добре премерена женственост.

Напълно си обяснявам историята с преследваната девойка. Парфюмът е много интересен, за мен има нещо загадъчно. Различен е от масово предлаганите по магазините, което за мен е голям плюс. Надявам се трайността да е добра Simple Smile но ще мога да кажа след като го понося малко.

Благодаря за дамата, която ми го изпрати Simple Smile

# 117
  • Пловдив
Момичета, La nuit tresor или La nuit tresor Musk Diamant? Как ги усещате вие?

# 118
  • Бургас
За мен първият, Musk Diamant изобщо не го усещам, за мен е много слаба работа.Като ще давам пари за парфюми, то искам те да ухаят силно, не аз да се опитвам да ги търся по кожата си.

# 119
Единият ми е вечерен, по- загадъчен, а Муска за моя нос много наподобява излъчването на Пюр Муск на Нарцисо-  чист, кристален и нежен. Аз бих казала- и двата 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт