Модни консултации - 48

• 44 737
  • 789
  •   1
Отговори
# 525
Диска видях я,трепач е .

# 526
  • Велико Търново
Имам една рокля и две поли....роклята я скъсах от носене, полите са еднакви като модел, но светлата е ужасна, всяка капка вода е петно.За работа, обаче са ми удобни и лесно ги съчетавам.

# 527
Случайно попаднах на тази бг марка- Dizzi ... Не зная дали дрехите са от АлиЕкспрес, но тази пола ми харесва

И на фейсбуук страницата им има интересни неща
Според мен не са от Али, а си ги шият. От много модели лъха силно на българско производство. Надявам се да не засегна нечии чувства, но от години недоумявам защо няма читави български модели в ниския и среден ценови клас. Признавам си, че с дизайнерите ни, които създават дрехи във високия ценови диапазон, не съм запозната. 5-6 години имах магазин и се налагаше доста да обикалям за стока къде ли не и положението с българските производители е трагично. Остарели модели, недоизмислени кройки, а цените доста завишени спрямо това, което предлагат. В същото време турската и китайската стока се изкупуваха с бясна скорост, защото винаги бяха в час с актуалните неща, а цените доооста приемливи.

# 528
  • София
Да се оплача от т.нар. Зара шоурум. Изложили моделите, обаче в размер ХС. Еми, на мен лично ми замина желанието да си ги купя въобще - онлайн или офлайн.

# 529
Да се оплача от т.нар. Зара шоурум. Изложили моделите, обаче в размер ХС. Еми, на мен лично ми замина желанието да си ги купя въобще - онлайн или офлайн.
Аз не разбрах какъв е проблемът, може ли да обясниш?

# 530
  • София
Ами има размер само хс, съответно мога само да ги гледам и пипам, не мога да пробвам. Достатъчно потискащо понякога.

# 531
Зара шоуруум различно ли е от Зара магазин?

# 532
  • София
Във част от магазина са изложени част от нещата, които ги има онлайн, но ги няма по магазините. Както казах - в един размер, 1-2 бройки, само колкото да ги видиш наживо.
Нова политика на Зара.

# 533
Ааа, ясно. Ма те дават ли изобщо да се пробват, или е само за зяпинг? Принципно е нормално, ако е само мостра, да е някакъв размер тип като за моделки.

# 534
  • София
Да, дават.

# 535
Къде е този шоуруум на Зара?

# 536
  • София
Има го във всички магазини в София. Обясних вече - просто отделна секция в магазина. Завряна в някой ъгъл обикновено.

# 537
Благодаря, пропуснала съм предния пост.

# 538
  • София
Може би, за да стават на манекените, затова са XS. Макар че и техните XS-ки се уголемиха напоследък, а преди не беше така.

# 539
  • София
Е, имаше и други размери тук там.

Общи условия

Активация на акаунт