На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 31

• 56 878
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, с риск да ме линчувате, но освен пазарите в сряда, петък и събота, има ли някъде в града постоянен пазар за плодове и зеленчуци, както са си нашите в Бг? От неделя до вторник ще съм там и ми се искаше да взема разни нещица от техните:)).

# 676
Ако питате за Одрин,да в понед също има пазар този  петъчния

# 677
  • където си пожелая...даааа...
Ако питате за Одрин,да в понед също има пазар този  петъчния
Да, за Одрин питам, извинявам се, не съм уточнила:).  Т.е. на същото място, където е петъчният пазар има и в понеделник, с плодове и зеленчуци само? Много Ви благодаря за информацията!🌹

# 678
Особено след 17ч,всичко е наполовин цена.Ние ходим всеки понед и е мн евтино следобед, има и дрехи но са по малко.

# 679
Здравейте, тъй като не намерих точен отговор на въпроса с пътуване с чужда кола искам да ви питам нужно ли е нотариалното преведено на турски да е легализирано и заверено или няма такива изисквания.

Също така някой пазарувал ли е от Одрин шивашки материали и платове? Интересува ме кенар или направо готови кенарени ризи къде могат да се намерят.

# 680
  • Там където
Най-после и аз ходих на пазар в Одрин миналата събота (на 10 Октомври), посетихме и Марги, и Ераста. Навсякъде се мереше, дори персоналът ми помогна с някои номерации,  чакаха пред пробната  момичетата Simple Smile За цялата мъка, ходене и мерене намазах само 2 страхотни хавлии, а сина ми се облече с 10 ката дрехи от глава до пети:)

# 681
Здравейте, тъй като не намерих точен отговор на въпроса с пътуване с чужда кола искам да ви питам нужно ли е нотариалното преведено на турски да е легализирано и заверено или няма такива изисквания.

Да-трябва ти пълномощно нотариално заверено и  преведено на турски да е легализирано и заверено

# 682
  • моята мила родна страна
Момичета, някоя купувала ли е детски чорапогащници от Пенти? Разглеждам ги в сайта, да си набележа предварително, но не мога да се ориентирам в размерите. Sad

# 683
Момичета, някоя купувала ли е детски чорапогащници от Пенти? Разглеждам ги в сайта, да си набележа предварително, но не мога да се ориентирам в размерите. Sad

По принцип си отговарят на номерата. Има таблица с ръст и килограми на опаковката. Взимала съм и за мен и за детето . А номера е този горе в дясно -голямата цифра.
Скрит текст:

# 684
  • Sofia
Момичета, въпрос към тези от вас, които наскоро са ходили на шопинг  - вярно ли е , че е забранено да се пробват дрехите ?

Тази измишльотина къде я чу или прочете? Да не е пак някоя ЕЖК от фейсбук, дето търси път, по който може да мине без паспорт?

Аз си купувах сутиени от Пенти и не ми дадоха да ги пробвам. Също така ми казаха ако ще ги сменям да е на другия ден. Вечерта обаче бяха други девойки и ми ги смениха още същия ден но поне 7-8 часа след
покупката. Във VIP... незнам си какво беше, един магазин в Маргито мерих дрехи без проблем. В малкото молче на главната, пробните обаче бяха затворени.

# 685
  • моята мила родна страна
Скрит текст:

По принцип си отговарят на номерата. Има таблица с ръст и килограми на опаковката. Взимала съм и за мен и за детето . А номера е този горе в дясно -голямата цифра.
Скрит текст:

plamyyy, благодаря! А дали изобщо предлагат за по-малки деца (под 40 кг), че не откривам такъв размер? (или пък не търся, където трябва)

# 686
  • Sofia
Момичета, въпрос към тези от вас, които наскоро са ходили на шопинг  - вярно ли е , че е забранено да се пробват дрехите ?

Тази измишльотина къде я чу или прочете? Да не е пак някоя ЕЖК от фейсбук, дето търси път, по който може да мине без паспорт?
Ами не е точно така. Например в Пенти не дават, и ако не се лъжа и в Уайкики мисля, бяха също затворени. Говоря за точно преди месец.

Ние също видяхме затворени пробни в Пенти и ХМ ( и двата магазина в МОЛ Ераста). В другите магазини кабините бяха през една забранени за ползване.

Сега ми излезе, че в БИМ следващата седмица( от 23 октомври) пускат онези глинени капаци с дупки, които се ползват за да не "плуват" сърми и чушки.

Пууу аз отивам утре, много ме е яд. Това е най-удобното нещо, което имах преди да го счупя.
С този капак се варят с доста по-малко вода отколкото с чиния...

# 687
  • Sofia
plamyyy,  тоя каталог  на BIM къде го намери?
Аз не намирам брошура от 23
А ми се иска да питам дори и на по-висока цена

# 688
Да докладвам за рибата - току що минахме границата с 25 бр.паламуда - без никакъв проблем. Разрешени са до 20 риби на човек. Паламудът беше по 20 и 25 лири в Одрин, а на пазара в Лозенград същият размер купихме по 15 лири бройката.
Чудесен пазар направихме, приятна разходка. Имаше хора, но като цяло не беше такава лудница каквато обикновено е в сряда. На пазара в Лозенград обаче беше... кошмар. Не бяхме ходили откакто е на новото място, но така е много по-цивилизовано и чисто.

# 689
  • Варна и...духом на Босфора
Zlatna,другата риба как върви като цени?

Общи условия

Активация на акаунт