Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 35 929
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Убийствен фраг! Добре че нощите ми не са толкова ангажирани, като дните!
Който може да заспи след този епизод и този фраг, спокойни сънища! Останалите вероятно ще будуваме! SunglassesHeartCocktail
https://vk.com/video-85669918_456239395?list=b1bc2e93a81be8df4b

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 00:27 от nrgmama

# 136

Фрагмана е пърфекто дано и целуФаните да са ОК

# 137
Благодаря за превода. И от сега нямам търпение да стане сряда пак.

# 138
Полудявам. 😍😍😍

# 139
Привет, полудях и аз за първи път гледам така някой сериал. Нищо не разбрам, но такива емоции изпитвах само като гледах играта им. По време на рекламата видях, че Севгито прекрасна си с превода ти всичко ми се изясни. а и нова тема се появи страхотни сте. Още не мога да се успокоя, след края на езпизада, а за трейлъра да не говорим направо ни разбиха.
Връщам се назад да прочета какво сте писали, как успяхте да гледата и да изпишете 9 страници.

Как можах да забравя, благодаря за прекрасната нова тема!
Нямам търпение да го изгладам с бг превод и да дойде следващата сряда.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 00:41 от teseto

# 140
Хайде нов етап...тъкмо да се порадват помежду си и всички ще са твърдо против...ама така ще е дизи да става.

# 141
  • Плевен / София
казах ли ви, че ще ни подгреят за другата сряда
Лягам да спя щастлива....утре след гледане на серията отново пак ще си говорим сладко ...сладко...
Благодаря за превода ...още веднъж от Heartна всички в темата благодаря за коментарите и че заедно съприживяхме тази прекрасна серия.
Лека нощ...

# 142
Ще има сцена от следващият епизод
Чувствата ни са взаимни, Серкан Болат!

Страхотен фрагман!

Абсолютно  същото си мислех вчера, браво на сценаристите,  че са последователни. Обикновено  репликите са :
Еда : Мразя те, Серкан Болат
Серкан: Чувствата ни са взаимни, Еда Йълдъз

Време беше и за обратното Heart

# 143
Мисля, че ще й подари звезда  Heart

# 144
Убийствен фраг! Добре че нощите ми не са толкова ангажирани, като дните!
Който може да заспи след този епизод и този фраг, спокойни сънища! Останалите вероятно ще будуваме! SunglassesHeartCocktail
https://vk.com/video-85669918_456239395?list=b1bc2e93a81be8df4b
Какво спане, едва ли ще е тази нощ!
Мислех утре сутринта да гладя и да си до оправя нещата в кухнята, но така като гледам нощта е моя.
Не помня от кога не съм се вълнувала така за сериал, направо залепваха като гербови марки един за друг!

# 145
Прекрасницииииии, серия трепач, фраг още повече трепач, направо съм "пребита" от емоции! А вие бяхте страхотни през цялото време с коментарите си, благодаря на всички ви и най-вече на Севдето за превода!
Не мога да си подредя мислите от вълнение! Прекрасни Керем и Ханде! Браво и на Айшето!
Спокойни сънища прекрасници! Аз се оттеглям да си направя още един преговор на епизодчето!
Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart

# 146
Фрагманът беше огън!! 😍😍😍 Най-после ще има любов! Ох, разтапям се, все едно съм на мястото на Ханде/Еда.

# 147
  • София
Леле, ах, вай, мога да продължавам с възклицанията до безкрай! В Ютуб фрагът е с английски субтитри. Общо взето си признават чувствата, така като гледам и на другите казват. Най-после! Доживяхме. Ако този епизод чупи рейтинги, другият не знам какво ще ги прави. Ще бъде красиво. Ще има много любов, ласки и романтика. Личи си от фрага. Ама... усещам, че след това ще дойде бурята. Но да не си разваляме настроението сега. Нека се радваме на мига, който чакахме от юли насам. Heart Eyes

# 148
Изгледах фрагмана и се усмихвам идиотски на един сериал Joy Heart Eyes Но историята е толкова прекрасно пресъздадена и написана, че как да не се зарадваш и то истински. Чак да повярваш Grinning Чака ни любов и романтика Heart Eyes Cupid Хубаво е, че и Селин най-накрая разбра, че няма начин да си върне Серкан обратно. Със сълзи или без да си гледа Ферит, че ако продължава може и той да й бие шута, както бях писала по-рано. Доволна съм от серията! 10/10 ! Heart Exl Yellow Heart Green Heart Heartpulse Flowers Hibiscus Nature Star2

# 149

Чака ни хубав епизод и Села най-сетне ще си свие перките и ще плава където трябва,че бъктън

Общи условия

Активация на акаунт