Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 36 060
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Аз нещо се обърках, нали Еда беше родена на 8 май 1997 г. Как изведнъж стана 14 август. Те тогава бяха в Анталия и щяха да го отпразнуват.... значи 26 август е рожденият ден на Серкан, него може, а на Еда - не ....
Тия дати за нищо ги нямат ...

# 451
  • София
Казах ви аз, че погледът на Алптекин казва всичко - определено е разбрал коя е Еда. Айфер ме разочарова с държанието си. В крайна сметка те бяха сключили договор помежду си и той беше по взаимно съгласие. Не разбирам защо е против връзката им сега, след като има истинска любов. А и тя опозна Серкан - знае, че е добър човек. Съгласна съм, че Еда трябва да завърши образованието си, но нужно ли е да заминава в Италия?! Накрая не мога да разбера Селин ли се отказва или Ферит... Погледът на Еда към Серкан също е странен. Но да не мислим веднага най-лошото. Не свалям розовите очила така лесно аз! Каквото и да стане, вярвам, че Серкан и Еда ще останат заедно. Ще се справят. И си чакам романтичните им моменти. Revolving Hearts

# 452
Здравейте,

Малко се обърках с този документ и датата на раждане на Еда?

# 453
Напълно съм съгласна с този анализ на фрага от рускините:

"1. Момент где Серкан говорит с Селин, Ферит их подслушивает, узнаёт что Селин убегала к Серкану, но промолчит как будто не в курсе.
2. Айфер придёт на фирму к Серкану ругаться с ним, скажет фразу: из-за тебя моя племянница не уехала на учебу, ты испортил ей жизнь, Эда упадёт в обморок. Серкан ответит Айфер: не переживайте, она обязательно поедет в Италию на учебу.
3. Свадьба. Селин смирилась и говорит да, но тут Ферит отвечает нет и уходит. Это его мстя за предательство. Все в шоке. Конец серии."

1. В момента, в който Серкан говори със Селин, Ферит ги чува, научава, че Селин предпочита Серкан, но ще мълчи, сякаш не знае.
2. Айфер ще дойде във фирмата на Серкан, за да спори с него, произнася фразата: заради теб племенницата ми не замина да учи, ти ѝ съсипа живота, Еда ще припадне. Серкан ще отговори на Айфер: не се притеснявайте, тя непременно ще отиде в Италия да учи.
3. Сватба. Селин се примирява и казва „да“, но тогава Ферит отговаря „не“ и си тръгва. Това е отмъщението му за предателството. Всички са шокирани. Край на серията.

# 454
# 455
Милият Серкан! Ако има раздяла....като малък семейството му го изоставя, дори и причините да са основателни, което ние още не знам, едно дете е останало с разбито сърце. Сега тъкмо намери любовта и заради същото семейство пак ще е с разбито сърце. Еда поне е заобиколена от хора, които я обичат истински.
А лелята...и на мен не ми харесва тона ѝ.
Сега чакаме да видим как ще ни изненадат в сряда. До сега не съм ревала все още, но за сряда ще си подготвя един пакет салфетки Sob

# 456
Благодаря за преведения епизод!

Фрага е както винаги кадри от които нищо не се разбира, само ни подвеждат и объркват. Но и че ще има буря в рая, си го знаем още от миналата седмица. В сряда най сигурно.

# 457
Сега се вгледах още по-внимателно в докумнта, който Айдан държи. На най-последният ред, който се вижда са изброени имената на Мело, Джерен и Фифи. Не знам дали това има някакво значение, но да докладвам.

За датата и мястото не бих се притеснявала толкова. Може данните да не са верни. Все пак, ако са сменили фамилията ѝ, защо да не са променили нарочно изцяло самоличността ѝ?

П.С. А няма и да се изненадам, ако сценаристите са забравили какво са пускали като информация до момента Laughing

# 458
  • София
Да добавя и още няколко неща:
1. Очаквах вторият фраг да ни “попари” щастието, както вече писах. Затова не съм изненадана. Все пак другата сряда почва ДЕК. Борим се за рейтинг. Освен любов, трябва да има и интрига. Сега започва голямото чудене и чакане. Ще имаме романтични моменти, но ще имаме и разкрития. Вече се очертават три проблема за нашите - Айфер, която иска Еда да замине; Алптекин и Айдан, които са разбрали коя е Еда; Ферит и Селин, чиято съдба не е известна. Ферит действително може да флипне. Но дали ще отмъщава на Селин и Серкан чрез холдинга или на Серкан чрез Еда, не се знае.
2. Интересен е погледът на Серкан, когато гледа през прозореца. След това показват Еда в официалната рокля. Дали обмисля заминаването й в Италия и думите на Айфер... или и той разбира истината за нея и семейството й. По-скоро първото.

# 459
2. Интересен е погледът на Серкан, когато гледа през прозореца. След това показват Еда в официалната рокля. Дали обмисля заминаването й в Италия и думите на Айфер... или и той разбира истината за нея и семейството й. По-скоро първото.
По-скоро се любува на Еда, която идва заради него на сватбата на Селин и Ферит Wink И е на тераса, според мен.

# 460
На сватбата Ферит ми изглежда доста притеснен и това ме кара да си мисля, че Серкан го е заплашил с нещо, за да не се оженят, а Селин разбира и затова се притесни и се чуди какво ще прави. Еда се досеща, че Серкан е направил нещо, за да попречи на сватбата и решава, че той все още изпитва чувства към Селин, затова го поглежда така.😅
Може и да няма логика в това, което написах, но още на първото гледане на фрагмана това ми изникна като сценарий в главата. Толкова се надявах следващият епизод да е изпълнен само с хубави моменти, но за жалост няма да бъде така, ако съдим по втория фраг.

# 461
  • София
Според мен пък го поглежда така, защото все пак знае, че Серкан цени Селин като човек и не й желае лошото. Следователно, ако Ферит казва или прави нещо, с което да унижи Селин, особено ако намесва Серкан в това, Еда поглежда Серкан въпросително. Не мисля, че тя ще се съмнява в избора и чувствата му след признанието. Simple Smile

# 462
Здравейте а дали някъде има превод на фрага. Мерси ❤️

# 463
# 464
И Селината държи някакъв документ Thinking

Общи условия

Активация на акаунт