Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 36 049
  • 754
  •   1
Отговори
# 480

Според мен са притеснени от забавянето на отговора на някой от младоженците. Не мисля, че Ферит ще се откаже и то така публично. Той знае, че Селин не го обича, но до сега тя винаги е демонстрирала желание да им се получат нещата, така че има смисъл той да таи надежда да я промени в бъдеще.
 Смятам, че брак ще има. Възможно е в последния момент Селин да е намерила някое доказателство, че Ферит е в заговор за унищожаване на холдинга и да е осъзнала това, което Серкан й говори от самото начало. За това и се чуди "Какво да правя". Защото преди това са се обяснили и Серкан й е казал, че обича Еда.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 16:44 от Не се сърди, човече

# 481
Допълвам си предположението. Ако се сещате Серкан беше предложил на Селин да подпише брачен договор с Ферит. Опасявам се, че Ферит сега е искал брачен договор с условието да управлява и нейния дял. Ха да я видим Селин тогава - наистина какво ще прави.
Накрая (не знам кога и след колко сезона) Селин ще намери нова любов. Може би това ще е новия герой, който влиза и който ще бъде свързан с фирмените дела. Дружно ще се справят с Ферит. И накрая Селин и новата любов ще станат семейни приятели със Болатови и ще си живеят мирно и щастливо Simple Smile
За злополуката със стената е ясно, че изпълнител е друга фирма, може би бащата на Каан - и там Болатови ще са невинни.

# 482
Здравейте Simple Smile
И аз си мисля, че въпросът на Селин е свързан с работите на холдинга и онези документи, които държи в ръцете си преди да се отправи към масата за подписване на брака. Възможно е Серкан да я е информирал, че Ферит притежава вече "малък" (според Алптекин) дял от акциите. Погледът на Серкан ми се струва изпитателен и изчаквателен на решение.

# 483
Добро утро момичета,
Аз реших поне до сряда да не го мисля този втори фраг. Смятам, че любовта на Еда и Серкан е достатъчно силна и епична да преодолее всички спънки и препядствия. Така или иначе знаем как ще завърши сериала: един ден Еда и Серкан ще се събудят с две деца в спалнята на докторската къща. Поне в следващия епизод ще има споделена любов, целувки, романтика, щастливи усмивки и т.н..Направо се разтапям като чуя как Керем казва йок, не произнася к и се чува само едно супер нежно йо. Направо песен за ушите и балсам за душата.

Според мен е много по-важно как сценаристите от тук нататък ще продължат да разказват историята. Както е казал Хичкок най-важното в един филм е сценарият и пак сценарият. С МГ видяхме какво се случва, когато имаш добри актьори, но слаб сценарий. Струва ми се, че Айше, поне до момента има много ясна визия и умело преплита нишките, особено като гледаме колко богат на паралели е сериала.Като говорим за паралели, харесва ми този между историите на Еда и Серкан и Енгин и Джерен. Само дето Енгин и Джерен нямаха договорни отношения. И Джерен скри, че е богата както Еда и т.н..
Аз пак блажено се потапям в еп. 11:

Хубав уикенд.

# 484
Доброо утро! Докато чакам палачинките да станат готови, отскачам да погледна какво сте писали и докато стана изчетох всичко ви.
Доста интересни теории вадите и се покриват с моето мнение. Мен ме мъчи въпросът за брата на Серкан, така и не разбрах от какво е починал или може би да е жив - да стане накрая като американските сапунки, уж умрял, а той бил жив. Колкото и да ми е тъпо, че втори фраг не е като първия, сериалът като една истинска турска сапунка, трябва да стане нещо кофти, за да прикове вниманието на зрителя и досега успяват да постигнат това.

Относно МГ и аз съм много разочарована, последните 2-3 епизода са боза, обаче тамън станаха едни интриги и сега да приключват всичко от нищото - надявам се поне на втори сезон, ако е възможно. Аз започнах да го гледам заради Джан - голяма фенка му станах след един сериал, който даваха по нашите канали, а и е доста симпатичен. Grinning Но наистина кофти, имаше толкова много фенове сериалът извън Турция, от него започнах отново да гледам турски сериали...

Нещо от последния епизод за добро настроение през деня:
Скрит текст:
Еда чакайки отговора на Серкан (надявам се да не се повтарям с някого)...

Някой може ли да ми каже сериала с Керем Бюрсин, където се грижеше за някакво бебе, наскоро го бях гледала из нета, обаче забравих името му.

Приятна неделя на всички, продължавам да ви чета и ако евентуално решат да пуснат и 3-ти фраг ще се включа пак.

# 485
  • София
Добър ден и от мен! Flowers Hibiscus
Днес спах до късно и със сутрешното кафе ви чета - много е приятно така! Чувствам се като на раздумка с приятелки. Coffee
Не знам за вас, но загубих ума и дума, когато видях снимките на Керем от последния кадър на втория фраг. Ама че харизма... Много Убав, бре! Heart Eyes
Да направя закуска, да разходим кучетата и следобяда мисля да го посветя на еп. 11. Че снощи по нощите се отказах да гледам. И аз не мисля да си развалям настроението с втория фраг. Чакам си сряда и съм радостна, че ще видим споделена любов между двамата и романтични моменти. Two Hearts

# 486
Доброо утро! Докато чакам палачинките да станат готови, отскачам да погледна какво сте писали и докато стана изчетох всичко ви.
Доста интересни теории вадите и се покриват с моето мнение. Мен ме мъчи въпросът за брата на Серкан, така и не разбрах от какво е починал или може би да е жив - да стане накрая като американските сапунки, уж умрял, а той бил жив. Колкото и да ми е тъпо, че втори фраг не е като първия, сериалът като една истинска турска сапунка, трябва да стане нещо кофти, за да прикове вниманието на зрителя и досега успяват да постигнат това.

Относно МГ и аз съм много разочарована, последните 2-3 епизода са боза, обаче тамън станаха едни интриги и сега да приключват всичко от нищото - надявам се поне на втори сезон, ако е възможно. Аз започнах да го гледам заради Джан - голяма фенка му станах след един сериал, който даваха по нашите канали, а и е доста симпатичен. Grinning Но наистина кофти, имаше толкова много фенове сериалът извън Турция, от него започнах отново да гледам турски сериали...

Нещо от последния епизод за добро настроение през деня:
Скрит текст:
Еда чакайки отговора на Серкан (надявам се да не се повтарям с някого)...

Някой може ли да ми каже сериала с Керем Бюрсин, където се грижеше за някакво бебе, наскоро го бях гледала из нета, обаче забравих името му.

Приятна неделя на всички, продължавам да ви чета и ако евентуално решат да пуснат и 3-ти фраг ще се включа пак.
Сериала се казва "Въпрос на чест". Мафиотско криминален е, но много хубав, с доста психология в образите.

# 487
Здравейте! Благодаря за превода! Той още веднъж затвърди у мен убеждението, че Феро е гад.Не случайно поиска папката с информацията за злополуката с родителите на Еда да остане у него, както и срещата му с Алптекин на която показа ,че знае  за тази му издънка и дъртия Болат клекна аламинут.Като добавя, че е приятел на Каан, че Перушана неведнъж го пренебрегва  заради Серкан и засягаше мъжкото му достойнство , та очаквам всякакви гадории от него.
  Крайно време  е Селина да се ориентира на някъде .Омръзна ми и все повече ме дразни това нейно мотаене. Айдан ѝ пълни главата с напразни надежди и тая се лови на всяка нейна дума.Толкова ли не може да усети и разбере, че Серкан не я обича като жена , а като приятелка, съдружничка и т.н.
  Разочарована съм от лелята.Личи си мардинската жилка- опитва се да се меси в живота на Еда. Демократичното възпитание и свободата ,която демонстрираше в началото, отстъпиха на  мардинските  нрави.
Колкото до Айдан и Алпекин - трябва им един студен душ ,за  да се освестят и приземят ,особено Булатовица.
 Хубав ден!

# 488
Здравейте момичета..чета,чета и пак чета,но няма да се уморя да твърдя,че Феро не обича Селин и се е залепил за нея като тръмплин за холдинга...дреми му,че не го обича неговата цел е холдинга и се страхува ако загуби тръмплина си та затова търси начин да се докопа и без нея....той не е толкоз умен ,че да фалира холдинга...богато е семейството му не той....не е узрял още да се състезава със Серкан.....пишете ,че за злополуката няма вина бащата на Серкан е как да няма вина щом е покрил случая това не се ли счита за вина....Аз съм си оптимистка и вярвам в любовта на ГГ и никой,ама никой не може да ги раздели за своя угода....това да не е разделно хранене ааа Simple Smile....Селин докато разбере посоката на сърбежа си,ще свърши сериала с една дума до край,ще се лутка,защото е жена без собствено мнение и много ограничена до сега не видях нещо в умствения багаж да ме впечетли та както казват Хубост къща не храни ,требва се и акъл.....момичета не се отчайвате и не си сваляйте розовите очила бъдете оптимисти,защото Керем ,за да се съгласи да играе тая роля то съм сигурна,че доста я е премислял....аз Керем го следя от мноооооого години и преди години му бях изгледала всичките проекти..следя го защото ми е любимец,харесвам го ,а обожавам рижави хора....Ханде никокога не ме е грабвала заради нея съм спирала да гледам сериал,но тук ми промени мнението и си я сложих в графа любимци....слънчев ден и ви прегръщам, тъй както Серкан би ви прегърнал....

# 489
Здравейте момичета! Фрага, ни кара доста да се замисляме и да се чудим какво ли ще се случи, но както всички знаем, нещата там са подвеждащи така, че очаквам изненади от епизода. Керем и на мен ми е любимец. Аз не гледам турски сериали, както бях казала, съм гледала само няколко. Има малко актьори с такава харизма, а той определено я има вповече Simple Smile Харесвам го и външно, не е от онези сладникави перфектно изглеждащи мъже , просто е комбинация от чар, хубаво тяло, изразителна физиономия и естественост, но първото нещо което ме привлече, беше неговият талант. За Ханде, мога да кажа само, че се справя много добре и изглежда страхотно, въпреки, че съм фен на друг типаж. И аз като вас, се надявам да се изгради добра история, която да задържи зрителският интерес и да се насладим по-дълго на тези прекрасни актьори. Харесвам всички и мисля, че каста е много добре подбран. За МГ хвърлях по едно око, заради Джан , който в птичката ми хареса, но мисля, че там наистина сценария куца, въпреки, че според мен и там каста е добър. Жалко за сериалчето, беше леко и ненатрапчиво, просто за разпускане.

# 490
Аз виждам изненада в погледа на Еда - дали Селин не е казала "не"?

Но ако сте прави за Ферит, може да я е принудил, да я изнудва. Серкан да се е оказал прав и тя да се чуди кое да рискува - личния си щивот и щастие / или холдинга.
Но на снимката с документа тя е сама - не знам кой й е дал този документ - Серкан ли, Ферит ли, Алптекин ли... но изглежда замислена:

И въпреки това влиза усмихната, сяда на масата усмихната - все едно е готова да каже "да".

После явно почва да се колебае. Сетих се, че на рождения си ден - Серкан й каза:
"Понякога си мисля, че си с Ферит, само, за да ме ядосаш. Ако все още искаш да останеш годеница на Ферит, тогава ще те помоля да продадеш акциите си в холдинга. Или ще ми ги продадеш по собствена воля, или рано или късно ще си ги взема сам. Ферит е партньор на Каан Карадаа. Не познаваш ли Каан Карадаа? Не знаеш ли какви щети може да причини? Освен това, честно казано, Ферит не ти подхожда."

Селин опредили това като "егоизъм" и "жестокост". Тя тогава каза, че има доверие на Ферит.

Ферит в началото ми се струваше много влюбен в Селин, но тя на няколко пъти разби сърцето му. Първо я чу в конюшнята да се обяснява. После явно ще я чуе и в офиса...
Не знам как би искал да остане с жена, която не го обича?
В 5 еп в Анталия Ферит пита Селин - иска ли да се върне при Серкан, питаше се дали Селин го обича достатъчно. Попита я дали го е вкарала в холдинга, "за да накара Серкан да ревнува"? Каза и че е "разбиращ, модерен човек, но всичко си има граници". Помоли я, ако все още обича Серкан, да не си играе игрички с него".
Селин му обеща, че няма такова нещо. А излезе, че е точно така.

Мисля, че е преминала границата на толерантността на Ферит...

# 491
Здравейте, нова съм и няма да овъртам много. Във втория фраг, когато Айдан чете документа за злополуката там пише "Еда Йълдъз", но освен това е и датата 14 август 1997. Знаем, че Еда е родена на 8 май същата година. Така че, нещо не ми се връзва. Не е рождения й ден, нито пък смъртта на родителите й, защото тя казва на Серкан в 10 епизод, че когато е разбрала за смъртта им ги е чакала скрита в килера, за да ги изненада следователно трябва да е била на една що-годе мислеща възраст, а и нали били починали в катастрофа. Та въпросът ми е дали просто сценаристите искат да ни подведат и реално едното да няма нищо общо с другото. Съжалявам, ако има провописни грешки просто доста бързам

# 492

Нова от Ханде

Това, че има несъотвествие в датите, много често се среща е турско дизи. Непоследователност, объркване от страна на сценаристи или друга причина. Не се връзвайте на датите и годините, може и въобще да не им отдадат значение.

# 493
Момичета, извинявам ви се много, ако вече има такъв пост и съм го изпуснала, но дали някоя от вас може да ми каже как се казва песента, която звучи в началото на 11 епизод, когато Еда и Серкан са в колата и тя го поздравява с нея, както и коя е изпълнителката.
Много ви благодаря предварително.

# 494
Момичета, извинявам ви се много, ако вече има такъв пост и съм го изпуснала, но дали някоя от вас може да ми каже как се казва песента, която звучи в началото на 11 епизод, когато Еда и Серкан са в колата и тя го поздравява с нея, както и коя е изпълнителката.
Много ви благодаря предварително.
https://www.youtube.com/watch?v=oETo3G0wmDo

Общи условия

Активация на акаунт