Вече тотално се обърках.
* а и имената на родителите в документа не са с фамилии.
Еда е без родители, Алптекин може да се е замислил, все пак от Мардин е, може да е свързал нещата.

съвсем се вкарах във филма вече 
Ами да, само тези ромкоми съм гледала, защото през последните няколко години се открехнах на този жанр и дефинитивно приключих с драмите. Признавам си, че съм капризен зрител и трудно си харесвам/избирам сериал. Това важи за сериалите по принцип, без значение чия продукция са.
Обикновено, като започна един сериал, искам да го догледам, но с турските не ми се получава - или снимат много епизоди и ми омръзват, или ме губят, като се почне с драмата. Преди години имах повече търпение и интерес да гледам такива неща. Турската версия на “Кварталът на богатите” го изгледах целия и много ми хареса. Мисля, че и към днешна дата бих го оценила, но не знам дали бих имала нерви да го гледам. Другият, по който бях зарибена като студентка (помня, че бях около 19-20 годишна), беше Огледален свят - мислех си, че е топлата вода на всички сериали.
Будех се и заспивах с Ферия, сигурно съм гледала всеки епизод по минумум 3 пъти, не можах да се примиря с финала на втори сезон и с жалкия опит за трети сезон без Хазал Кая. Към днешна дата се смея на себе си и се чудя как съм издържала подобна драма и то в почти 70 епизода. Ама нейсе... За първи път обаче следя сериал в реално време и самата аз съм изненада от себе си. Обаче разбирам следните неща за мен и живота ми в момента - очевидно имам нужда от романтика, от красива и споделена любов, от малко комедия, от съвсем малко драма, от лесно разрешими проблеми и добри приятели. Слава Богу, всичко това си го имам! Навремето са ми казвали, че харесвам жени, на които приличам (чисто визуално). Е, явно така съм и с избора на сериали - харесвам това, което ми се случва в живота, и нямам нужда от излишна драма, както в живота, така и на екрана.
Дори, като се замисля, има някаква логика в избора ми на сериали, която осъзнавам на този етап - някак си винаги избирам сериал, в чийто сюжет се припознавам. Може да не е на ГГ, но нещо във филма прилича на мен и моя живот, затова ме грабва да го гледам.

Повярвах им! Мисля, че и двамата оживяват по идеален начин образите си. 
, с чаша вино и топли чорапи:stuck_out_tongue_winking_eye:
, а отвътре да ни е топло и слънчево:sunny:
явно защото е постоянно с дълги ризи
[img]//cdn.bg-mamma.com
Страхотна е химията, колкото повече ги гледам, толкова повече не мога да им се нагледам:couple_with_heart:
Добро утро, прекрасни момичета 

, сватба и отново любов