Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 36 027
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Щом не празнуваха рожден ден на 14 август - може би тогава е реалният рожден ден на Еда. И Алптекин държи реалните данни. Тя нали крие фамилията си, може би не празнува истинския си рожен ден. Празнува - този който тя е избрала - може би любима дата - нещо хубаво и се е случило на 8 май и затова е избрала тази дата.
Вече тотално се обърках.

* а и имената на родителите в документа не са с фамилии.
Еда е без родители, Алптекин може да се е замислил, все пак от Мардин е, може да е свързал нещата.

# 556
Сега ми хрумна , да не би името на Еда да е Еда - Йълдъз Йълдъръм , но тя да използва само двете си лични имена както Анджелина Джоли ( Анджелина Джоли Войт е истинското и име ) .Сега се сетих и за актрисата Еда Едже , Едже е второто и лично име , фамилията и я забравих , беше дълга и трудна .

# 557
  • София
Надявам се правилото за летните сериали да не важи при нас! Не ми се гледат излишно дълги сериали - и аз не си падам по разтягането на локуми, но със сигурност историята тук ме заплени и ми се да имаме поне 30 епизода с планиран и хубав край. Ще видим... Simple Smile

# 558
Филипини, това с имената го предположих преди ден два.

# 559
И аз мисля, че е логично това с летните и зимните сериали.
За мен е в пъти по-добре един сериал да е от 20-30 серии, но да е с хубав финал, а не излишно разтакаване на сюжета. Това с рейтингите не ме кефи като подход. Колко сериали така ги спряха и е дразнещо поне за мен, защото ако нещо ми хареса, те вземат, че го спрат. Така беше със "Соколов хълм", който имаше чудесен потенциал.
В пъти повече предпочитам един сериал от 20 серии, но с добър сюжет и финал, а не премъчени и излишно удължавани и накрая да го урезилят. Сега това става доколкото разбирам с "Вятърничав".
Бърборанка наистина ли само тези двата си гледала? Мога да ти дам още идеи ако ти се гледа. Тъкмо докато чакаме преводи да има какво да гледаме. "Навсякъде ти" го захванах и аз-не ме грабна.
Това със сценария в движение и непрекъснатото следене на рейтинги наистина звучи много напрягащо. Явно си им е начин на снимане, защото съм го забелязала през последните години, че турците такъв си им е подхода.
И аз не смея да си кажа, че гледам турски сериали-ще ми се смеят. Истината, че хората си представят точно тези дълбоките драми и си мислят, че всичките сериали са им такива, а не е така. Лично аз мога да кажа, че през последните 4-5 години гледам и съм изгледала страшно много турски сериали и ги смятам за едни от най-добрите.
Да не говорим за актьорите. Вече и по цял свят интереса е огромен, какво беше с 1000 и 1 нощ, после Великолепния век–моя топ сериал, с който при мен започна всичко. И така...
Силно се надявам нашите да имат едни 30 серии макс и да го приключат добре.

# 560
Силно се надявам семейство Болат да не са виновни та дори и косвено за смъртта на родителите на Еда и да завъртят сюжета и да се окаже ,че е нелепо съвпадение или някакво недоразумение. Иначе става голяма драма. Колко трябва да си добър ,че да простиш подобно нещо ,а да не говорим и да се сродиш с това семейство. Просто ще е нереално Confused

В крайна сметка може да не е по вина на архитектите , а някакво покушение умишлено срещу тях  , поднесено като инцидент Joy съвсем се вкарах във филма вече Joy

П.п. в сряда май ще пишем в тема 40 с този темп Hug

# 561
  • София
Мис Каролин, давай с предложенията за вълнуващи ромкоми - имам време, мога да си позволя още един сериал, паралелно с нашия. Simple Smile Ами да, само тези ромкоми съм гледала, защото през последните няколко години се открехнах на този жанр и дефинитивно приключих с драмите. Признавам си, че съм капризен зрител и трудно си харесвам/избирам сериал. Това важи за сериалите по принцип, без значение чия продукция са. Simple Smile Обикновено, като започна един сериал, искам да го догледам, но с турските не ми се получава - или снимат много епизоди и ми омръзват, или ме губят, като се почне с драмата. Преди години имах повече търпение и интерес да гледам такива неща. Турската версия на “Кварталът на богатите” го изгледах целия и много ми хареса. Мисля, че и към днешна дата бих го оценила, но не знам дали бих имала нерви да го гледам. Другият, по който бях зарибена като студентка (помня, че бях около 19-20 годишна), беше Огледален свят - мислех си, че е топлата вода на всички сериали. Joy Будех се и заспивах с Ферия, сигурно съм гледала всеки епизод по минумум 3 пъти, не можах да се примиря с финала на втори сезон и с жалкия опит за трети сезон без Хазал Кая. Към днешна дата се смея на себе си и се чудя как съм издържала подобна драма и то в почти 70 епизода. Ама нейсе... За първи път обаче следя сериал в реално време и самата аз съм изненада от себе си. Обаче разбирам следните неща за мен и живота ми в момента - очевидно имам нужда от романтика, от красива и споделена любов, от малко комедия, от съвсем малко драма, от лесно разрешими проблеми и добри приятели. Слава Богу, всичко това си го имам! Навремето са ми казвали, че харесвам жени, на които приличам (чисто визуално). Е, явно така съм и с избора на сериали - харесвам това, което ми се случва в живота, и нямам нужда от излишна драма, както в живота, така и на екрана. Simple Smile Дори, като се замисля, има някаква логика в избора ми на сериали, която осъзнавам на този етап - някак си винаги избирам сериал, в чийто сюжет се припознавам. Може да не е на ГГ, но нещо във филма прилича на мен и моя живот, затова ме грабва да го гледам. Animal Frog

# 562
Ако Фифи е помогнала на Еда за нова самоличност ,то Айфер ""къде е била " ,спала ли е или още спи .?!?! Ако  е  истина ,то е с нейно  знание .

За какво беше тази "изява " на честност и достойнство спрямо Айдан ?!?! / не ,че  Айдан не си
заслужи "бруленето "/

Достатъчно искрена беше в поведението си , а сега какво ще  излезе ......  До  сряда .....

# 563
Лека нощ , момичета

# 564
Лека нощ и от мен:

# 565
Момичета, прочетох ви:yellow_heart:

Неусетно в захлас минаха любимите ми минутки, време на удоволствие и релакс в компанията на любим сериал.
Епизод 11-ти, не знам как да го опиша, просто искаш да не свършва, като, когато видя морето и чуя шума на вълните в летните дни след  зимата. Nature Sunrise

Гледайки през мрежа от сълзи и подсмърчане, мога да кажа, че изживях всяка тяхната емоция, така ме докоснаха и развълнуваха, сякаш всичко това се случва на мен. Страхотни Керем и Ханде Blue Heart Повярвах им! Мисля, че и двамата оживяват по идеален начин образите си.

Сериала си следва своя път, така добре ни го поднасят, с такава последователност, сякаш бавно с много мисъл редиш пъзел,напасваш цвета, формата и големината, премисляш всеки детайл, понякога случайността ти помага, дава ти знаци. Мислиш за фона, светлината и красотата на цветовете.Акцентираш върху темата, но внасяш и разсейващи подробности и накрая когато погледнеш, виждаш една перфектно завършена картина. Участниците в платното оживяват и ни поднасят една история за любов.
Удоволствието от гледането на тази картина идва от умелото изпълнение на идеята. Обичам този сериал! Има толкова много нежност и красота. Purple Heart

Надявам се да продължи все така, любов и радост да ни носи, без излишна драма и напрежение. Сценария да издържи на конкурентния, да ни поднесат още хубави, смислени, интригуващи, пълни с любов епизоди. Да се насладим на тази приказка през зимните студени дни:snowflake:Nature Snowman, с чаша вино и топли чорапи:stuck_out_tongue_winking_eye:Wine Glass, а отвътре да ни е топло и слънчево:sunny:

Винаги съм се изненадвала, как е възможно сценария да се пише в процеса на работа, спрямо рейтинга,несериозно е.
Така се подвеждат и актьорите, те все пак прочитат някаква предварително написана линия на историята, когато се съгласяват да играят даден образ в дадена история. Те приемат за едно, а може да се окаже, че ще играят съвсем друго, нещо което не им допада и не по вкуса им.
Пожелавам  на  Керем и Ханде и на всички останали участници в сериала да играят по страхотен, с потенциал сценарий, а Айше Кутлу да продължи да пише тази приказка със своя оригинален похват.

Лека нощ Nature Last Quarter Moon With Face

# 566
  • София
Момичета , разглеждам групата във фейсбук и попаднах на тази снимка , изобщо не съм забелязала , че Керем има татус на ръката Astonished явно защото е постоянно с дълги ризи Grinning[img]//cdn.bg-mamma.com

Среднощен привет от мен пишещи момичета! Nature Stars
Явно не само в Instagram, Twitter, vk.com и други социални мрежи редовно отчитат своеобразни рекорди свързани с интереса и гледаемостта на епизодите и трейлърите! Като гледам и темата скоро ще отчете рекорд, една тема за една седмица! С такава скорост запълвате страниците със снимки, мнения, предположения, анализи, конспирации и т.н, че за ангажираните любителки на сериала става все по-трудно да ви догонваме с всичко споделено! Благодаря ви за всичко написано!

В отговор на mikipoli за татуировката на Керем Бурсин. Вижда се и още как, особено в епизода сниман в Анталия! На лявата му ръка е (както се вижда на снимката), направена доколкото си спомням през 2019 год. и надписа представлява стих от великия и много уважаван в Турция поет и суфистки мистик Руми (Джалал ад-Дин Мухаммад Руми). Оригиналният текст е: "Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!". С помощта на google translate текста на български език звучи: "„Или изглеждайте такива, каквито сте, или бъдете такива, каквито изглеждате!“.
Надявам се да съм била полезна с тази информация!
Хубава вечер и спокойни сънища! Sleeping

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 02:02 от nrgmama

# 567

druon, мила, какъв сън след този прекрасен клип, който си ни донесла HugСтрахотна е химията, колкото повече ги гледам, толкова повече не мога да им се нагледам:couple_with_heart:
Сладки сънища:blush:

# 568
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus
Снощи продуцентите на сериала са пуснали нов ребус с емотикони

Ще имаме целувки, любов, много любов, студен душ, някой ще го боли главата Wink, сватба и отново любов
Хубав ден Flowers Hibiscus

# 569
Добро утро, момичета Flowers Rose
Благодаря за превода от сърце. Страхотен епизод!
Благодаря и споделеното от всички пишещи в темата - коментарите ви правят сериала по- интересен / поне за мен/. Flowers Rose

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 08:32 от Snimi

Общи условия

Активация на акаунт