Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 35 970
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
В Инстаграм са качили сцената. Там целувката си се вижда хубаво. Ох, няма да се спи тази вечер от вълнение. Joy

Линк (този момент ще си го въртя на риплей до откат) > https://www.instagram.com/p/CFfjVz3KNo0/?igshid=ruqwjnxhwyge

И тези погледи на Керем след целувката. Дайте да гадаем тях сега. Първият е нещо от сорта “няма връщане, признах си”. Вторият е “Еда, обичам те и знам, че изпитваш същото”. Ах, ах, ах!!! Heart

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 00:06 от Бърборанка с розови очила

# 106
Той какви физиономии прави, тя какво си върти главата ? Ще ги пребия! Да се взимат вече, поне за една серия, после може малко да ти разделят, но поне една серия да ги видим истински влюбени и щастливи.

# 107
  • София
Уф, целувката, прекрасно, но нещо след това не ми се харесват мимиките им и особено на Еда...заклати многозначително глава..
Напразни тревоги...фрагът ме опроверга...слава богу...

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 00:40 от Gugutka52

# 108
  • Плевен / София
В Инстаграм са качили сцената. Там целувката си се вижда хубаво. Ох, няма да се спи тази вече от вълнение. Joy

Линк > https://www.instagram.com/p/CFfjVz3KNo0/?igshid=ruqwjnxhwyge
Който може да направи гифче....това си е за първа страница на темата Kissing Heart

# 109
https://vk.com/video117912099_456239279
Да я видим пак тази дългоочаквана целувка..

# 110
В Инстаграм са качили сцената. Там целувката си се вижда хубаво. Ох, няма да се спи тази вече от вълнение. Joy

Линк > https://www.instagram.com/p/CFfjVz3KNo0/?igshid=ruqwjnxhwyge
По FOX дадоха още от целувката - реакцията на Серкан е  УАУ Simple Smile Всъщност и в Инстаграм е цялата. Мен много ми допаднаха мимиките и реакциите им след целувката. Някак си и двамата не повярваха, че най-после са си признали.

# 111
Погледът на Еда ме кефи Cupid

Любов, любов Gift Heart

# 112
Записвам се и аз по никое време Grinning

На мен също ми спря точно накрая. Но след рекламите изгледах пълния вариант.
Ураааа... все едно накрая той си мисли ее, признах си. А тя-знаех сии Grinning

# 113
В бележката рускинята преведе че е написано "Гледай на мен не с очите, а със сърцето си" Може да е цитат от Малкия принц.
Завърта се втория кръг на интригите /по-гадния/ - с тайната за смъртта на родителите на Еда.
Алптекин се занимавал с големи строежи и наел външен изпълнител, който не свършил работата качествено и стената се срутила. Подозирам, че първи Ферит ще научи кои са загиналите и ще го използва като коз.
Замислям се, дали Мардинската баба не е организирала покушение срещу децата на Алптекин, но Серкан да се е оттървал по случайност. Може би и за това така експресно са го изпратили в чужбина - за да го спасят от отмъщението. Лошо като напиша сценария почти до края, остава ми само да следя кое ще изплагиатства Айше Кутлу Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 114
Песента е за дизито правена, доколкото виждам. Затова така точно им пасва текста

You noble kagan noble,                                                         Ти си хан от знатен род, аристократ
I just bloomed.                                                                        Просто разцъфнах като цвете
Would it be, what would you say?                                        Какво ще кажеш, ще се получи ли?
Do you like me too?                                                                Ти харесваш(обичаш) ли ме също?

You took a good look,                                                             Погледна ме веднъж
Then you ran away from love immediately.                         и после веднага избяга от любовта.
We don't have a deal, okay,                                                     Договорът ни приключва
If you fell in love with me too ...                                             Ако и ти си се влюбил в мен...

We started with hate                                                                Със теб започнахме с омраза
I could not feed myself.                                                           Дори не можех да се храня
I'm waiting to open                                                                   Чакам да отворя,
Even if you come and knock on my door.                             Ако дойдеш да почукаш на вратата ми.

We started with hate                                                                 Със теб започнахме с омраза
I could not feed myself.                                                            Дори не можех да се храня
I'm waiting to open                                                                    Чакам да отворя,
What would it be if you knocked on my door.                       Какво ли ще стане ако почукаш на вратата ми

Преводът на английски е с гугъл. Ако има неточности се извинявам.
Само се допълвам, че Еда, пускайки радиото каза "Следващата песен ще бъде за теб"
RENI_BG Благодаря за корекцията на първия стих

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 09:39 от blue`

# 115
  • София
Абе не знам за вас, ама се радвам все едно мен е целунал и аз съм го чакала един месец да го направи. Joy

# 116
Бърборанке, не един, два и половина чакахме Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 117
  • София
Благодаря за превода,добре е да разбереш сериала.Но сближаване,разкриване и обяснение чак боли от развитието на сериала.Казват че няма радост без болка и усмивка без тъга.Точно след болката от заминаването дойде радостта от обяснението,и задоволството от тази обикновена показваща доверире/за Серкан/ това е изключително /целувка и започвам с притеснение да чакам следващия епизод.Дано СЦ им дадат на тях и на нас поне една серия да се радват на признатата ,споделена любов,че тъгата вече  ги дебне.

# 118
Хаштаг - моод

# 119
Леле , фурии , не мога да ви настигна Heart Eyes . Ако някой ми беше казал преди 2 месеца ,че толкова ще харесам тази двойка , никога да не съм повярвала . Започнах сериала заради Керем , когото харесвам и спрях да гледам в Градът заради неподходящата партньорка . От Ханде очаквах само да краси екрана , но тя ме изненада приятно , учи се момичето и става все по-добра .Надявам се да не се главозамае от този успех и да продължи да се учи .
БЛАГОДАРЯ на Розичка за уютната къщичка Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom
Благодаря на Севги за превода Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom
А, и аз харесвам новия .Много е чаровен , гледала съм го в сериал с Асллъ Тандоан , Едже на Танер Олмез годеницата и Небахат Чекре . Сериалът не изкара много но беше по мотиви от един известен филм " Ръката , която люлее люлката '' .Впрочем беше интересен , но комшийте не ги разбирам много ...

Общи условия

Активация на акаунт