https://vk.com/video-158229374_456243489

прекрасен анализ си направила. Много съм съгласна с теб. За любовта - за мен те се харесаха още като се видяха. Но опознавайки се малко по малко се влюбиха. То няма точен момент. Просто всички малки неща, които преживяха и споделиха се натрупаха към физическото привличане и се получи тази взривоопасна комбинация. 
Бърборанке, 
взе ми думите от клавиатурата (отново)
За мен лично, тази целувка трябваше да бъде доста по- страстна, така си я представях аз, може би заради това, че правя аналог с "В очакване на слънцето". Фрага на следващият епизод е чудесен, но много неща се загатнаха в последният, както вече сте отбелязали и се страхувам тази прекрасна история да не се превърне в драматична.. По отношение на влюбването на нашите герои мисля, че си беше любов от пръв поглед.
не се позволяват много целувки по устата по сериалите
особено , ако се излъчва по TRT , там дори една няма, само държене за ръце маааксимум целувка по бузата
Режисьора умишлено я е заснел така в далечен план , предишните две също бяха така , но пък какъв фон бяха избрали , на залеза

и ще се наслаждавам на 

, тези дни ще си спретна маратон, за да открия момента, в който Еда започна да се променя към Серкан