Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 36 040
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, чета коментарите ви с удоволствие! Съгласна съм с всички ви, играта на Керем е невероятна!
Знаете ли като гледам сериала нещо в мен всеки път се разтреперва при срещите на Серкан и Еда. Тези погледи, тези неизказани чувства до момента, има толкова много изразителност в погледите им, дори и в хвърлените думи звучащи уж "без смисъл" . Тази болка в очите на двамата при всяка раздяла. Любовта не може да се крие. Може би и затова толкова ме грабна този сериал, един от малкото, които са успявали да ме задържат. Не знам дали е защото двамата ГГ си пасват така...
Последният епизод го гледах и на английски, защото нямах търпение да чакам, и днес с бг субтитри, и двата пъти ме болеше така все едно аз се разделям с любимия си мъж!

# 526
  • София
Ох, това с бременноста на Селин и с инфаркта на Алтекин не мога да го оставя без коментар! Joy Смея се, ама ми се плаче... Колко ли латино-американски бози (без извинение) и турски драми са гледали въпросните дами, пуснали тези теории?? Затова си гледам ромкоми, а не Чукур или Есмералда (съжалявам, ама за този латино сериал само се сетих). Laughing Нямам нерви за пошли интриги, свръх драми, смърт и криминалета. Силно се надявам нашият сериал да не завие в подобна посока. Но с таланта на Айше се съмнявам. Според мен ще гледаме история, подобна на Любов под наем, с хубав край. Wink

# 527
Ако трябва да разглеждаме под лупа играта, то и Керем не е много страстен в последната сцена. Седи доста статично, а единия му крак е леко изпънат напред като за опора, сякаш да изкара продължително време притиснат в Ханде, докато трае снимането. Неговата игра след "Влюбен съм като луд в теб" я спасява физиономията "Вай бе", която направи. След като гледах Ханде в 6-те серии на "Азизе" съм убедена, че тя може много. Просто играта зависи от ролята, режисурата и партньорското взаимодействие.
Лепна й се етикет на хубавичка статистка заради ромкомите, с които стана известна. Но това е малко като етикета "богата глезла" на Джерен. Просто нещо на пръв поглед.
И две неща от Инстаграма на Неслихан Йелдан, изпълняваща ролята на Айдан:
Flowers Hibiscus "Това не е реално, а изкуство. Създаваш, даваш живот на образа. Всяка седмица очакваш какво ще правиш, кажеш, облечеш. Ето къде влиза в действие вашето лице, глас, език на тялото, изпълнение. Трябва да обичам всяка жена, която играя. Те минават през тялото ми, използват дъха ми, душата ми, предишните ми житейски преживявания. Ако е грешно, трябва да се преструвам, че е правилно, да покажа причината защо.
Душата си давам под наем във всяко представление. И искам да мога да го правя цял живот. Това е като любовта, това че е професия не е достатъчно обяснение."
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus Този коментар е още от 10 септ. "Свикнали сме с коментарите на турската публика, докато излъчваме обичан сериал, за който сме работили.
Но ... получаване на съобщения на английски, италиански, испански, арабски и т.н от цял свят едновременно с излъчването на сериал ми се случва за пръв път. Благодаря на всички, които допринесоха и много любов към чуждестранната публика."
Актьорите от турската индустрия май едва започват да осъзнават какво им се случва в международен план, когато проекта се хареса.

# 528
  • София
Честно казано, истинското мерило за един проект (било то сериал или игрален филм) е международната оценка. Турската публика отдавна се е наситила на продукциите си - та те бълват една след друга, а и актьорите са г/д едни и същи. Освен това всички познаваме предпочитанията на турския зрител.

И още нещо - като кажа на някого, че гледам турски сериали, получавам едни странни погледи и ехидни усмивки. Това е така, защото повечето хора свързват турските сериали с драмата от латино-американските. Общо взето - боза. А на почит в момента са модерните сериали на Нетфликс и НBO. Само че турците правят филми за всеки вкус. Да не забравяме, че вече снимат съвместно и с Нетфликс. Ромкомите също са стъпка напред в турската кино-индустрия. Имат и психо-трилъри. Просто драгият зрител е много капризен. Аз, например, не се впечатлявам от произхода на филма, а от качеството му. Гледам както американски, така и европейски сериали, а също и турски. Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 18:13 от Бърборанка с розови очила

# 529
Попаднах на още версии, освен бременността на Селин, инфаркта на Алптекин и преглед на Еда:

- Серкан е в болница натровен от Ферит с ягоди Flowers Strawberry
- Енгин е в болница счупил си е пръста на другия крак, бързайки за среща с Пъръл.

Но ми се струва, че инцидентът не е свързан с Еда, защото по същото време, по което снимат в болницата вървят и снимки в дома на Еда. Ако Еда беше в болница - нейните приятелки и лелята щяха и те да са в болницата.

Има ли някакъв инстаграм профил sencalkapimi.bg или нещо от сорта, да го харесаме и да го следваме? Ако някой създаде или знае за съществуващ такъв непременно да сподели да го последваме.

# 530
Инстаграм стори на Керем:

Относно болницата, аз предполагам, че е за преглед на Еда. На снимките в дома на Еда днес били само Фифи, Джерен, Мело, лелята и Ердем.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 18:37 от druon77

# 531
  • София
Това с бременността на Селин от Серкан ме разсмя до сълзи...
Аз мисля, че те не са се целували, та камоли за друга интимност...

# 532
Минавам като цветарка набързо, да ви поздравя с нашите любимци.

Взеха ми дните, нощите, съня и не мога да се концентрирам, а имам тест утре. Bowtie Каквото и да правя все си търся повод, да проверя в инстаграм има ли нещо ново. Тук рефрешвам на 3 минути и с нетърпение чета всичко, което сте сътворили. Просто ашк... Purple Heart

# 533
Мен ме озадачи погледа и реакцията на Еда след прицнанието-някак измъчена, едновременно с това изненадана, шокирана и щастлива, но щеше да се разплаче. Това ме навява на мисълта, че отговоря й може да не е непременно положителен.
Ще отида да изгледам фраговете на другите серии, да видя какво е излязло.

# 534
В Туитър пише, че снимат в болницата, пред операционната, защото Алптекин е получил инфаркт

И едно забавно клипче:
https://twitter.com/i/status/1310120313829511170

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 19:18 от mi_si

# 535
А според мен, погледът и цялото й лице беше измъчено, но щастливо в последния кадър. Ама то малко ли се мъчиха един друг?  Smile  То не бяха въпроси на въпросите, гадаене по песни, книги и цветя, то не бяха нерви... А неговите благи очи направо излъчваха светлина - и той доволен от реакцията й на целувката.
На мен друго ми направи впечатление и не мога да си го обясня. Серкан на сутринта след паник атаката рече, че не си спомня да е искал Еда да остава през нощта при него. Обаче ... при пътуването към Селин, след песента, изникна спомена точно за това бълнуване и ... свърна от правилния и логичен път.

# 536
Аз мисля, че на сутринта той наистина не помнеше нищо. А после изведнъж докато пътуваше към срещата със Селин спомените започнаха да изплуват и на едно кръгово май рязко обърна посоката. Как в милионния Истанбул попадна точно зад таксито на Еда обаче е пълна мистерия Wink Simple Smile
Аз сега изгледах годежния танц. Още тогава Серкан се обясни в любов. На въпроса на Еда съжалява ли за годежа неговия отговор беше категорично "хАир". Хареса ми и начина, по който изиграха танца и начина по който са снимали танца. Направило ми е впечатление, че турците не могат да танцуват валс, блус, танго. Поне тези дето съм гледала в сериалите де. Движат се като дървета, нямат никаква пластичност. Не видях такава дървеност обаче в танца на Еда и Серкан. Пиша им бонус точка. Simple Smile

# 537
Да, Серкан си спомни,  отделно бележката на Еда, песента в колата, много му станаха знаците  Grinning
Аз мисля , че Еда беше решила да остане след бълнуването на Серкан , тя го прие като признание , че има чувства към нея , затова беше и усмихната като се събуди,  но той я попари със студена вода като й каза , че не помни нищо Confounded

Кукличка това е профилът в инстаграм
Много съм бавна , сега загрях   че търсиш нещо на бг Joy мисля че няма , само фб страница , но не я следя,  тук се информирам по -добре Blush

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 19:42 от mikipoli

# 538
Пак в сферата на вероятностите, ако Алптекин / актьора беше бащата на Джан Дивит в РП/ е получил инфаркт, редно е Серкан да поеме управлението на холдинга. Точно да има време да обърне внимание на Ферит и любимата му екс и настояща ашкъм. И там някъде до него Еда, ако не я прати да учи в Италия и имайки в предвид ковид ситуацията може и да е онлайн.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 20:25 от Slawena

# 539
Пак в сферата на вероятностите, ако Алптекин / актьора беше бащата на Джан Дивит в РП/ е получил инфаркт, редно е Серкан да поеме управлението на холдинга. Точно да има време да обърне внимание на Ферит и любимата му екс и настояща ашкъм. И там някъде ди него Еда, ако не я прати да учи в Италия и имайки в предвид ковид ситуацията може и да е онлайн.
Flushed  Тойбе...тойбе...

Общи условия

Активация на акаунт