Кире голям шебек просто...

Мисля,че Селин ще избяга от сватбата или ще каже,че не може друг вариант Ферит да я зареже публично пред всички което ще е доста гадно,но справедливо..,но тази сватба няма да я бъде...

Селин каза предните серии, че е на диета, по-вероятно е да припадне от глад , отколкото да е бременна 
в един от лайфовете бяха споменали, че редовно кара скейт на сета, постоянно се разхождал с него, явно го ползва за по-бързо придвижване

Аз съм си такава - емоционална, експресивна и си казвам това, което ми е на сърце.
, което е много хубаво/, но това си е моето мнение. Ханде не съм я гледала в нито един проект, не съм я следила. Загледах се в сериала покрай Керем и коментарите в темата. Макар и Керем да не съм го следила, познат ми бе само от клюките около връзката си със Серенай Саръкая. Харесва ми играта му, лекотата с която се справя с образа на Серкан Болат. На фона на неговата игра Ханде има какво да научи. Относно последната сцена, ами нито бутането на Серкна ми е убедително, нито пък когато тръгва да си ходи. Направено е някак заучено, казал режисьора така, така ще бъде. Не казвам, че като двойка не ги харвесвам, добре се сработват, харизматични са по своемо и двамата. Много писах, а не обичам. По ми е хубаво да ви чета. 
Ама... това е положението! Който може, да ме търпи, че сама понякога не успявам.
По повод “бутането” и “тръгването” в последната сцена на еп. 11, на мен си ми бяха много естествени - Еда знае, че това трябва да направи, но отвътре не й се иска. Накрая не се сдържа и му го каза - “дай ми само една причина, за да остана, само една”. Това искаше тя в последно време. Дори не съм сигурна, че очакваше да чуе “влюбен съм в теб”, а по-скоро - “остани”. Но така ги виждам аз нещата. Всеки може да интерпретира посвоему.