Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 36 044
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Снимат в болницата....
Кире голям шебек просто...Satisfied
Мисля,че Селин ще избяга от сватбата или ще каже,че не може друг вариант Ферит да я зареже публично пред всички което ще е доста гадно,но справедливо..,но тази сватба няма да я бъде...

# 511
О, това за бременността е абсурд, не ми се вярва.

# 512
Магия, и на мен не ми се вярва, но те чак се карат, други се надяват, трети са го приели на майтап.

# 513
Конспиративни теории от мамашите, защо са в болница. Сравняват се костюм на Серкан, не знам Селин къде я видяха, с една дума след сватбата или по време на Селин припада и е откарана в болница, защото е бременна в 3 месец от Серкан !? Два месеца той в Лондон, теи седмици с Еда и сметката е готова... И интригата се завъртя... Не знма днес на какъв чай са рускините...като всеки път.

Joy Joy Joy Селин каза предните серии, че е на диета, по-вероятно е да припадне от глад  , отколкото да е бременна Joy

Керем е страхотен на скейта Heart Eyes в един от лайфовете бяха споменали, че редовно кара скейт на сета, постоянно се разхождал с него, явно го ползва за по-бързо придвижване Joy

# 514
Ако беше драма,а не ромком щях да повярвам на рускините
 ,но е ромком тъй,че няма да стане тъй дишам си спокойно...

# 515
Скрит текст:
[/img]
е затова си обожавам Керем/Серкан...давам факти в снимка...като две капки вода са с моето чедо...

# 516
Може Серкан да води Еда в болница след като за пореден път е припаднала.
От петък съм на екскурзия из страната, днес бях в частна фабрика за производство на розово масло, видях един надпис, който много ми напомня за нашите хора. Може би защото се отнася за роза и любов.
Скрит текст:

# 517
Грешка!
Нямате право да триете мнението си....момичета от час се мъча да вкарам в скрит текст снимки и не ми се получава...каква е тайната ,че не ми се получава...страхувам се от многото ми опити да не ме блокират,а така ми се иска да ви пратя тези снимки...

# 518
Здравейте, нова съм и няма да овъртам много. Във втория фраг, когато Айдан чете документа за злополуката там пише "Еда Йълдъз", но освен това е и датата 14 август 1997. Знаем, че Еда е родена на 8 май същата година. Така че, нещо не ми се връзва. Не е рождения й ден, нито пък смъртта на родителите й, защото тя казва на Серкан в 10 епизод, че когато е разбрала за смъртта им ги е чакала скрита в килера, за да ги изненада следователно трябва да е била на една що-годе мислеща възраст, а и нали били починали в катастрофа. Та въпросът ми е дали просто сценаристите искат да ни подведат и реално едното да няма нищо общо с другото. Съжалявам, ако има провописни грешки просто доста бързам
Здравей, за датата наистина има разминаване , но за останалото явно не си гледала внимателно. Абсолютно никъде не се казва , че родителите й са загинали в катастрофа , не знам откъде идва това твърдение, тя сама каза  на Серкан , че е  била на 6г, скрита в гардероб и са починали от срутена стена на къщата , в която са били.

Еди коя си може самият линк към снимката да не е ок , иначе таговете са [spoiler.][img.]кода на снимката [/img.][/spoiler] без точките

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 16:19 от mikipoli

# 519
# 520
Грешка!
Нямате право да триете мнението си....момичета от час се мъча да вкарам в скрит текст снимки и не ми се получава...каква е тайната ,че не ми се получава...страхувам се от многото ми опити да не ме блокират,а така ми се иска да ви пратя тези снимки...
Пусни нов пост, само ги дай в скрит текст.
Малкият Керем е направо УАУ - и къдрокоско при това!!!

Gift Heart
Ама моля ви се, това било и комедия, освен романтика.
Гледам сцената с признанията на тайните между Великолепната четворка.
Джерен се оплаква, че Енгин й се сърди, защото не му е казала, че е богата.
Мело: Разбира се, всеки като те погледне ще разбере, че си богата глезла.
Джерен: Ти да не се възгордя сега, че си бедна.
Мело: Няма да ти се извинявам за това.
Този диалог е уникална интерпретация на темата "богат/беден".
Показва как по нормален начин да се възприема едното и другото състояние.
Богаташката не се гордее с нещо, което й е даденост почти като цвета на очите. Бедното момиче не се комплексира, не завижда и живее спокойно със собствените си дадености.
Ей това, като пример за подражание много ми хареса.
Винаги съм твърдяла, че дизи индустрията се използва съвсем целенасочено за прокарване на идеи и възпитаване на масите. За това се радвам, когато внушенията са добри.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 16:54 от dariVale

# 521
  • София
Момичета, изгледах епизода с превод и искам отново да споделя колко впечатлена съм от Керем и актьорските му умения. Този мъж е толкова харизматичен и убедителен в играта си, че благодарение на него епизод след епизод се влюбвам в Серкан. Поздравления и за актрисата, която играе Айдан. Гледала съм я като лелята в Истанбулска невеста. Успява да придаде живец на всеки образ. За Биге Юнал да не говорим. Следвам я в социалните мрежи и актрисата няма нищо общо със Селин. А толкова добре се превъплъщава в ролята си. Ханде е страшно очарователна. Толкова й пасва ролята на Еда - много ми е красива, позитивна и мила. Целият каст е страхотен. Сценаристите засега се справят чудесно. Да продължават в същия дух, този екип го заслужава! Hug

Наистина, друго си е с превод на роден език. Няма да правя подробен анализ на епизода, защото вече всичко сме си казали. Просто ще обобщя, че за мен този епизод беше съвършен. Имаше от всичко, без да се прекалява с нищо. Добре балансиран, интересен и красив епизод. Нарежда се рамо до рамо с любимия ми досега - този в Анталия. Аз бих сменила хаштага от “не си отивай, Еда” на “споделена любов”. Това гледаме от няколко епизода насам, дори да не си го признаваха. Нямам търпение за следващия епизод и романтичните им моменти заедно. Най-после ще имаме истинско признание и от двамата и истински целувки!!! People Couplekiss

Според мен е рано за буря в рая. По-скоро ни заблуждават с втория фраг. Сигурно нищо не е това, което изглежда. Но сценаристите ни подготвят за едно и то е сигурно - истинските проблеми тепърва предстоят. mury9, и аз се отказвам да гадая. Ще чакам сряда. Wink

druon77, благодаря ти за снимките на хубавия Серкан, усмихна ме!!! Heart Eyes

Slawena, не съм съгласна относно играта на Ханде. Съвсем безпристрастна съм, защото освен Неслихан в Истанбулска невеста, другиго не съм гледала преди. Както писах по-горе, всички актьори се справят чудесно с ролите си (по мое мнение). Лично аз не съм усетила преиграване или неубедителна игра, напротив. Съпреживявам всичко с тях, защото все едно играят себе си - толкова добре им се получава. Вече няколко пъти четох мнения, че Ханде не се справя толкова добре, че няма достатъчно опит, мълчах си досега, но повече не мога - като не съм съгласна с нещо, не съм и си го казвам веднага. Според мен Ханде е излючително талантлива млада актриса. Превъплъщението й в Еда е повече от добро. Да, може би от 1 до 10 всеки би дал различна оценка за играта й, може би и оценката за играта на Керем да е по-висока, но това съвсем не ме интересува. Няма нужда да ги сравняваме и да търсим кусури. Поне аз го чувствам така. Защото определено им се получава. Нека се радваме на това, което правят заедно. Защото има такива екранни двойки, на които откровено не им се получава, и такива сценарии, които откровено не стават. Нека се радваме, че тук нещата не са такива. Да не помислиш, че ти се карам сега - няма такова нещо. Kissing Smiling Eyes Аз съм си такава - емоционална, експресивна и си казвам това, което ми е на сърце. Blush

# 522
Бърборанке / на твоите години и аз бях емоционална Hug, което е много хубаво/, но това си е моето мнение. Ханде не съм я гледала в нито един проект, не съм я следила. Загледах се в сериала покрай Керем и коментарите в темата. Макар и Керем да не съм го следила, познат ми бе само от клюките около връзката си със Серенай Саръкая. Харесва ми играта му, лекотата с която се справя с образа на Серкан Болат. На фона на неговата игра Ханде има какво да научи. Относно последната сцена, ами нито бутането на Серкна ми е убедително, нито пък когато тръгва да си ходи. Направено е някак заучено, казал режисьора така, така ще бъде. Не казвам, че като двойка не ги харвесвам, добре се сработват, харизматични са по своемо и двамата. Много писах, а не обичам. По ми е хубаво да ви чета. Stuck Out Tongue Winking Eye

На къде е тръгнал Керем със скейборда? Да носи чай/кафе на Ханде, експресна поръчка Joy

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 17:27 от Slawena

# 523
  • София
Slawena, аз на 15 си бях емоционална, на 30 съм още по-емоционална (приятелят ми ме определя като “буря от емоции”), представям си на 45-60 за какво ще иде реч, ако продължавам със същото темпо. Joy Ама... това е положението! Който може, да ме търпи, че сама понякога не успявам. Blush По повод “бутането” и “тръгването” в последната сцена на еп. 11, на мен си ми бяха много естествени - Еда знае, че това трябва да направи, но отвътре не й се иска. Накрая не се сдържа и му го каза - “дай ми само една причина, за да остана, само една”. Това искаше тя в последно време. Дори не съм сигурна, че очакваше да чуе “влюбен съм в теб”, а по-скоро - “остани”. Но така ги виждам аз нещата. Всеки може да интерпретира посвоему. Wink

Керем на борда е уникален. Вижда се, че ги умее нещата. В едната ръка - телефон, в другата - чаша. Но най-много ми харесва дрескода му за борда! Това клипче казва достатъчно за Керем и уменията му. Joy

# 524
Конспиративни теории от мамашите, защо са в болница. Сравняват се костюм на Серкан, не знам Селин къде я видяха, с една дума след сватбата или по време на Селин припада и е откарана в болница, защото е бременна в 3 месец от Серкан !? Два месеца той в Лондон, три седмици с Еда и сметката е готова... И интригата се завъртя... Не знам днес на какъв чай са рускините...като всеки път.

И аз не знам на какъв чай са рускините, но явно не виждат добре цветовете. Flushed
Серкан е с тъмен костюм на сватбата, а в болницата е със свтъл панталон - съвсем по различен начин е облечен:

За това защо са в болница видях и други теории:
1) че Серкан е накарал Еда да отиде на преглед
2) че бащата на Серкан е получил инфаркт и моли Серкан да се върне при Селин

За 13 епизод имаме до сега 3 сета
1) вчера снимките в офиса
2) днес снимките в дома на Еда
3) днес снимките по същото време горе-долу в болницата

Общи условия

Активация на акаунт