Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 35 794
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Този Памир трябва да е за Айфер, защто са си лика прилика!
Светнете ме моля какъв е този ДЕК?

# 616

Да, това е Мелек и много се радвам, че със Серкан пият едно и също и споделят общи вкусове Champagne. Надявам се да запазят добрите си отношения, любовта към Еда Flowers Strawberry и в бъдеще Мелек все и му казва "енище" Yum
Много хубави детайли, цветя, свещи, вази с розово фламинго - в темата с перата и Селин...Animal Dove
Ако Мелек е организирала всичко - Браво на момичето, много добре се справя не само с ПР-ството в холдинга, но и с организирането на събития.
Ама Еда е без пръстен Wear Ring , сигурно ще чака истинско предложение, а не фалшиво. Но и аз много се кефя, че Серкан си носи пръстена. Надявам се не го сваля никога. И много ми допадна като каза на таксиметровия шофьор, че Еда му е годеница.
Чудя се таксиметровия шофьор дали разбра, че вози годеницата на извесния с богатството и успехите си Серкан Болат, най-мечтания ерген Smile

Малко ме притисни само снимката на Сейфе - изглежда стреснат, притеснен, уплашен, разтревожен...
Какво ли е видял и чул?

# 617
Доудум Ев Кадериндин/Рожденият ти дом е твоята съдба - сериала на Демет и Ибрахим Челиккол. Втори сезон след пандемията. Сериозен, драма, с високи рейтинги. Аз лично не го гледам. Основен конкурент за зрителското внимание в сряда.

# 618
  • Плевен / София
Доудум Ев Кадериндин/Рожденият ти дом е твоята съдба - сериала на Демет и Ибрахим Челиккол. Втори сезон след пандемията. Сериозен, драма, с високи рейтинги. Аз лично не го гледам. Основен конкурент за зрителското внимание в сряда.
Да и в този има" невъзможна" любов, но го няма приказния елемент. Има си зрители и за двата сериала.
Да му мисля аз, като гледам и двата 😘😛

# 619
Flowers Hibiscus Кукличке, Hug на мен не ми изглежда чак стреснат, по-скоро си мисля, че може да е видял Еда и Серкан да се гушкат. Може да се изненада първоначално, но той определено искаше да се съберат. Пак съм си с розовите очила аз.

# 620
  • София
Гости, Дари, благодаря ви за поясненията относно ДЕК. Аз също не го гледам. Първо не съм фен на Демет, много ме дразни тази актриса - съжалявам, ако обиждам нейни фенове тук, но всеки си има вкус и предпочитания. Второ е драма, а както неведнъж съм писала, не ми се гледат вече подобен жанр сериали. Чух за филма случайно, видях, че има добър рейтинг и ще бъде пряка конкуренция на нашия в сряда, което не ми харесва. Но наистина се надявам всеки да си има своята фенбаза и отделно да се задържим все пак с по-добър рейтинг. Щом сме минали Имало едно време в Чукурова и Лекарят Чудо - имам надежда. Simple Smile

# 621
Скрит текст:
💥Памир Пекин покинул каст сериала Постучись в мою дверь / Sen Çal Kapımı из-за того, что условия контракта не удалось согласовать
И дали е истина? И на мен ми хареса за Айфер.Не се разбрали за договора,ха сега де...А имаше снимки от сета..Нищо,друг ще дойде...

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 00:09 от Виолета Цветанова_563417

# 622
Добро утро
Много ми харесва, като за корица на книга

# 623
Аз също гледам и ДЕК и нашите сладури, но на онлайн ще гледам нашия си сериал, ако отново има превод ❤, но и да няма пак ще гледам. И двата много си ги харесвам, а и вече след като закриха МГ си ми остават само тези. 😄
П.П. Сега погледнах рейтингите на ДЕК и гледам, че все е между 4 и 7 някъде и не ми се вижда като реална заплаха за нашите, ако поддържат същото темпо 🤷‍♀️

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 07:26 от Есенна магия*

# 624
Flowers Hibiscus Добро утро Flowers Hibiscus

П.С. Това за Памир го пусна някоя Бирсен (не знам каква е), но информацията не винаги и е вярна. Пролетта беше писала, че Ибрахим Челиккол е напуснал сериала ДЕК, Керем имал връзка с Демет. Общо взето информацията и не е много достоверна, според мен ..

Хубав ден на всички Flowers Hibiscus
... Малко остана... Simple Smile

# 625
Добро утро прекрасници! Sparkling Heart

Много служебни задачи днес, нямам време дори да ви изчета, но по-късно с удоволствие! Hug
Да е спорен денят ви, усмихвайте се, бъдете щастливи и обичани! Flowers Four Leaf Clover

# 626
Има ли още някой с турски език, който утре ще гледа серията? То дошло време Simple Smile Ще се опитам пак да съм полезна, само дето гледам и Мастършеф. Ако съм у дома, със сигурност ще се включа Heart

# 627
  • Кърджали
А ще го гледам по принцип.

# 628
Има ли още някой с турски език, който утре ще гледа серията? То дошло време Simple Smile Ще се опитам пак да съм полезна, само дето гледам и Мастършеф. Ако съм у дома, със сигурност ще се включа Heart

За сега май само ти можеш да помогнеш на групата. Всички сме безкрайно благодарни, за това което направи за нас миналата сряда. Утре - ако ти е възможно. Аз гледам на руски, но мога само да преразкажа от тук, оттам. А когато има по-дълги и специфични думи рускинята поиздъхва. Езика й е майчин, като че ли, но синхронният превод е цяло изкуство.
Скрит текст:
Аз ДЕК така и не можах да се насилия да го започна. Четох коментарите по първите серии и сюжета. Имам генерално житейско разминаване с мирогледа на героинята на Демет. За мен няма дилема кои са родителите и дома при осиновяване. Родител не е просто биология.
Някога започнах да гледам Черна любов. Като повечето от нас - след работа и домакинстване, в леглото преди сън. В един момент осъзнах, че съм почти изправена, стиснала здраво зъби и юмруци от яд и безсилие в следствие сцените, които виждам. Затворих лаптопа и си обещах да не си  го причинявам повече. Усетя ли, че започвам да стискам зъби, прекратявам гледането.... Освен всичко останало и зъболекарските услуги са скъпи 🤣.
Това е втората причина да не гледам ДЕК.
По фраговете и коментарите обаче разбирам, че Демет се справя супер с ролята.

# 629
  • Кърджали
За превод  и аз мога да помагам. Но след 21:30, че до преди това оправям децата и нямам време да седна сериозно

Общи условия

Активация на акаунт