Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 35 796
  • 754
  •   1
Отговори
# 600

Памир Пеkин вече е на снимачната площадка

# 601
  • София
Симпатичен мъж, но наистина е възрастен за Еда. Въпреки че сме виждали подобни сюжети. Все пак не ми се иска. Не й подхожда според мен. Но е идеален за лелята. Да видим каква роля са му измислили. Simple Smile

# 602
Може героят на Памир да се окаже човек на бабата или бившата любов на Айфер или и двете едновременно Grinning

# 603
  • In the light side of the Moon!
От 12 еп

# 604
За мен Памир най-вероятно ще е прочутият ландшафтен дизайнер Ефе Акман, който Ферит искаше да доведе в холдинга.

И действително, ако акциите на семейството на Селин и сем. Болат са 50:50, то с дела, които Алптекин иска да прехвърли на Ферит за благодарност, че ще пази тайната му?! (а сам я споделя на Айдан), Болатови ще загубят равноправието си в холдинга, независимо дали Селин се омъжи за Ферит или не Thinking Това или е някаква недомислица на Айше и компания, или Алптекин искаше да назлоби Серкан максимално срещу Ферит, без реално да му прехвърли акциите. Нещо не мога да измисля разумно обяснение Rolling Eyes

# 605

от новия епизод

другите  прибрани да не тежат много
Скрит текст:

Тази поза и тези искри в очите на Еда на втората снимка приличат ли ви на ревност? Или пък просто му се радва на обясненията. Мело сякаш нещо е щастлива. То само от жеста на ръката съдя де Wink

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 20:14 от blue`

# 606
Кръстосаните ръце, не означаваше ли несигурност, съмнение към човека с когото общуваш или си близо до него, заключваш се спрямо околните.

Явно Серкан е ядосал с нещо нашето момиче Kissing Heart
Това не е ли Мелек с розовото. Тя има такъв татус на ръката?

# 607
И нещо, което предполагахме, но все пак да го илюстрираме

# 608
Цитат
Кръстосаните ръце, не означаваше ли несигурност, съмнение към човека с когото общуваш или си близо до него, заключваш се спрямо околните.

Явно Серкан е ядосал с нещо нашето момиче Kissing Heart
Това не е ли Мелек с розовото. Тя има такъв татус на ръката?
Нещо май я е засрамил (нищо чудно да разказва, как я е гонил) или пак е с някакви планове за нея, затова си е скръстила ръцете (демек - пази дистанция), обаче очите й гледат хитровато, а лицето й е доволно усмихнато.

# 609
Bige (Селин) в instagram

Нещо от Туитър:

И халката на нашичкия: Gift Heart

# 610
 Сериал #ПостучисьВМоюДверь остаётся в среду!

# 611
Един усмивчо

https://www.instagram.com/p/CFbtnZ-IxmC/?igshid=k2l1zxhgssa3

Памир Пекин съм си го заплюла за Айфер, много ще си подхождат

# 612
Flowers Hibiscus Пожелавам ви една приятна вечер, аз ви оставям Flowers Hibiscus
Wink

# 613
# 614
  • София
Супер Кате, според мен дялът на Алптекин е по-голям от този на бащата на Селин. Нещо от сорта 60 на 40 е. Помня, че в един епизод беше ставало дума. Не са 50/50 със сигурност.

Иначе от снимките съдя, че е имало сватба и нашите са щастливи. Освен ако това не е коктейл преди самата церемония. Ох, малко остана!!! Тази седмица почва ДЕК - стискам палци нашият рейтинг да е по-добър. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт