Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 35 814
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Вчера четох за идеята на руските, няма да ви кажа в какъв шок бях и отделно смях. Реших да споделя тази теория в английската група, няма да ви казвам там какъв смях падна, една дама ми отговори че е нямало нещо ховече между Серкан и Селин, тъй като в първите епизоди Серкан казал, че за него било грешно да има имтимни чувства с човек, с когото не живеят под един покрив. Голяма мистерия сега стана за креватните истории на Серкан Grinning

От горната снимка на Айдан забелязвам, че е облечена в черно, понеже в повечето епизоди ми прави впечатление, че все е облечена в по-цветни гами, дали да не очакваме най-лошото за Алптекин...

Днес попаднах на снимка от втория фраг на Селин и Серкан, и на Ферит - явно Феритчо пак ще подслушва какво си гукат бившите възлюбени.

И аз ви финал искам да ви покажа снимка на Ханде и майка й, които са на една и съща възраст на снимките, уникална прилика..

# 586
  • София
Сега не мога да шерна, че съм през лап-топа, а пък го виждам на телефона си. Но преди малко актьорът, който играе Алптекин, е споделил стори с Керем от снимачния процес. Значи засега е жив и здрав героят му. Grinning

# 587
Привет на всички в темата,страхотни анализи сте изписали отново!
  Казах го още в първите епизоди,Ферит ще бъде вълк в овча кожа,дори в началото да е  имал чувства ,то сега са изместени от болка и гняв.И не разбирам от къде хрумна това с акциите на Алптекин,то голяма благодарност.
На мен ми хрумна дали няма Мардинската баба да стои зад новият инвеститор,много подозрително еднаквите изрезки от вестници да са при Айфер и представителя на фирмата🙄

# 588
Последното, което четох е, че Еда ще катастрофира и Мардинската баба ще се появи.

Ама не знам как го измислиха - нищо не виждам на тази снимка аз, освен, че Алптекин е пред джипа на Еда.
А това дали джипът е смачкан не мога да го разбера.
Виждам само, че Алптекин е пред колата и се надявам само Еда да не блъсне Алптекин - нали не и работят спирачките. Car

# 589
  • София
Ох, ще ме побъркат от смях - Селин бременна, Алптекин с инфаркт, Еда катастрофирала. Всичко е възможно, разбира се. Но това са всички възможни клишета в едно дизи. Кой, каквото е гледал, сега се упражнява да дава всевъзможни предположения. Да видим какво ще излезе. Интересно ми е накъде ще завие сюжетът. Simple Smile

# 590
Последното, което четох е, че Еда ще катастрофира и Мардинската баба ще се появи.

Ама не знам как го измислиха - нищо не виждам на тази снимка аз, освен, че Алптекин е пред джипа на Еда.
А това дали джипът е смачкан не мога да го разбера.
Виждам само, че Алптекин е пред колата и се надявам само Еда да не блъсне Алптекин - нали не и работят спирачките. Car
Не е колата на Еда, а стената в офиса на Art Life

# 591
Боже къз кога отидохме на 40 та стр аджеба?
Аз пък съм силно заинтригувана коя актриса ще играе бабет!

# 592
  • София
Всъщност да - кадрите от това стори не са отсега, а от този епзиод. Сега виждам, че и Керем, и Ахмет са с дрехите от играта им на билярд. Wink

За бабата ми е по-интересно дали ще бъде положителен или отрицателен персонаж. Thinking

# 593
На второ място сме за "най-коментирана поредица от миналата седмица" според DigiLup Flowers Hibiscus

И едни поздравче Wink
https://twitter.com/i/status/1310502285605253120

# 594
  • In the light side of the Moon!
Здравейте
Голямо благодаря на целия екип за БГ буквичките. Страхотен епизод, вече няколко пъти го гледам!
Flowers Hibiscus Flowers Blossom Flowers Hibiscus Flowers Blossom Flowers Hibiscus Flowers Blossom

На мен ми направи впечатление, че при разговора между Серкан и Алптекин, когато Алптекин дойде да пие кафе при Робо и да говорят за Ферит, Серкан беше повече от убеден, че Ферит след седмица-две ще излезе от живота им. Това ме навежда на мисълта, че Серкан не разчита само на Селин и предбрачния договор, а има някакъв друг план срещу Ферит. Вероятно с това е свързан и въпросът на Селин:  от фрага: "Какво да правя?". Робо няма да си остави каруцата в калта и очевидно тази сватба няма да я бъде, както се беше заканил още от началото на сериала. Какво е замислил наш Серкан обаче ще разберем чак в сряда Wink

Точно това си мислех и аз...
и се чудех възможно ли е подаръка на Серкан за сватбата да е нещо свързано с това? Самия Серкан каза на Селин, че ще й купи акциите и че тя ще се раздели с холдинга.
Мисля си, че по някакъв начин ще я принуди да избира между холдинга и Ферит!

Керем изпратил на Anil бульон от костен мозък, за бързо възтановяване.

https://www.instagram.com/stories/anililter/2408085768942651816/?hl=undefined

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 15:55 от MegiTeo

# 595
Привет и от мен, мили момичета,
Значи много интересни теории са излезли. Аз си мисля, че ако Селин беше бременна и го знаеше вече щеше да е вързала Серкан. Със сигурност той не би оставил бъдещото си дете да расте без баща. Още повече, че той до последния епизод изобщо не вярваше, че Еда го обича. Така че тази теория я отхвърлям аз.
Замислих се - на фрага виждаме как Селин гледа от балкона - според мен как Серкан посреща Еда, и на Села нещо не ѝ кеф от сцената. И имаме кадър, на който Селин държи някакъв документ. Възможно ли е Ферит да е поискал от нея да подпише, че му дава права над своя дял (и може би и този на баща ѝ, които заедно правят 50% от акциите) и заедно с акциите, които Алптекин му даде Ферит да има контрол над холдинга? Не съм сигурна, че Селин би подписала подобно нещо, още повече преди да сключат брак, но пък ако е успял някак да я изнуди с подслушания разговор ... И после Феро да вземе да се откаже от сватбата. Какъв сценарий написах само
super_katia, дано си права, харесва ми идеята ти. Много ще се радвам ако Серкан го сложи на място без време.
Интересни подсказки пак са дали. Да си сложа и аз прогнозите Stuck Out Tongue Winking Eye

За първите 6 емотиконки - за мен са Еда и Саркан. После идва Селин, следващите няколко са ми мъгла - дали припадането на Еда е включено, или нещо друго се случва?  Това ядосаното Серкан ли е или Айфер. Това ококоренкото направо ми прилича на Еда от епизода в Анталия, като се молеше с очи Серкан да я вземе на разходката (но пък ако Селин е сгафила може да се извинява, а сега ми хрумна, че може и Джерен да се извинява на Енгин с този поглед), после идваме до готвенето и подаряването на звезди и ... Определено ще ми е интересно да видя каква изненада ни чака.

# 596
Момичета, изгледах епизода с БГ превод. За първи път си пуснах епизода на голям екран, демек  на ТВ-то. До сега все гледах на таблет или лаптоп. Е, друго си е Simple Smile
Почти нищо ново не открих. Само ми направи впечатление как реагира Серкан когато той отиде да я взема и тя обясни, че се е наконтила защото има среща. Правилно, как така веднага ще тръгва по срещи. И другото когато лелята говори  с мардинската баба в анлийския превод казва, че 'не е въпрос на жижот и смърт', а в българския, че Е. Не, че е толкова важно де, предполахам е въпрос на тълкуване на фразата.
Иначе аз пак ще съм адвокат на лошите. Селин ми беше много мила в този епизод. Беше загрижена, че не само Ферит, а и Еда ще остане с разбито сърце. Стана и неудобно, че Еда и казва, че Серкан я обича. Ако бях на нейно място след разговора с Еда веднага щях да хукна, направо да литна към Серкан.
Относно Ферит, според мен за сега не прави нищо целенасочено, просто така се случват нещата, че по случайност оправдава опасенията на Серкан. Както някой друг писа, Алптекин се паникьоса и за това му даде акции, да си върже гащите, че тайната ще бъде опазена, Ферит не е искал нищо открито. А за папката, която взе, и за нея мисля, че не иска да прави нещо конкретно с нея, просто за целите на сценария някой трябва да я намери случайно.
Не ми се иска да го правят осъзнато лош. За сега ми е симпатичен. Както вече съм казвала моментите му с Еда са много откровени, и аз съм си мислела, че по някое време може да го влюбят в Еда. 
Относно всички теории, ами не ми се мисли за тях в момента, искам да се порадвам на щастието на нашичките. Частно казано повечето са ми твърде нелепи и не искам да се окажат верни. Ще погледаме, ще видим!

Черпя ви едно китарно соло

# 597
Селин ми е противоречив образ. Мила е на моменти, не е лоша, показа загриженост за Еда и Ферит обаче бива ли да имаш сватбен ден, да си ухилен видимо до ушите, да си се подготвяш за сватба все едно нищо не е, а в същото време тайно да се надяваш на друг...и да си готов да я отмениш веднага. Подло, най-малко към човека до нея. Иначе и тя си има проблясъци на добрина отвреме-навреме.

# 598
Ами случва се понякога на някои хора. Много си влюбен в някого, имате връзка, но той се държи студено, роботски, понякога пренебрежително и въпреки това ти го обичаш. То е малко като домашното насилие - да те бият и ти да търпиш, но в по-лека форма. И поспоянно оправдаваш човека и имаш надежди, че ще се промени. Селин е намерила сили и желание да продължи, но докато и натрапват Серка няма как това да стане. В крайна сметка не можеш да заповядваш на сърцето си...
В последната серия възрастните ми бяха разочарованието. И тримата постъпват по много тъп начин. Жените как да е, но от Алптекин очаквах да е честен и открит. Вместу да заздравява връзката със сина си, той я руши. Все едно той някога ще разбере за инцидента.

# 599
Ново:

Екипът на сериала благодарят на всички, които ги гледат и прекарват времето си с тях

Общи условия

Активация на акаунт