"Ранобудна птичка" ми омръзна по средата, някой ден ще го догледам, защото при мен нещата са малко и на настроение. "Почукай на вратата ми" на мен също е първият ми сериал, който следя в реално време. Обичам да гледам приключили сериали на спокойствие."Квалталът на богатите" ми е сред любимите.
Моите предложения за теб:
"Висше общество" задължително-и тук има драма, но умерена, а историята е по-различна и завладяваща, за мен този сериал е открояващ се и ми е един от любимите. Малко серии, забавен и романтичен, прекрасна любовна история. Разбира се, тук съм пристрастна, защото играе моя любимец главна роля. Тук главна роля играе Ейлюл от "Квраталът на богатите"
"С аромат на ягоди"-отново около 30 серии, свежа романтична комедия.
"Дъщерите на Гюнеш"-най-добрата роля на Ханде е там. А пък Емре Кънай тук направи блестящ образ,направо съм поразена от играта му в този сериал. И оттам съм му изключителна фенка.
"Любов под наем"-дълъг, но най-добрият сериал в жанра правен някога. Милиони фенове, никой сериал няма да го достигне, всичко тръгна от него. Това си е мое мнение разбира се.
"В очакване на слънцето"-тук изгря звездата на Керемчо. Задължително когато имаш време го изгледай да видим два различни образа на Керем и да съпоставиш. Аз лично още не мога да изляза от ролята му там.
Последните два са дългички.
Това са предложенията ми, сигурна съм, че ще се харесат. Това са моите любими сериали,които са ме впечатлили и съм изгледала с удоволствие.

Добро утро, прекрасни момичета 
, сватба и отново любов