Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 36 022
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Бърборанке, и аз съм също като теб капризна на сериали. Много съм зарязала поради същите причини описани от теб-драма, дълги серии, отегчаваш се в един момент. Така зарязах хваления и супер популярен "Черна любов". Сигурна съм, че е много хубав, много ме грабна в началото, но драмата ми дойде прекалено.
"Ранобудна птичка" ми омръзна по средата, някой ден ще го догледам, защото при мен нещата са малко и на настроение. "Почукай на вратата ми" на мен също е първият ми сериал, който следя в реално време. Обичам да гледам приключили сериали на спокойствие."Квалталът на богатите" ми е сред любимите.
Моите предложения за теб:
"Висше общество" задължително-и тук има драма, но умерена, а историята е по-различна и завладяваща, за мен този сериал е открояващ се и ми е един от любимите. Малко серии, забавен и романтичен, прекрасна любовна история. Разбира се, тук съм пристрастна, защото играе моя любимец главна роля. Тук главна роля играе Ейлюл от "Квраталът на богатите"
"С аромат на ягоди"-отново около 30 серии, свежа романтична комедия.
"Дъщерите на Гюнеш"-най-добрата роля на Ханде е там. А пък Емре Кънай тук направи блестящ образ,направо съм поразена от играта му в този сериал. И оттам съм му изключителна фенка.
"Любов под наем"-дълъг, но най-добрият сериал в жанра правен някога. Милиони фенове, никой сериал няма да го достигне, всичко тръгна от него. Това си е мое мнение разбира се.
"В очакване на слънцето"-тук изгря звездата на Керемчо. Задължително когато имаш време го изгледай да видим два различни образа на Керем и да съпоставиш. Аз лично още не мога да изляза от ролята му там.
Последните два са дългички.
Това са предложенията ми, сигурна съм, че ще се харесат. Това са моите любими сериали,които са ме впечатлили и съм изгледала с удоволствие.

# 571
Добро утро прекрасници! Hug

И да споделя с вас-вчера изгледах първите пет серии на Въпрос на чест. В луд възторг съм от филма и от Керем, нямам думи просто! От всичко, което съм гледала с него, за мене поне това е ролята, която най-много му е паснала, не зная как съм пропуснала този филм, може би съм следяла някакви други по това време, но го отчитам като голям пропуск, ноооо по-добре късно отколкото никога! Smirk
Само още два дни и идва нашето сериалче! С огромно нетърпение го очаквам, вълнувам се за любовта на нашите слънчица, как ще изживеят първите си трепети след признанието им, че се обичат, признавам си, че ми е страшно любопитно какво ще се случи на сватбата на Селин и Ферит, голямо ли ще бъде разочарованието на Айфер и Айдан заради любовта на децата им? Да си призная идвете ме разочароваха и с поведението си, и с приказките си, бях си изградила съвсем друга представа за тях, на разбиращи децата си майки, но....дано се промени отношението им към тази красива любов на Серкан и Еда, защото, ако не друго със сигурност много обичат децата си, а понякога ние родителите допускаме грешки от прекалената ни обич и това, ние  да определяме кое е правилното, кое е най-доброто за децата ни.
От сърце ви желая един прекрасен понеделник, една щастлива седмица, изпълнена с много обич и доброта!
Бъдете здрави! Sparkling Heart

# 572
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus
Снощи продуцентите на сериала са пуснали нов ребус с емотикони

Ще имаме целувки, любов, много любов, студен душ, някой ще го боли главата Wink, сватба и отново любов
Хубав ден Flowers Hibiscus

Добро утро Flowers Hibiscus чудесен ребус Heart Eyes
Къде е тази  сватба,  няма иконки на младоженци само едно "парти" Joy

Аз препоръчвам за летен сериал "Сезонът на черешите", но е доста дълъг , 59 епизода Grinning
"Любовта не разбира от думи" с Ханде си ми е любим , той беше първият , който следих на живо , от там започнах да следя проектите й , започна страхотно  ,  но към края сценарият наистина  куцаше, до такава степен,  че само аз коментирах финалния епизод в темата на бг мама Joy
"Дъщерите на Гюнеш" и "В очакване на слънцето"  са страхотни , но в тях си има драма Grinning

# 573
  • София
Този ребус е 50/50 - 50 процента любов и 50 процента мъка=драма. Flushed

Добро утро, момичета! Flowers Four Leaf Clover
Като гледам ребуса, той ще ни донесе епизод със смесени чувства в сряда - но нищо, подготвена съм. Да идва! Явно в първите минути до час ще гледаме щастливите и влюбени Серкан и Еда, после ще се започне с драмите - Айфер ще се намеси, сълзите може да са на Селин. Алптекин ще научи чие семейство е загинало. Ще каже на Айдан. После ще се чудят как да погледнат Еда. Сцените в болница не знам дали ще са в този епизод или в 13-ти, по-скоро в 13-ти, защото той се снима сега. 12-ти се предполага, че е завършен, щом и втори фраг имаме. Ядосан ще е Ферит. Но се надявам влюбеното човече накрая и балончето да се отнасят за нашите любимци, които заедно са се справили с проблемите. People Couple

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 09:34 от Бърборанка с розови очила

# 574
Добро утро, мили момичета,
Толан Шоу е пуснал този туит, че още работи по някакво сътрудничество с Керем и може би Ханде за лайв по Инстаграм или видео. Но тъй като са супер заети не е сигурно. Но е имало общуване...

Ninika, видеата на Cat (както и тези на Аndreea) са винаги просто уникални. Радвам се, че видеото ти е харесало.
Желая ви много хубава и успешна седмица 🌼.

# 575
По време на кафе-паузата, си играх дословно да сваля от нета значението на емотиконите. Simple Smile
И то е това:

целувка, целувка, любов, любов, влюбен до уши, влюбен до уши, шокираща новина, Изплашеното лице е страхливо и замаяно. Изглежда дълбоко шокиран и изненадан от съмнително събитие или интензивно преживяване, експлодиращата глава може да се използва и за изразяване на шок или страхопочитание, лице без израз със затворени очи и уста. Уморен, раздразнен, без емоции, изчерпано търпение, на косъм да ти гръмне шапката. Нямаш думи, за да продължиш разговора, плач, болен- здравословен проблем, ярост, молба, самодоволство, парти, радостно очакване, влюбен до уши и балона си е балон...

# 576
  • София
Попаднах на ето това клипче и много ми хареса, затова го споделям с вас (не разбирам какво казват - ако sevgito види този пост, ще съм й много благодарна да ни го преведе Hug):
https://www.instagram.com/p/CFq5dlAjVwi/?igshid=1b4ph9f0o22a5

# 577
Питат ги кой е любимия им супер герой, Ханде отговаря Хари Потър, Керем казва, че той не е супер герой и т.н. Любимия супер герой на Керем е Логан. Нещо такова. Срещнах го на английски вчера, но сега не мога да го потърся...Wink

# 578
Мислех си няма ли да е хубаво да видим снимки от двойното интервю, което правиха в къщата в планината e w ep10 двете двойки. Примерно бабата да гледа списанията, за да се информира. Или след сватбата на Селин (има/или няма сватба - да има коментар и новини пак навсякъде).
 Много ми допадна, как навсякъде имаше снимки от целувката в 1 епизод. Или поне да се чуе някакъв отзвук.

Освен това се чудех коя е тази жена, която излиза от стаята където е Серкан?

Първо помислих, че може да е Джерен, но не е. А й Джерен не е приятелка нито на Ферит, нито на Селин.
После си помислих, че е майката на Селин.
Не виждам кой друг може да говори със Серкан преди сватбата на Селин, освен Селин или майка й... или някоя обща позната. Чудех се дали има някакви теории в интернет.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 11:46 от kukli4ka456

# 579
Кукличке, изобщо не я бях регистрирала тази мома. Може да е просто статистка, но може и наистина да има някаква по-сериозна роля. На мен ми направи впечатление, че при разговора между Серкан и Алптекин, когато Алптекин дойде да пие кафе при Робо и да говорят за Ферит, Серкан беше повече от убеден, че Ферит след седмица-две ще излезе от живота им. Това ме навежда на мисълта, че Серкан не разчита само на Селин и предбрачния договор, а има някакъв друг план срещу Ферит. Вероятно с това е свързан и въпросът на Селин:  от фрага: "Какво да правя?". Робо няма да си остави каруцата в калта и очевидно тази сватба няма да я бъде, както се беше заканил още от началото на сериала. Какво е замислил наш Серкан обаче ще разберем чак в сряда Wink

# 580
Момичета Hug, не мога да устоя Joy, влизам да напиша за бързо, какво си мисля:thinking:

Казват, че снимат в болница и евентуално Алптекин е направил инфаркт. Тази животозастрашаваща диагноза, дали няма да е вратата към излизането на Айдан от дома.
Страхът, че може да загуби друг обичан човек, любимия с когото е преживяла  цял един живот на радост и много болка, няма да е ключа към на напускането на  нейната клетка.
Ако стане така, с нетърпение очаквам да видя емоциите, които ще изживее Айдан, знам, че актрисата ще ни ги предаде по начин по който да плаче заедно с нея.

Kukli4ka, това не е ли представителката от сватбената агенция

Не съм сигурна, а пък какво ли ще прави и говори със Серкан:thinking:

Чакам с нетърпение това съвместното сътрудничество между нашите и Толан Шоу, като знаем Керем как свири на китара и попявава, изненадата за нас ще  е върха. Обичам изненади:stuck_out_tongue_winking_eye:

Уж, беше за бързо, то две кафе-паузи минаха:joy:Хайде до после:yellow_heart:

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 12:57 от Ninika

# 581
Ново от Ханде Simple Smile

От снимачната площадка днес:

----
Ново и от Керем

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 13:34 от mi_si

# 582
# 583
Явно на Керем и Ханде днес им е почивен ден, или пък ще снимат пак по нощите.
Някъде четох че снощи сцените в дома на Еда и в болницата са снимали до 2 през нощта.

За жената в червено може и да не е сватбения агент, но пък може и да е статист, да.

Този инфаркт на Алптекин ще промени много ситуацията. Ако наистина това снимат... така или иначе не знаем кой е в болница 100%.
Не знам дали Айдан ще излезе от вкъщи, бих се радвала да поиска помощ от Еда и заедно да отидат в болницата, но се съмнявам.
Но пък, това ще наложи на Серкан да се заеме с управлението на холдинга, а аз искам да заминат двамата с Еда в Италия. Явно ще ги разделят.
За АртЛайф - може да се разчита на Пърл и Енгин. Но Серкан няма как да остави холдинга на Селин, болния баща на Селин (факт е, че и двамата не могат да вземат решения) и на Ферит, който е нов акционер и на който няма доверие.

# 584
  • София
Какво знаем за родителите на Селин? Не си спомням досега да е ставало дума за тях... А инфарктът на Алптекин е слух от фенове, нали така? Някъде има ли сигурно инфо по темата или остава предположение? Simple Smile

п.п. Не ми се вярва Еда да остави Серкан и да замине за Италия. Ако пък баща му е получил инфаркт - съвсем не ми се струва вероятно. Дори смятам, че е по-възможно да се упълчи на леля си. Еда е силен характер и видяхме, че сама взима решенията за живота си.

Общи условия

Активация на акаунт