Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 35 784
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Ново:

В Туитър предполагат, че това с Памир е рекламен трик, за да има утре интерес към серията. Аргументират се, че ако не е съгласен с договора, нямало да снима вчера сцени.
А италианки и испанки искат да вкарат Джан на негово място, като конкурент за сърцето на Еда, нали вече бил свободен Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 09:39 от mi_si

# 631
За превод  и аз мога да помагам. Но след 21:30, че до преди това оправям децата и нямам време да седна сериозно
Супер си! На мен пък преди това ми е удобно. Супер е да се допълваме.

# 632
12. Bölüm Özeti
Serkan sonunda aşkını itiraf etti. Sıra Eda’da. Ama bu kadar olaydan sonra kolay olmayacak Eda’nın itirafını almak. Serkan sabırla bekliyor Eda’nın aşık olduğunu duymak için. Bir de ailelerden saklama meselesi var. Eda nişan sözleşmesini öğrenen halasına Serkan’la sevgili olduğunu söyleyemiyor. Eda’nın ısrarıyla Serkan da kabul ediyor kimseye söylememeyi. Serkan ve Eda ilişkilerini gizli tutarken birçok macera yaşayacaklar.

google translate:
Резюме на епизод 12
Серкан накрая призна любовта си. Време е за Еда. Но след всички тези събития няма да е лесно да получи признанието на Еда. Серкан търпеливо чака да чуе, че Еда е влюбена. Има и въпросът за скриването от семействата. Еда не може да каже на леля си, която е научила за договора за годеж, че излиза със Серкан. С настояването на Еда, Серкан също се съгласява да не казва на никого. Серкан и Еда ще преминат през много приключения, като същевременно пазят връзката си в тайна.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 10:09 от kukli4ka456

# 633
За превод  и аз мога да помагам. Но след 21:30, че до преди това оправям децата и нямам време да седна сериозно
Супер си! На мен пък преди това ми е удобно. Супер е да се допълваме.
Момичета, супер сте Hug Flowers Hibiscus
Още от сега едно голямо БЛАГОДАРЯ!!! Flowers Hibiscus

# 634
Ооо, Джан в Почукай на вратата ми... ще настане масово недоволство и от двете страни. На мен идеята ми харесва, но..
Благодаря много за превода, момичета ❤

# 635
Гости, Дари, благодаря ви за поясненията относно ДЕК. Аз също не го гледам. Първо не съм фен на Демет, много ме дразни тази актриса - съжалявам, ако обиждам нейни фенове тук, но всеки си има вкус и предпочитания. Второ е драма, а както неведнъж съм писала, не ми се гледат вече подобен жанр сериали. Чух за филма случайно, видях, че има добър рейтинг и ще бъде пряка конкуренция на нашия в сряда, което не ми харесва. Но наистина се надявам всеки да си има своята фенбаза и отделно да се задържим все пак с по-добър рейтинг. Щом сме минали Имало едно време в Чукурова и Лекарят Чудо - имам надежда. Simple Smile

Загледах един епизод от този сериал. Изобщо не съм впечатлена. Не ми харесва. Аз също не харесвам Демет.

# 636
  • София
Добро утро, дами! Flowers Cherry Blossom
Един ден остана. Flowers Four Leaf Clover Ще го изкарам в нетърпеливо очакване за утре вечер. Отново ще го гледам онлайн. sevgito беше прекрасна с превода миналия път и сме й благодарни. Ако отново има възможност, ще е супер. Иначе - ще се оправяме по картинки. Hands V

Дари, много добре го описа това със стискането на юмруци и зъби. По същата причина и аз се отказах от много драматични / криминални сериали, колкото и добри да бяха - Kara Sevda беше един от тях, Içerde също, Istanbullu Gelin, Paramparça, както и съвсем скоро излъчваният по bTV - Çarpışma, който дори не загледах, защото предварително знаех за какво става дума. Буквално само първи епозод гледах и дотам. С ромкомите нямам този проблем - там някак си “проблемите” са от друго естество, не ме товарят толкова, по-бързо се разрешават. Абе, друго си е! Драматични сериали дори на Нетфликс и HBO избягвам, особено семейни или любовни драми. Криминални трилъри може, защото любопитството ме държи, а и обичам гатанките - сюжет, който те обърква и кара мозъка ти да работи. Но обикновено се спирам на нещо свръхестествено - вампири, русалки и т.н. Там хем си го има фантастичния елемент, хем романтичната история, знаеш, че е филм, че е измислено, но ти е интересно и не се натоварваш особено. Мисля, че само 2 драми съм гледала в последно време и са ми харесали - ама те са си европейско кино изкуство. Дори не знам дали сюжетът ми беше толкова интересен или по-скоро красиво заснетите кадри, актьорската игра и т.н.

Ооо, видях резюмето на еп. 12 - значи ще се крият, така ли? Ама на сватбата не им личи. Joy Може би затова отдадоха такова значение на тези сцени и на момента, в който Еда го хваща за ръка - сигурно там вече му казва, че не иска да се крият повече. Това с криенето не ми харесва. Никога не съм го харесвала. Но да видим.

Джан в Почукай на вратата ми?! Не ми се вижда възможно, но в теорията на вероятностите ще поразмишлявам малко. Първо зависи от образа му. Сваляч и плейбой няма как да е, такъв персонаж не отива на този сериал. По-скоро някакъв романтичен тип трябва да е. Гадняр също би му отивало, тип Каан. Химия с Ханде не виждам. Още по-малко го виждам като конкуренция на Керем - те са толкова различни като вайб и всичко. Не съм фен на мъжа Джан, но гледах МГ и може да се каже, че го харесвам като актьор. И все пак (сега ще кажете, че съм пристрастна, ама не съм, мога да мисля обективно) Керем е светлинни години пред Джан - и като актьорска игра, и като типаж. Стои ми някак си мъжествен, умерен, в същото време голям шегаджия и добряк. Джан последните две също ги излъчва, но ми е някак си момче още въпреки мускулите. Просто не е мой тип. А и като заговори - тембърът му е странен, не ми допада. Докато Керем има глас за милиони. Спирам дотук, да не разгневя фенките на Джан. Надявам се да няма много в тази група. Stuck Out Tongue Closed Eyes

А тези двете да се стягат. Много ги харесвам от самото начало. Айдан е изключително колоритен персонаж, който може да търпи голямо развитие. Айфер пък ми е скрита лимонка, което е плюс за сценария, много ми харесва връзката й с Еда и момичета. Но в последните епизоди отношението им към двойката Еда / Серкан ме дразни и ще им се карам! Sweat Smile

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 10:07 от Бърборанка с розови очила

# 637
Мисля си... щом Серкан и Еда ще крият връзката си. Селин може да си помисли, че са се разделили, и след като като Еда замине за Италия, че ще има шанс със Серкан да се съберат. Може би тя ще каже "не" на сватбата.

# 638
Оф, не ми харесва , че ще го играят ученици и ще крият връзката си , хрумна ми онзи ден , ама викам не не , няма да стане Joy отново типично клише от сериалите Joy май остана само някой да се напие , това не са го правили Joy

На мен идеята за Джан в нашия сериал ми харесва много , но няма да стане Joy той не би приел второстепенна роля според мен Grinning

Много ви моля,  нека да си запазим добрия тон в темата и да не обиждаме други актьори и сериали Hug

# 639
Много хубав озет си ни донесла, Кукличке Hands Raised Hands

Отново не е само за отбиване на номера, а ни насочват в нова посока Heart Интересно е Еда в качеството си на каква е поканена на сватбата на Селин и Ферит, освен ако не е като половинка на Серкан Yum Покрай криеницата им усещам, че ще има комични елементи и я Сейфи ще ги излови, я някоя друга от мацките Wink Алптекин също ги вижда да се държат за ръце на тържеството, за да му е още по-гузно за родителите на Еда. (В интерес на истината, в предния епизод признанието му пред Айдан за инцидента никак не ми беше убедително, нито Ахмет, нито Неслихан - актьорите - го изиграха добре)

----------------------------------------------
Сега ми присветна, че Еда отново заспива в офиса на Серкан, когато леля Айфер връхлита, точно защото се крият и не я очакват Kissing Smiling Eyes

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 10:49 от super_katia

# 640
Добро утро, момичета,
Нова снимка от еп.12:

Хубав ден.

# 641
Нови снимки от 12 еп.

druon77 едновременно сме ги качили Flowers Hibiscus

# 642
Благодаря в за разясненията за другия сериал. Чула съм го като име. О, той с Деметката бил. И тя е като Хандето-през последните години е във всички сериали. Аз я харесвам.    
Брей, Феритчо много хубав излязъл тука!
И двете "лели" са красиви жени.
Джан Яман в нашия сериал-не мерси! Айде нЕма нужда!
Аз сигурно съм една от малкото неприпадащи по него.

# 643
Пъръл май им е свидетел. Вероятно е от страната на Селин. Да видим кой ще е свидетел от страна на Ферит Wink

# 644
Здравейте момичета...Джан Яман  в никакъв случай не го искам в нашето сериалче....и кой си представя,че една такава любов м/у ГГ,ще бъде разрушена от ТРЕТИ ?...Джан Яман беше преди време гост в гръцко тв. и след ,като показа среден пръст на гръцките си фенове го НЕНАВИЖДАМ....Деметката не ми е фен и много хляб има да яде до като стане добра актриса,а до тогава нека се напъва и декларира сценариите ..ще ми се иска въобще да не ми слагат разни мачовци за ревност та ние си имаме Селин за таз манджа....Боба ми подсказа,че Мадритската баба ,ще е положителен персонаж,а Ферит,ще гони вятъра на мечтите си....та какво разбира Ферит от холдинга та се натиска освен ,ако не е ,че иска да ги фалира....що не наблегне на хотелиерството и не се навира там ,където не му е мястото....Аз все още вярвам,че няма сила ,която да раздели Серкан и Еда и си чакам романтичен край....до утре на онлайн момичета!

Общи условия

Активация на акаунт