Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 35 778
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Разсмяхте ме обедно.
Мис Бингли, и аз съм в много тесния кръг зрителки, които гледат без розови очила актьора Джан Яман. Simple Smile
В тази връзка, аз пък ще призова - пишете смело мненията си за актьорите и сериалите, не обиждайте потребителите в темата. Просто човек понякога изобщо не успява да намери правилните думи, с които хем да сподели какво мисли, хем да не засегне общественото мнение Simple Smile
Да споделя и още нещо, което натрапливо ми бърка в очите и мозъка - дрескода на жените в сериалите.
Не харесвам сако, от което се подават голи баджаци, колкото и красиви да са. Не приемам, че рокля, блуза с един ръкав може да е офисно облекло за всеки ден, да не говорим, че реално сигурно е супер дразнещо в ежедневието. Не харесвам свръх разголените роклета с повод и без повод. И повече от обиците-птича опашка не харесвам две различни обици. Едната огромна, другата незабележима. Хайде не са еднакви, ама поне подобни по габарит да са.
Както се изразява ММ /моя мъж/: "пуста мода, че не отмина" Simple Smile
Но пък съм доволна от последователната, макар и завоалираната подсказка, какво е мнението на сценаристите, режисьора и стилистите за образа на Селин - както каза една потребителка тук "Голямото пиле" Simple Smile
Детайла барнат до съвършенство, вкл. картините на стената над спалнята й Simple Smile

# 646
Ново от Ханде

И едно Фифи Simple Smile

А това ми попадна случайно ...

# 647
За Еди-коя си
Джан Яман, във всичките си участия в сериали, повдига очилата си със среден пръст, такъв му е навика...
Нищо общо с гърците...
Така и не разбрах откъде се пръкна, че ще участва тук, във Вратата?!?
А и няма как да стане това, той вече е в Италия...

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 22:17 от Gugutka52

# 648
Ханде все едно е била участник вчера в Игри на волята, имаха същите жълти каяци Joy Joy Joy

Когато си запален фен , всички нападки към любимците си ги приемаш лично , няма как да е иначе. Помня много добре как се ядосвах на коментарите за Ханде преди 5 години Joy нито съм фен на Джан, нито на Демет, последните им сериали не ги гледам , от Ранобудната птичка съм гледала 2-3 серии и въпреки това ми е неприятно да се обсъждат по този начин в тази иначе прекрасна тема Heart Eyes

# 649
Като ще чакаме до сряда, малко да си побъбрим по женски... Wink Слагам в спойлер това, защото разбирам, че на някои момичета не им е приятно да се обсъждат актьори, но това е изразено мое мнение и не задължавам никого с него...  
Скрит текст:
Отворили сте приказка за Джан Яман... Това момче при появата си на киносцената ми хареса, че има желание за работа и голяма доза амбиция. Направи няколко добри роли /всъщност аз не гледах Ранобудната птичка по други причини/, но започна много да си вярва и това започна и да му личи. Направи едни мускули, на моменти не толкова ролите му, а личният му живот бе по-интересен за пресата... Много започна да ми преиграва, едно леко освободено и лековато поведение на екрана започна да демонстрира... Гледах една серия на МГ и бях дотам... Не ме грабна нито той, нито Йозге... Но за Домът-съдба съм на друго мнение... Демет не ми е била сред любимките, не гледах Ранобудна птичка с нея, макар че сериалът имаше голям фурор по едно време... Сега обаче я преоткривам като актриса, която има потенциал.. Може да не е толкова симпатична, но има излъчване и се справя добре с ролята си, според мен... Имаха добър рейтинг, дано сега да не завият в още по-клиширана посока и да опропастят всичко...

А що се отнася до нашия сериал... Нямам нищо против Еда и Серкан да крият връзката си... Даже ще бъде вълнуващо... Нека пък малко светът около тях да ги остави на спокойствие, сам-сами, отдадени напълно един на друг, да си кажат най-искрените думи и  да изживеят поне за малко любовта си... Иначе знаете как всеки отстрани започва да се меси и да дава съвети ту на единия, ту на другия... Смятам, че моментите, когато са сами, ще бъдат заредени с най-голям заряд и експлозия на чувства... Не е нужно да викаш, за да признаеш на някого пред целия свят, че го обичаш... Нужно е просто един миг, тих шепот, красива усмивка, преплетени ръце, влюбен поглед... Останалото е суета...

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 13:32 от mury9

# 650
  • София
Мис Каролин, аз също не припадам по Джан, хич въобще. Но не съм и от хейтърите. Simple Smile

Кукличке, аз си мисля, че Серкан ще признае на Селин чувствата си към Еда, няма да я заблуждава повече. Така че Селината ще е наясно и няма да й остане капчица надежда. От това съдя и по речите й в двата фрага. Wink

mikipoli, ние си пазим добрия тон в темата и никого не обиждаме. Но всеки си има вкус и предпочитания, които си споделяме тук. В това няма нищо лошо или нередно. Simple Smile

mury9, много съм съгласна със следното:
"Нямам нищо против Еда и Серкан да крият връзката си... Даже ще бъде вълнуващо... Нека пък малко светът около тях да ги остави на спокойствие, сам-сами, отдадени напълно един на друг, да си кажат най-искрените думи и  да изживеят поне за малко любовта си... Иначе знаете как всеки отстрани започва да се меси и да дава съвети ту на единия, ту на другия... Смятам, че моментите, когато са сами, ще бъдат заредени с най-голям заряд и експлозия на чувства... Не е нужно да викаш, за да признаеш на някого пред целия свят, че го обичаш... Нужно е просто един миг, тих шепот, красива усмивка, влюбен поглед... Останалото е суета..."
И все пак не обичам тайните. А и това с криенето сме го гледали в много сериали. Надявам се епизод-два да го завъртят, колкото да се получат комични ситуации. След което нека си заявят смело пред всички, че се обичат - пък другите да се оправят. Те не са им фактор. Важното е нашите да се обичат, разбират и ценят. Даже по-добре другите да знаят, да не се опитват да им намират нови възлюбени.

И една молба - някой ще ме светне ли как се слага текст в скрит текст? Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 13:06 от Бърборанка с розови очила

# 651
Едно поздравче Flowers Hibiscus
https://www.youtube.com/watch?v=zGkY4BM6ay4

П.С. Според мен това с Джан го пуснаха из соц. мрежи за да се говори за сериала (лоша реклама няма), утре и другата сряда влизат нови конкуренти за рейтинг и трябва да поддържат интерес. А Джан държи "центъра" - 50% на 50% (одобрение).
-----

# 652
  • София
Момичета, както каза Мъри, така и така чакаме - да си побъбрим. Как мислите - кой ще е дразнителят в утрешния епизод и защо? Аз залагам на Айфер за себе си. Не ми хареса тонът й от фраговете...

# 653
  • Кърджали
Да попитам аз, утре за превода тук лк или във фейсбук страница?

Днан Яман ми е безразличен. Малко като въздух под налягане, гледала съм го малко, не ме впечатли - ни на вид, ни на игра. Заради него и не загледах Мистър Грешен. Та без него добре ще си мина.
Други са ми любимите актьори и тези, които напоследък сериозно са в полезрението ми. Те са добре дошлк.

# 654
mury9 и ти си права , съгласна съм,  много добре го описа Heart Eyes но за мен няма нищо по-мъжко от това да хванеш момичето си под ръка , да говориш с родителите й, ако има някакви проблеми,  както в случая... и да покажеш на всички , че в крайна сметка май не си робот  Grinning  

Бърборанка, за скрит текст тага е [spoiler.] Текстът[/spoiler.] Без точки

# 655
В момента на снимачната площадка вали град.

Ще отиде колата на Серкан..., тя май на Селин е до неговата ...

# 656
Да попитам аз, утре за превода тук лк или във фейсбук страница?

Днан Яман ми е безразличен. Малко като въздух под налягане, гледала съм го малко, не ме впечатли - ни на вид, ни на игра. Заради него и не загледах Мистър Грешен. Та без него добре ще си мина.
Други са ми любимите актьори и тези, които напоследък сериозно са в полезрението ми. Те са добре дошлк.

Ако не е проблем тук. Миналата седмица си прекарахме доста добре. Лично аз не усетих как минаха 4 часа. Беше нещо като женско парти Flowers Hibiscus

П.С. Извинявам се, че пущам в отделен пост, но от телефона не успях да го прикрепя към предния ...
Бърборанке и аз като теб мисля, че Айфер ще е дразнителят, но за  достойни подвластници залагам на Айдън и Ферит Simple Smile

# 657
След което нека си заявят смело пред всички, че се обичат - пък другите да се оправят. Те не са им фактор. Важното е нашите да се обичат, разбират и ценят. Даже по-добре другите да знаят, да не се опитват да им намират нови възлюбени.

Ако разглеждаме от житейска гледна точка провъзгласяването на любовта, то аз съм от тези, дето не викат с пълен глас и не демонстрират пред всички шумно кого и защо обичат... Явно просто съм такъв тип... Не ми е нужно целият свят да знае за моите чувства, нужно е да изкажа вербално и да покажа емоции и чувства към човека, за когото те са предназначени... Любовта си е лично и интимно преживяване, затова и смятам, че не е нужно много Wow! в това отношение...  Но свят като цвят... Ако пък говорим от филмова гледна точка, то сигурно е резонно да заявят своите чувства пред всички, за да може да бликне един отпор срещу тях и срещу тяхното решение да бъдат заедно... Все пак там трябва да се намесят и да започнат да се плетат интриги между семейства, приятели, знайни и незнайни роднини... Абе... сериал да става... Smirk

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 13:39 от mury9

# 658
Heart Exl
mury9 и ти си права , съгласна съм,  много добре го описа Heart Eyes но за мен няма нищо по-мъжко от това да хванеш момичето си под ръка , да говориш с родителите й, ако има някакви проблеми,  както в случая... и да покажеш на всички , че в крайна сметка май не си робот  Grinning  

Бърборанка, за скрит текст тага е [spoiler.] Текстът[/spoiler.] Без точки
mikipoli-имаш впредвид точките до /spoiler./демек да махнем точката..питам ,тъй като и аз имам  същия проблем ..Thinking

# 659
Леле какъв град Scream спокойно , mi_si, той има каско Joy надявам се времето да не им попречи на планираните снимки , направо не знам как успяват да заснемат серия от 120-140минути за толкова кратко време .

Не знам дали сте гледали в началото на турските сериали , когато даваха 1001 нощ и беше станал голям хит , по някоя от нашите ТВ даваха филм как се заснемат сапунените сериали в Турция. Снимали само с една единствена камера , поради което всяка сцена я играели поне 3-4 пъти перфектно,  за да се заснеме от всички ъгли . Понеже звукът бил много лош дублажът се правел отделно , актьорите дублирали героите си след монтажа на сцените Joy тогава се изумих , толкова малко инвестиции в техника и толкова много човешки труд , за да заснемеш някакъв си турски сериал Joy Сега със сигурност вече не е така , индустрията им се разрастна много , даже в Латинска Америка ги гледат повече от собствените си сериали. Grinning Откъде тръгнаха, а къде са сега... С една дума - евала! Hug

На мен ми е интересно какво се случва с Айдан,    няма ли да излиза вече от тази къща Thinking

Еди коя си да, точно така пишеш тези тагове, но без точка накрая , просто ако ги напиша вярно и ще излезе иконката и нищо няма да разберете  Joy

Общи условия

Активация на акаунт