Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 35 771
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
За Еди-коя си
Джан Яман, във всичките си участия в сериали, повдига очилата си със среден пръст, такъв му е навика...
Нищо общо с гърците...
Така и не разбрах откъде се пръкна, че ще участва тук, във Вратата?!?
Може и да е така..бих ти отговорила с факти и файлове,но пусто още се уча на тия скрити текстове..не ми се получава и това е....Колкото и навици да имаш то би трябвало след,като си поканен в държава,която е в конфликт с твоята поне да се беше съобразил с навиците си.....дори при интервю не каза,че му е навик/толкоз за Джан/ не ми се коментира...а и по горе някой спомена че само ПРОСТИ могат да коментират в случая лицето Джан та да отговоря на писещата,че не съм проста,нито ограничена нито с комплекси....и до сега не прочетох в нито един коментар някой да е обиждал освен да е изказъл мнение или вие бъркате мнението с обидата,но това си е ваш проблем не наш......винаги се придържам до добрия тон ,уважавам ви,но бях принудена да и отговоря,тъй като и аз съм една от ти дето коментираха Д.Яман.......хвалбите към неговата темичка тук си хвалим Керем и Ханде...

# 661
  • София
mikipoli, благодаря ти! Kissing Heart

mury9, и аз съм на твоето мнение относно заявяването на връзките и чувствата. Не съм фен на показността. Не крия нищо от никого, но не смятам, че трябва да се парадира. То затова си е личен живот. Това имах и предвид тук - не казвам, че трябва да се обясняват на всички, да се целуват и държат за ръка постоянно, достатъчно е да кажат "заедно сме" и толкова. Но да видим какво са измислили сценаристите. С интерес ще гледам. Simple Smile

Относно превода в ефир утре - моля да е тук, защото аз нямам Фейсбук и Туитър, например. Не съм голям фен на социалните мрежи. С един Инстаграм го карам, колкото да съм в час. Grinning

# 662
Много сте изписали Simple Smile
Аз смятам,че в началото на епизода ще решат да се крият,след като Еда се прибере и Айфер й казва-само не ми казвай Серкан.
После на сватбата мисля,че ще се разкрият вече,все пак нали се държат за ръце ,когато Алптекин ги вижда.

И аз ще съм утре в темата за превод на живо Blush Много благодаря на момичетата,които отделят от времето си,за да ни зарадват Kissing HeartKissing Heart

# 663
Еди коя си моля те прегледай отново постовете назад , никъде не съм видяла думата "прости" или обида към потребител. Възможно най-културно си изразих и аз мнението,  не съм си редактирала коментарите , освен за правописни грешки Joy може би се бъркаш с някоя друга тема.

Стягйте багажите,  утре ще се местим в нова къща (тема) Grinning

# 664
Дайте да изпишем темичката преди превода утре, защото миналата седмица не всички разбраха на време, че сме се преместили. 😄
Момичета мили, благодаря ви от сега, че ще превеждате тук епизода. Миналата седмица беше невероятно изживяване ❤

# 665
От сета днес

Без пръстен е - значи е Керем Wink

# 666
Знаете ли какво още ми харесва в този сериал. В същност установих, че невероятно ми допада лелята на Еда. Направо е като дива кокошка, но понеже е видяла и живяла е с една идея по-овладяни импулси. Обаче такива като нея като избухнат - бягай и се крий, че е като неутронна бомба. Как елегантно заплашваше само, че ще отиде до офиса да види каква криза е настанала, че зетят не може да се яви на опознавателната вечеря. Винаги е готова да скочи и да си защити децата. Като загледа човек сериите една след друга установява, че заплахите им към Айдан след като разбра за договора, в същност никак не са смешни и безпочвени.
В същност Еда, Айфер и Фифи са с много сходни експанзивни характери, с подобни методи на действие при криза. Дето се казва - личи си Мардинската жилка. Потомците на Селчуците пасти да ядат Simple Smile За това толкова искам все пак да видим на живо и бабата. Три поколения жени в древен род - ето това е красота.
Много ми хареса и друго - непоклатимата вяра на Айфер в твърдостта на характера на Еда - "никой не може да я накара да направи нещо на сила", "който я отвлече ще си вземе белята" и пр.
Толкова твърди и отстояващи себе си жени на едно място в турско дизи не съм гледала.
Дано сега сценаристите не скопят образа на Еда, след като е влюбена. Ако съдя по озета няма да каже златните думички на Серкан бей. Ще продължава да се държи на положение. Ще гледаме още езикова еквилибристика, която също обожавам в този сериал. Серкан Бей до сега не даде нито един пряк отговор на въпроса "Влюбен ли си в Селин?".

# 667
Надявам се и аз да се класирам утре. Но обикновено мога да седна спокойно да гледам след 22-22:30, като си легнат децата.
Миналата седмица много ви се радвах и ми беше мъчно, че не мога да гледам с вас.

И според мен Айфер ще е основният дразнител. Не вярвам дълго да се крият дори и да искат. В къщата на Серкан няма как да не го забележи някой от домашните, а и момичетата и лелята сигурно ще заподозрат нещо. Мело е на сватбата и сигурно вече е наясно как стоят нещата.
Ох, нямам търпение Blush

A това за Памир Пекин не знам дали е ПР трик, дано да не е, ще е интересно да има някакъв нов персонаж.
Но едно признавам, добре си промотират сериала. Лайфове, видеа, снимки, тийзъри от актьори, сценаристи и продуценти. А и трейлътите са много добре направени. Фактът, че рядко познаваме какво ще се случи, е красноречив.

# 668
[а и по горе някой спомена че само ПРОСТИ могат да коментират в случая лицето Джан та да отговоря на писещата,че не съм проста,нито ограничена нито с комплекси....и до сега не прочетох в нито един коментар някой да е обиждал освен да е изказъл мнение или вие бъркате мнението с обидата,но това си е ваш проблем не наш......винаги се придържам до добрия тон ,уважавам ви,но бях принудена да и отговоря,тъй като и аз съм една от ти дето коментираха Д.Яман.......

Привет, Незнайна /дано да не се разсърдиш за моята трансформация на никнейма ти/... С добро чувство го казвам... Ако някъде някой е казал, че прости хора могат да коментират Джан, то за да не си сама, значи и аз съм проста... Satisfied Щото и аз го коментирах.. И за да ти олекне поне малко и за да разбереш, че има къде още  по-нататък да се стигне в преценките, знай, че аз съм по-зле от тебе... Хем в един момент бях обратна, хем сега ще съм и проста... Супер комбинация... Или както се казва на "чист български" - Nice, isn't it? Горе главата и както казвам на сина си, а и на себе си понякога,  посегнат ли ти вербално или физически - не се колебай да се защитаваш... Твое право е!

П.П. Обикновено в тази случаи пърхам с мигли, заглеждам с възхищение и казвам на евентуалния събеседник колко патетично звучи всичко казано... Естествено, с дозата ирония и подбив.. Обръщам си гърба и тръгвам... А всеки сам за себе си да прецени кой кого е победил и доколко го е сторил...

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 14:46 от mury9

# 669
  • София
Съгласна съм с Етоли относно предпложението за криенето. Дори мисля, че точно това ще му казва Еда, когато го хваща за ръка и Алптекин ги вижда. Интересно ми е какво си обсъждат с Мело после. Доста смешни физиономии имат. Серкан е включил в обяснителен режим, а Еда се сърди като малко дете, но й е смешно. Мело също изглежда се забавлява. Simple Smile

Следващите редове слагам в срит текст, защото нямат общо с нашия сериал, но пък се отнасят до Керем. На който му е интересно - да чете. Simple Smile
Скрит текст:
Както вече стана ясно, Керем се превърна в голям мой любимец благодарение на този сериал. Но не заради ролята му конкретно, а заради актьорските му качества на първо място. Отделно започнах да го следя, изгледах доста интервюта с него и смело мога да заявя, че много ми допада като вайб и поведение. Някъде бях чела, че е надут - не го забелязвам, но и да е - има защо. Grinning Според мен е един от добрите турски актьори - макар и доста млад все още. Както веднъж споменах, много харесвам Фуркан Андъч, но него харесах след ролята му на Демир в Навсякъде ти. И харесването ми се дължи по-скоро на тази му роля и външната му хубост - да кажем, че е мой тип. И с него изгледах интервюта, лайфове - изглежда доста забавен, леко притеснителен и определно добряк. Друг мой любимец е Баръш Ардуч. Харесвам също Арас Булут и Чаатай, като на последния евала му правя как си избира ролите - една с една няма общо. Но сега като ги сравнявам с Керем (не говоря за външност, а само за актьорски качества), имат много да се учат. Някак си на тях муцките (така да ги нарека) са им едни и същи. Може би освен Чаатай, другите си избират доста подобни роли и затова ми стоят доста еднакво в тях. Баръш сега ще играе отрицателен персонаж в Чукур и ми е интересно да изгледам само няколко сцени с него, за да го видя в това му амплоа. Може да ми се промени мнението. Но към момента за мен от младото поколение турски актьори и под младо имам предвид набор 90-85, като най-добър се отличава Керем. И хич не съм пристрастна, защото, както писах вече, нито му бях фен преди, нито съм гледала негови сериали преди, нито е мой тип като мъж. Просто виждам качествата му като актьор и съм изумена. Да не говорим каква харизма и излъчване на мъж има. Щом го харесах толкова много чисто визуално, макар и да не покрива нито едно от изискванията ми за външност - смятайте. Ромкомът определено е неговият жанр, но много искам да го видя в криминална драма тип Вътрешен човек или Ямата, както и като отрицателен герой - много ще му отива. Сега се сетих на кого ми напомня, но него го числя към една идея по-зрялото поколение турски актьори, където слагам Къванч например. Напомня ми на Бурак Йозчивит - който също не е типичен красавец, но има невероятно излъчване на алфа мъжкар, на обаятелен арабин... Също според мен много добър актьор. Simple Smile

# 670
От сета днес

Без пръстен е - значи е Керем Wink
E на това се казва истинска усмивка. Очи, уста - всичко се радва и смее, усмихната душа. Личи си, че се радва на това, което прави и на хората, които харесват работата му. Заразяващ е.  Hands Clap

# 671
[а и по горе някой спомена че само ПРОСТИ могат да коментират в случая лицето Джан та да отговоря на писещата,че не съм проста,нито ограничена нито с комплекси....и до сега не прочетох в нито един коментар някой да е обиждал освен да е изказъл мнение или вие бъркате мнението с обидата,но това си е ваш проблем не наш......винаги се придържам до добрия тон ,уважавам ви,но бях принудена да и отговоря,тъй като и аз съм една от ти дето коментираха Д.Яман.......

Привет, Незнайна /дано да не се разсърдиш за моята трансформация на никнейма ти/... С добро чувство го казвам... Ако някъде някой е казал, че прости хора могат да коментират Джан, то за да не си сама, значи и аз съм проста... Satisfied Щото и аз го коментирах.. И за да ти олекне поне малко и за да разбереш, че има къде още  по-нататък да се стигне в преценките, знай, че аз съм по-зле от тебе... Хем в един момент бях обратна, хем сега ще съм и проста... Супер комбинация... Или както се казва на "чист български" - Nice, isn't it? Горе главата и както казвам на сина си, а и на себе си понякога,  посегнат ли ти вербално или физически - не се колебай да се защитаваш... Твое право е!
Уважавам мненията и на двете ви, но моля да цитирате точно потребителката и поста в който се появява въпросната квалификация. Иначе си е чиста обида и провокация към всички ни. Тук такова нещо не съм чела за никоя потребителка и мнение. При все, че доста сме си поклюкарвали и за други актьори, освен ГГ на темата.

# 672
Здравейте, момичета! От много време съм пасивен участник във вашата приятна тема . Реших да се включа за да отговоря на Бърборанка - гледам сериала в сряда от телефона в Инстаграм, превежда приятно момиче на руски. Лошото е , че понякога интернетът й прекъсва и тя губи някои моменти, но като цяло се разбира какво се случва.  Гледала съм през годините турски сериали, но не съм много по "карата" и като ми дойде в повече, го зарязвам сериала. Романтичните комедии на комшиите са приятни ако не залитнат нанякъде със сценария...
Загледах този сериал заради Ханде, гледала съм почти всичко с нея, харесва ми момичето, развива се. Не съм гледала "Азизе"... ако правилно съм запомнила името на сериала. Дайте, моля ви линк за гледане, руски или английски!
Хубав ден ви пожелавам и до утре!

# 673

Привет, Незнайна /дано да не се разсърдиш за моята трансформация на никнейма ти/... С добро чувство го казвам... Ако някъде някой е казал, че прости хора могат да коментират Джан, то за да не си сама, значи и аз съм проста... Satisfied Щото и аз го коментирах.. И за да ти олекне поне малко и за да разбереш, че има къде още  по-нататък да се стигне в преценките, знай, че аз съм по-зле от тебе... Хем в един момент бях обратна, хем сега ще съм и проста... Супер комбинация... Или както се казва на "чист български" - Nice, isn't it? Горе главата и както казвам на сина си, а и на себе си понякога,  посегнат ли ти вербално или физически - не се колебай да се защитаваш... Твое право е!
Уважавам мненията и на двете ви, но моля да цитирате точно потребителката и поста в който се появява въпросната квалификация. Иначе си е чиста обида и провокация към всички ни. Тук такова нещо не съм чела за никоя потребителка и мнение. При все, че доста сме си поклюкарвали и за други актьори, освен ГГ на темата.

А, естествено, че за обиди няма да говорим.... Щото никой от нас не го е правил...

# 674
Здравейте, момичета! От много време съм пасивен участник във вашата приятна тема . Реших да се включа за да отговоря на Бърборанка - гледам сериала в сряда от телефона в Инстаграм, превежда приятно момиче на руски. Лошото е , че понякога интернетът й прекъсва и тя губи някои моменти, но като цяло се разбира какво се случва.  Гледала съм през годините турски сериали, но не съм много по "карата" и като ми дойде в повече, го зарязвам сериала. Романтичните комедии на комшиите са приятни ако не залитнат нанякъде със сценария...
Загледах този сериал заради Ханде, гледала съм почти всичко с нея, харесва ми момичето, развива се. Не съм гледала "Азизе"... ако правилно съм запомнила името на сериала. Дайте, моля ви линк за гледане, руски или английски!
Хубав ден ви пожелавам и до утре!
https://turkru.tv/azize/
Сайта е относително нов и много приятно подреден. Като кликнеш на серията можеш да избираш опции - суб. или озвучка.
В Азизе Ханде прави изключителна роля. Спрян е без финал след 6-та серия, така че не търси на друго място, освен в сайта. Вчера Ханде поздрави Буура Гюлсой за началото на сериала му "Селчуците". Той й беше чифта в "Азизе".
Не се стресирай от мафиотската тематика, трае се.

Общи условия

Активация на акаунт