Джан Яман, във всичките си участия в сериали, повдига очилата си със среден пръст, такъв му е навика...
Нищо общо с гърците...
Така и не разбрах откъде се пръкна, че ще участва тук, във Вратата?!?

Много благодаря на момичетата,които отделят от времето си,за да ни зарадват 
може би се бъркаш с някоя друга тема.

За това толкова искам все пак да видим на живо и бабата. Три поколения жени в древен род - ето това е красота.
Щото и аз го коментирах.. И за да ти олекне поне малко и за да разбереш, че има къде още по-нататък да се стигне в преценките, знай, че аз съм по-зле от тебе... Хем в един момент бях обратна, хем сега ще съм и проста... Супер комбинация... Или както се казва на "чист български" - Nice, isn't it? Горе главата и както казвам на сина си, а и на себе си понякога, посегнат ли ти вербално или физически - не се колебай да се защитаваш... Твое право е!

Според мен е един от добрите турски актьори - макар и доста млад все още. Както веднъж споменах, много харесвам Фуркан Андъч, но него харесах след ролята му на Демир в Навсякъде ти. И харесването ми се дължи по-скоро на тази му роля и външната му хубост - да кажем, че е мой тип. И с него изгледах интервюта, лайфове - изглежда доста забавен, леко притеснителен и определно добряк. Друг мой любимец е Баръш Ардуч. Харесвам също Арас Булут и Чаатай, като на последния евала му правя как си избира ролите - една с една няма общо. Но сега като ги сравнявам с Керем (не говоря за външност, а само за актьорски качества), имат много да се учат. Някак си на тях муцките (така да ги нарека) са им едни и същи. Може би освен Чаатай, другите си избират доста подобни роли и затова ми стоят доста еднакво в тях. Баръш сега ще играе отрицателен персонаж в Чукур и ми е интересно да изгледам само няколко сцени с него, за да го видя в това му амплоа. Може да ми се промени мнението. Но към момента за мен от младото поколение турски актьори и под младо имам предвид набор 90-85, като най-добър се отличава Керем. И хич не съм пристрастна, защото, както писах вече, нито му бях фен преди, нито съм гледала негови сериали преди, нито е мой тип като мъж. Просто виждам качествата му като актьор и съм изумена. Да не говорим каква харизма и излъчване на мъж има. Щом го харесах толкова много чисто визуално, макар и да не покрива нито едно от изискванията ми за външност - смятайте. Ромкомът определено е неговият жанр, но много искам да го видя в криминална драма тип Вътрешен човек или Ямата, както и като отрицателен герой - много ще му отива. Сега се сетих на кого ми напомня, но него го числя към една идея по-зрялото поколение турски актьори, където слагам Къванч например. Напомня ми на Бурак Йозчивит - който също не е типичен красавец, но има невероятно излъчване на алфа мъжкар, на обаятелен арабин... Също според мен много добър актьор. 

Щото и аз го коментирах.. И за да ти олекне поне малко и за да разбереш, че има къде още по-нататък да се стигне в преценките, знай, че аз съм по-зле от тебе... Хем в един момент бях обратна, хем сега ще съм и проста... Супер комбинация... Или както се казва на "чист български" - Nice, isn't it? Горе главата и както казвам на сина си, а и на себе си понякога, посегнат ли ти вербално или физически - не се колебай да се защитаваш... Твое право е!
Щото и аз го коментирах.. И за да ти олекне поне малко и за да разбереш, че има къде още по-нататък да се стигне в преценките, знай, че аз съм по-зле от тебе... Хем в един момент бях обратна, хем сега ще съм и проста... Супер комбинация... Или както се казва на "чист български" - Nice, isn't it? Горе главата и както казвам на сина си, а и на себе си понякога, посегнат ли ти вербално или физически - не се колебай да се защитаваш... Твое право е!Препоръчани теми