208 бърборани на дистанция. НЕМСКАТА тема.

• 26 402
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Още заседават и не могат да се разберат за преспиването. Sunglasses
Друго странно нещо се сещам и за ексхцибионизма на берлинчани. Тези хора не се срамуват от голотата си. Можеш да ги видиш "както майка ги е родила" излегнати да се пекат по паркове, плажчета,  тераси, дворове. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 376
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Да отместя короната като тема 😁

Трябват ми идеи: две съседки (едната е сама, другата със семейството си) ще се изнесат тази година. Искам нещо малко да им подаря.
Не сме близки, макар да живеем врата до врата.
Нещо символично искам да е за новия дом.

Сингъл мацката шие, друго незнам какво обича да прави.

# 377
  • Берлин
Ася, аз при подобни случаи подарявам красиви хавлии и нестандартни сапуни. В ТК Макс има страхотен избор - божествени аромати и красиви кутии. Скоро купих пак за повод-3 сапуна вхкрасива кутия с ключе за навиване и класическа музика (като музикална кутийка)

# 378
Тази със семейството е супер претенция, био, еко бла-бла....🙄
Затова нещо символично искам....
За претенцията пасва това:
https://www.diestadtgaertner.de/gruene-geschenke/wunscherfueller … QYASABEgJe8vD_BwE
😁

Нашият ТК Махх е ужасен.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 23:11 от asyalein

# 379
  • в сърцето на един мъж...
Още заседават и не могат да се разберат за преспиването. Sunglasses
Друго странно нещо се сещам и за ексхцибионизма на берлинчани. Тези хора не се срамуват от голотата си. Можеш да ги видиш "както майка ги е родила" излегнати да се пекат по паркове, плажчета,  тераси, дворове. Stuck Out Tongue Winking Eye

Паркове и плажчета е ок, ама вчера ми падна ченето в трамвая - качиха се двама, така и не схванах мъж и жена ли бяха или двама мъже, бяха с дълги коси, единия с къси панталони, ама другия си беше по бели гащи Simple Smile долно бельо имам предвид де. Без маски, с едни куфари, така и не стана ясно какви са, що са, но бельото ме утрепа...

# 380
Моят съсед е Chefarzt и джогва по гащи, после застава на детската площадка на слънце да съхне 🤣
Тук при нас FKK е само в клубове, т.е не като в Берлин и Изтока навън, навсякъде и нормално...

Някои доста сачми ги бият и все в различни посоки 😁

# 381
Ох, много шарено общество, току не срещам и аз разни особени индивиди.
Поне голи до сега, слава Богу, не съм засичала.
За подарък- подарявала съм музикални кутийки, пирамидки от някакъв кристал ( розов кварц, планински кристал, ахат и пр.), " магически"  дървени декоративни кубчета ( правят се на различни теми, моята беше с цитати и картинки на Гинко и смайлита), български розови продукти ( включително и ракия от рози), пясъчни картини ( с обръщаща се конструкция и изтичащ пясък),  тел- въже  с декоративни магнити ( има огромен брой разновидности) за закачване на снимки/картички/бележки и др.

# 382
Моят съсед е Chefarzt и джогва по гащи, после застава на детската площадка на слънце да съхне 🤣
Правилно. Показва човекът здраво тяло, значи е добър лекар. Ако някой не е успял да разбере това по време на здравословното тичане, има втора възможност на детската площадка.🤣

# 383
Кате, благодаря за идеите.
Кубчетата от къде ги взимаш?
Сетих се, че има и такива с пожелания или с положителни настройки за деня.

Дени, да, показва здраво тяло и оставя малолетния си син да живее сам в цяло жилище, защото втората му жена не го иска.🙄
Въобще много мъка има по този свят.

Иначе преди 5-6г бяхме в Берлин Кьопеник и оттам на излет в съседната част, забравих как се казва, на едно езеро.
От всеки храст, ъгълче, на всяка пейка имаше нудисти. Имах чувството, че си разтварят всяка гънка, за да почернеят равномерно.
Мъжът ми веднага блесна като спечено веси 😁

# 384
Здравейте! Искам да ви помоля за малко помощ. От два дни чета по темата с пътуването в Германия и различните изисквания в различните провинции и не съм сигурна дали съм разбрала правилно. Става въпрос за пътуване от рискова зона в една провинция в друга. Другата седмица трябва да пътуваме до консулството във Франкфурт за смяна на лични карти. Ще стигнем само до там и веднага се връщаме. Не е туристическо пътуване, но не е и по работа или за обучение или лечение. Трябва ли ни PCR  тест за да влезем в Хесен?
Благодаря предварително,ако някой може да се включи с помощ!

# 385
  • Deutschland/HE
Не, не ти трябва за това тест. Спокойно Simple Smile

# 386
  • Наблизо
Добър ден Simple Smile Прокрадват се при нас някакви информациийки,че ще затворят границата отново с Франция.Гледах,че не е обявено ... ама Sad Иначе ние избегнахме комендантския час в Големия изток.
Ася,аз бих взела свещ или от тия само растящите гъби например,дето си ги гледаш вкъщи.

# 387
Бюти, какви са тези гъби?
Семейството се нанасят е къща за ремонт.
🙄

# 388
colibri, благодаря!
Сега си мисля, ние пътуваме през Rheinland-Pfalz, за там пък трябва ли да следим правила, като минаваме само? За там искат задължително тест. Тотално се обърках с тези различни правила навсякъде.

# 389
asyalein , такива кубчета съм виждала по книжарниците. Има с различни форми, някои са многоъгълни. Сина ми беше получил такъв на тема " Приятелството" с разкошни цитати, картинки и цветове.
Също, правила съм сама, по този модел:

Общи условия

Активация на акаунт