208 бърборани на дистанция. НЕМСКАТА тема.

• 26 335
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Днес гледам рекламните брошури: Алди реагира според ситуацията. Имат ангебот 10/12 броя доматена супа, нудели, вино, доматен сос 🤣
Цяло кашонче.

Шпан ми е като Тръмп 🙄
Дали здрав или болен, все е като олио над вода.

# 541
Алди много ме дразнят, не стига, че някои се презапасяват и човек не може да се вреди от тях за някои стоки, сега с тези оферти съвсем им подхранват манията. При нас в Хесен почнаха училище в понеделник отново. 2 седмици  във Висбаден и Франкфурт ще се носят маски и по време на час от учениците от 5 клас нагоре, физически само навън, плуването е спряно. Така до 1 ноември. После ще видим. За другите градове не знам, как е.

# 542
  • Немция
Дени, а преди есенната ваканция провеждаше ли се плуването? А спортът в зала ли беше?
При нас в началото на учебната година тръбяха как ще провеждат спорта по възможност само навън, но след първия месец пак започна да се провежда в спортната зала- и в двете училища на децата.

При нас другата седмица започва училището и съм на тръни отново.
Голямото дете днес ми сподели, че през март бил много стресиран от вируса(което не бях забелязала) , сега бил почвал да му свиква.

# 543
При нас последния път ( в понеделник) спортът изцяло отпадна. Дори без предупреждение. Детето отиде на училище със спортната си чанта, а са ги завели в някаква стая за занимания по самоподготовка.
Нямаме яснота кога ще има отново спорт.

# 544
Аз нещо не следя напоследък новини и нямам идея при нас как е..ходихме днес до съседен град, и там никой не спазва дистанция. В гората с животни всички се блъскаха един в друг, на детската площадка също. За първи път бях на кафе откакто има корона и ми беше толкова странно, вътре масите си бяха на нормално разстояние.
Училището започва във вторник.

# 545
  • Germany
Момичета, днес влизам в болница за операция /операцията е утре/. Моля, за стиснатите ви палци.

# 546
Всичко ще е наред,  Мони. Ще чакам да пишеш как е минало.

# 547
Мони,стискам палци всичко да мине по най-добрия начин! Flowers Bouquet

# 548
Мони, стискаме! HugУспех!

# 549
Дени, а преди есенната ваканция провеждаше ли се плуването? А спортът в зала ли беше?
Да. Преди ваканцията децата бяха в час без маски и се провеждаше плуване в басейн. Физическото беше в зала, но само по 1 клас и разпръснати из целия град, по всички зали в града, от 5 клас нагоре. Но това винаги го е имало. Сега понеже спортът е навън, само там могат да са без маски и трябва да са занимания  на 1,5 м разстояние без физически контакт. Обаче при дъщеря ми после се преобличат в съблекалните, т.е. пак се срещат. При сина ми - не. Седят с дрехите цял ден.

# 550
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
При нас в началното училище спортът си е в зала, без дистанция, но и в час са без. 🙄
Плуване се провеждаше преди ваканцията, сега - незнам.

Мони, стискам палци!!!👍🏻

# 551
Moni
бъди спокойна и всичко да мине успешно! Бързо възстановяване след операцията. 🙏🍀

# 552
  • Германия
Мони, стискам палци всичко да мине добре и бързо да се възстановиш след операцията!

# 553
  • Немция
Мони, и от мен стиснати палци, успешна операция и едно пълно възстановяване!!!

Дени, ясно, излиза, че от 5ти клас нагоре има позатягане на мерките.

# 554
  • Germany
Успех Мони 🤞 Всичко си има в нашето училище, спорт в зала, плуване в друга зала, часове с други класове и маски нон стоп. Засега удържат положението в това училище, но да видим докога.
Бяха решили да има и маски в часовете  на грундшулето, но бързичко ги отмениха. Кмета каза, че почти нямало училища с карантирани болни ученици до 4 клас, така че не оказвали влияние на разпостранението.

Общи условия

Активация на акаунт