Отговори
# 135
Şeref Sözü | 1. Bölüm Tanıtımı

- Те убиха баща ми, ще убият и мен.
- Единственото нещо, което искат, е детето ми.

- Позвъни му ако чуеш за моята смърт.
- Татеее!
- Той ми е обещал преди много години.

- Ами ако не изпълни обещанието си?
- Когато турският народ се закълне в честта си, няма да забрави своята клетва. Той ще дойде, ще ти помогне.
- Аз искам само едно – да остана жива. Аз искам да живея.

- Не мога да им дам сина си.
- Не се притеснявайте, ще намеря начин да ви изведа оттук.

Първо честта, а след това живота.

- Ти си моето всичко, хората на този остров и нашето семейство. Ако те няма теб, няма ни и нас.

- Разплатих се напълно, за, да бъда Ясемин Адабейли и накрая ще бъда съпругата на Джихан и  г-жа Ясемин.

- Коя е нашата гостенка?
- Есра, съпругата ми!

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 00:37 от Emiliya

# 136

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 22:45 от cvetansk

# 137

"Дума на честта", Епизод 1, Фрагмент 1

Английски субтитри:

- Те убиха баща ми, ще убият и мен.
- Единственото нещо, което искат, е това бебе.
- Ако сте чували за смъртта ми, обадете му се. Той ми е обещал преди много години.
- Ами ако не изпълни обещанието си?
- Когато турският народ се закълне в честта си, няма да забрави своята клетва.
- Той ще дойде, ще ти помогне.
- Единственото нещо, което искам, е да съм жив, искам да живея.
- Не мога да им дам сина си.
- Не се притеснявайте, ще намеря начин да ви заведа оттук.
- Вие сте моето всичко, хората на този остров и моето семейство. Ако вие не съществувате, няма да съществуваме и ние.
- Дадох много обезщетения, да бъда Ясемин Адабейли и накрая ще бъда съпругата на Джихан, г-жа Ясемин.
- Кой е този гост?
- Исра, съпругата ми!

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 00:01 от Emiliya

# 138

За едната Чест живеем.
Вие сте всичко, което имам, хората на този остров и моето семейство.
Ако те няма теб, няма ни и нас.

# 139

„Колко красив съпруг имам“, Алмеда Абази не може да скрие гордостта си за следващия успех на Толгахан

Толгахан Сайъшман успешно завърши теленовелата "Шампион", която се излъчи по TRT1 и отдавна започна да снима за нов проект. Очаква се излъчването на най-новата драматична поредица "Seref Sozu" (Дума на честта), в която Толгахан има водеща роля, да започне скоро в Турция. До него играе младата турска актриса Суде Зюлал Гюлер и цялата поредица е очаквана с нетърпение от феновете на сериала и на главния герой.
Наскоро беше публикувано въведението, което изглежда е по-склонно към драматичния жанр.
Толгахан сподели резюмето и първата, която го подкрепи, беше съпругата му, албанската красавица Алмеда Абази. Последната публикува фрагмента в своя профил и написа:
„Какъв красив съпруг имам! Много се гордея с теб, сърце."
Всъщност това не е първият път, когато Алмеда публично подкрепя партньора си, защото винаги, когато имат нов проект, те са първите, които се подкрепят взаимно.
Всички двойки, които вървят рамо до рамо на всяка стъпка, имат щастлива връзка и Алмеда и Толгахан са идеалният пример!
iconstyle.al
Публикувано на 02 октомври 2020 г., 20:09:22

# 140

Sunglasses Kiss

Nature Sunny

Nature Sunny

„Какъв красив съпруг имам.." Bowtie Heart Eyes

# 141
Здравейте!

"Ако има на тоя свят нещо, което човек винаги желае, а само понякога получава, това е - човешката нежност."
Албер Камю

# 142
Здравейте, момичета!

"Не искам просто да живея – искам първо да обичам, а между другото да живея."
Зелда Фицжералд

Споделено и обичливо да ви е!
Приятен уикенд!

„Дума на честта” с Толгахан Сайъшман звучи много напористо, новият трейлър гори!

TelevisionGazetesi.com / Detay - Нов сериал излиза на екрана на Show TV. Толгахан Сайъшман е в главната роля на сериала, за който се твърди, че скоро ще се срещне с публиката. Сериалът, който е заснет на остров Калем, срещу квартал Дикили в Измир, е впечатляващ с ефектните си трейлъри. Новият трейлър бе пуснат тази вечер.
Режисиран от Cevdet Mercan и по сценарий на Eda Tezcan, в "Şeref Sözü" участват много добри актьори. Суде Гюлер ще си партнира с Толгахан Сайъшман.
Все още не е обявено кога ще излезе сериалът, който вече привлече вниманието със своите качества на снимане, различна история и музика. Фактът обаче, че Show TV добавя нов към своите изпълнени с екшън произведения, прави впечатление. След Çukur и Arıza, Şeref Sözü ще привлече вниманието като продукция със сходни характеристики.
За Суде Гюлер сериалът Şeref Sözü ще играе много важна роля в кариерата й. Ясно е, че има чудесна възможност за младата актриса ... Суде Зулал Гюлер изигра младата Айше Султан във „Великолепния век Кьосем”, както и поредицата „Mayıs Kraliçesi“.
Съвместимостта на младата актриса с Толгахан Сайъшман се очаква и в поредицата „Дума на честта“.
02.10.2020 г.

# 143
Очаквайте през Октомври ...

# 144
Ново от семейство Йозил:

И малкия бонбон Ефехан:

# 145
# 146
# 147
Ох , порасноло бонбонче Ефахан

Следобедна почерпка с ягодки:yum:

Да нарадим и останалите вкусни ягодки Wink

Толга и Хазал Кая заедно за форумно събитие , но инфото е оскъдно и никиде нема репортаж

ново от монтажа на филма , това е Ча но снимката е много тъмна . Гледа съсредоточено какво са заснели.
На мен добре ми изглежда  и сякаш е подстриган:thinking:
Скрит текст:

хапвали ви се пица ?
първо екшън Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:48 от femmi2

# 148

За разтоварване - малко баскетбол с Толга! С ръце, с крака, кой както може - важно е да уцели коша.

Фемиии, давай и пицата, че само сладичкото няма да ни помогне. Joy Спортуването си е доста изморително. Не е като да "вися" пред компютъра.

# 149
Аз ще пусна пицата

и докато подслушвам ще си хапвам... вярно, че не са понички, но и пица става...

Общи условия

Активация на акаунт