Последният печели

• 165 256
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 085
И на мен ми хареса вчерашното издание. Ивайло като че се усети на тясно и се предаде.

# 2 086
  • Стара Загора
Събори го грешката за портокала - Испания, а не Мексико, иначе щяха да са 5 точки в негова полза, точно 5 верни отговора даде, колкото му трябваха.

# 2 087
Много интересно става като се съберат поне двама знаещи. Днес до последно имаше напрежение. Хареса ми! Повече като че ли бях Ивайло да продължи, но... 5 точки са си 5 точки. Надявам се Христо да разкрие още повече потенциала си.

Здравейте, има нещо, което ме притеснява в този нов състезател. Няколко пъти гледам това видео, Вие какво мислите?       https://gospodari.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B … ZTBkNmdYjIJ7EhCDk   Дали става въпрос за същия насилник и побойник на жени, или е съвпадение?

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 15:20 от Теодорина

# 2 088
Ивайло беше много приятен човек, мисля че имаше още какво да даде на нас зрителите и много съжалявам, че отпадна.

# 2 089
Хм, направи ме впечатление, че се сконфузи, когато Орлин Горанов го попита за жена му.

# 2 090
  • Sofia
Същият е 😳
Изрод мръсен 😤
Поредният гаф на БНТ 😡

# 2 091
  • DE
Няма как телевизията да разследва всеки, но зрителите могат да сигнализират и да се вземат мерки.
Обаче, предаването е на запис и май нищо вече не може да се направи Thinking

# 2 092
Не зная колко е стар записът, но вчера питаха за предаване на Сердарова по БНТ 2, а то от известно време е по БНТ1.

# 2 093
Ужас! Наистина ли е същия човек? Това предаване само гафове сътворява.

# 2 094
В случая не бих държала отговорни БНТ за този човек! Няма как да разследват участниците си предварително, пък и не мисля че е законно!
Че човекът не е читав и има сериозни проблеми е явно от записа на Господарите, но аз лично му се чудя с какъв акъл ще се яви в предаване на БНТ и ще търси публичност! На какво е разчитал? Никой да не го разпознае? Или хората да си кажат- може да е насилник, но пък гледай гледай колко е умен? Бияч на жени...

Гнусни хора, гнусни истории...в гнусна държава на мутри и крадци!

# 2 095
Спокойно могат да свалят всички предавания с него (в случай, че не отпадне днес).

# 2 096
  • Велико Търново
Няма да има нужда. Той си се свали сам. Явно снощи просто е извадил късмет със сферите.
А що се отнася до побойничеството - едва ли в Самоков има двама юристи с едно и също име, при това с такава по-особена фамилия. Отделно, че и телосложението е запомнящо се. Отвратена съм! И също съм изненадана от наглостта да тръгне да се показва по телевизията. Все пак това Господарите са го излъчили едва в края на миналата година. Сигурно е разчитал на това, че те вече са уеб издание, не телевизионно.

Днес не е много добре - само 295 точки на общо трима участника в края на втори кръг. Не че не е имало и още по-зле, де. Още повече ме е яд за Ивайло, значиии Rage

# 2 097
За кого става на въпрос?

# 2 098
  • Пловдив
Горанчо много гадно реже Деню...ама човека се опитва. Грубо е.

# 2 099
  • Велико Търново
За кого СТАВА ВЪПРОС няма нужда даже и да се "прелиства" - точно няколко мнения над въпроса е, на същата страница от темата, не виждате ли?

Не е от най-знаещите днешният Милен, но Деню пък как все губещи сфери си избираше...

Общи условия

Активация на акаунт